Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Tak czytam te wasze wypowiedzi i wnioskuj臋 jedno ,偶e jak wy wszyscy tacy pi臋kni i m艂odzi kulturalni i oczytani to co robicie na zbiorniku ? Mam tam profil ju偶 od 7 lat i coraz cz臋sciej my艣l臋 nad jego likwidacj膮.na艣miewanie si臋 czy pogarda nad tymi osobami wcale wielu z was nie stawia nad nimi , a obok w r贸wnym rz臋dzie . Jak patrz臋 na te m艂ode pi臋kne laski co dla odrobiny luksusu i blichtru puszczaj膮 si臋 z kolesiami w 艂a艅cuchach do palowania kr贸w obwiazanych w ok贸艂 tej cz臋sci cia艂a mi臋dzy ramionami a 艂bem to niczym si臋 nie r贸偶ni膮 od os贸b o kt贸rych piszecie.Kredyciki na kamerkach zrobily co mia艂y zrobi膰 zapomiano zmnieni膰 jedynie nazw臋 portalu na Sprzedam si臋 .pl O dyskrecji ,kulturze i dobrym smaku zapomiano w chwili wprowadzenia kamerek i kredyt贸w pozdrawiam zacne grono

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
obciach miesiaca albo i polrocza to spotkanie Depesza Wiewiora.......bezzebny ciec z sobowtorem poslanki Pawlowicz,no oni sie dobrali haha ,kobieta majac tyle zwierzat w domu to nawet i smrodu od Depesza nie czula a Ci co znaja go realnie wiedza o czy pisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
proponuj臋 transmisj臋 Ry艣ki......az mnie zemdli艂o a facetem jestem ,nie delikatn膮 dup膮 :) mo偶na?? mo偶na ku**wa, i siedza tam ca艂y czas w tym syfie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jest tajemnica,ze Niebanalna i Rita poklocily sie o jakiegos gacha.Od tej pory jada po sobie.Niebanalna ma poziom a Rita robi z siebie idiotke....przeciez to kobieta po 5o tce a zaczela sie zachowywac jak nastolatka.Ostatnie podrygi?Rita nie blaznij sie bo rzeczywiscie ktos cos w koncu temu Twojemu chlopu powie a po co Ci to?Ja do Ciebie nie mam nic tylko mnie smieszy Twoje zachowanie,dowatosciowywujesz sie w ten sposob?Znajdz bardziej spektakularny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i si臋 zacze艂o Biedna ta niebanalna i bez klasy no mo偶e 8 klas ma ******aj膮 j膮 studenci za kas臋 ,ale to ona im p艂aci To doprowadzilo j膮 do bankructwa ,teraz wywal膮 j膮 i jej dzieci na bruk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mnie najbardziej bawi Za_milcz czyli kiedy艣 Amazi. Robi z siebie intelaktualistk臋 a jest zwyk艂膮 alkoholiczk膮! My艣licie, 偶e ona serio nie wie, 偶e powinna si臋 leczy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Serio Niebanalna ma takie problemy? czy tylko tak p*********e, 偶eby by艂a sensacja :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak tak mo偶na.....najpierw si臋 razem spotykaj膮 r偶n膮 :)a potem jedzie jedna na drug膮....masakra i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
usmiech.gif

