Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
rysiek draniu jak to czytasz! jak mozna tak goscia ugoscic ?? w takiej melinie ! mieszkania nie masz, groszem nie smierdzisz ty i ta twoja dama fuj

Gość gość
Upośledzona biska i jej orangutan robią pokazy dla ubogich:)))) niech się plebs cieszy...ja współczuję że niektórym tak niewiele wystarczy :)))))

Gość gość
madzia love ! cichy wielbiciel :)

Gość gość
chamka ma twarz strasznie zniszczoną widac ze styrana zyciem, jestem bi ale w życiu nie chciałabym jej coś tam , fee fuj a pepsi hahhaha ją walił

Gość gość
Pogrzeb w piątek o 12 kto w delegacje że zb idzie? Mama92 zbiera na wiązankę po 10 kr od człowieka.

Gość gość
Gdzie podziewa sie slynny Mario Szablozebny?Najwiekszy fan Ryskowej

Gość gość
na miejscu meza beti 67 wyjebalabym ludzi ze zbiornika, a ty debilu zas ci mama przeszkadza !

Gość gość
Ja mamę ubustwiam :) lubię jej kr dawać,tym z c****o na wierzchu nie daje... Wiem że ona uczciwie pozbiera kredycie.

Gość gość
i tak to jest gości zapraszac.Waldki i te całe leszki też są skłoceni,podobno te leszki to jakas biedota nic nie maja,tak mówił Waldek. Mieszkaja w jakimś slamsie,a ta leszkowa to nawet na su p**de pokazuje i zawsze troche żetonów wpadnie.

Gość gość
trucizna czyta :) cos rumienców dostała :) ej pepsi do chloru małego i dawaj do niej ahhahahahah

Gość gość
Rewolucja powrocila w wielkim stylu....prawdziwy erotyczny show w dobrym wydaniu.Zakochana,super wyglada,tak trzymaj a tutejsze oponetki pekaja z zazdrosci.

Gość gość
ty wez sie odp*****l od leszków, to waldi stary cap wali wszystko co popadnie, ryj jak gonzo, co nie pamietacie jak jareczek flache kupowal i jechal walic ewke ???

Gość gość
aldek z Leszkami sie poklocil przeszlo rok temu i pisal na ogole,ze Leszek Leszkowa bil i ta z domu uciekala i po klatkach spala,Pepsi tez Leszka dawno nie wpuszcza do siebie a kiedys na okraglo tam siedzieli.