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
anonimowo mo偶na wszystko napisa膰,nawet to,偶e by艂a facetem.Ludzie opami臋tajcie si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlasnie tak jest,spotykaja sie a potem awantuty.Niebanalna i Rita to stary temat.Nowszy to klotnia Bodygarda z Olejnikowa....spotykali sie wielokrotnie ,Body z Ruda zachowuja klase i sie nie wypowiadaja a Olejnikowa jedzie po nich jak tylko moze i zdradza wszystko o czym jej w zaufaniu powiedzieli.Najnowsza afera to klotnia siostr....Wioli i warszawskiego brudasa co wlosy myje raz na miesiac a prostoo a pracy zamiast kapieli to kamera Zbiornika i plotki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
siostro hahhahahahhahahahahahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwielbiam zbiornikowe intrygi k***a m jak milos膰 normalnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wszystko co tu piszemy to wyczytane pod kamerkami jest a ze anonimowo?Normalne chyba.Wystarczy raz na jakis czas poczytac pod kam albo jeszcze pewnie grono znac co na sk plotkuje i wiesz wszystko.Sa ludzie na poziomie,ktorzy znaja plotki ale ich nie rozpowszechniaja,np.Body i sa plotkarki typu muszelka brudas warszawski i olejnikowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiolka sie pierd****li艂a i muszla si臋 wk***wi艂a :) nie ma ju偶 siostro jejeje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rysiek aktualnie nadaje na live z tego swojego slamsu.Pracy szuka i pisze,ze ma szerokie kwalifikacje haha.Para ok 50 ki z kwalifikacjami a bieda piszczy i mieszkania brak ,to sa szerokie kwalifikacje,najlepiej im picie na Zbiorniku wychodzi,zenada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 a ty co teraz robisz? to jest w艂asnie plotkowanie.Plotkara wyzywaj膮ce innych od plotkar.Hipokryzja do entej pot臋gi:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha to zazdrosna Muszelka,widocznie brudasa nikt nie chce pier.....olic.Ta Wiole to tez jacys desperaci zaprosic musieli.Dobrze,ze Fajny ja pogonil i ulozyl sobie zycie z super laska ale co przez ta Wiole podzyl to mu nie zazdroszcze.....niepozbyta haha,Dobrze,ze wtedy jeszcze siostry na powrot jej wyzebraly kredytow na Zbiorniku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
galileo ma mieszkanie, ale jak sprasza膰 go艣ci jak syn w domu ;p ale 偶e syf....popieram :) no ale przecie偶 pan gali wszystkie rozumy zjad艂 i ka偶d膮 prac臋 zna:) ta jego 偶ona Beata ma na imi臋 i pracuje w jaki艣 kr...czyli raty po ludziach zbiera, a ten le艅 ehhhhh brak s艂贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 o kim ty piszesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W tamtym sezonie ogorkowym przebojem na Zbiorniku byla wyprawa Wioli do Fajego i brak kasy na powrot.A w tym?Obstawiam Depesza i Pawlowicz.Robie to samo co Ty i reszta plotkuje,ztym,ze ja nikogo realnie nie znam i z zadna z siostr sie nie poklocilam hahah,pisze o obcych ludziach na podstawie plotek,ktore czytam lub mi donosza stali bywalcy kamer.A donosza na pw za darmo i za kredyty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eeeeee nie znacie si臋, teraz gfiazda to trucizna4, sklerotyczka lodziara :) ci膮g艂a pepsiemu na wizji, amnezja j膮 dopad艂a , nie pami臋ta biedaczka baba po 50 ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 偶a艂osne musisz prowadzi膰 偶ycie 偶e tak si臋 podniecasz plotkami o obcych ludziach.Wsp贸艂czuje:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do go艣膰 dzi艣 pisz臋 o ry艣kach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To Ryskowa beata?zbieg okolicznosci haha.Adekwatna tez Beata byla tylko tamta zyla w ladnym wnatrzu i czystosci...no i sie cenila na 30o zeta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jeszcze kretynka za te ploty p艂aci kredytami:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
stac mnie,zeby kupic kredyty,nie musze tak jak Ty watroby pokazac,zeby 100 osob na kam miec.Zajmij sie praca bo ponoc plot nie znosisz to czego tu siedzisz?Kredyciato

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kredyciato ;) takie byki wali tylko szczena - wioleta _ 40 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Jak si臋 nie ma argument贸w to si臋 wyzywa innych od kredyciar:D Idiotka z ciebie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ZNALEZIONE W NECIE :) lombard u richarda, bytom mickiewicza 12 :)

Udost臋pnij ten post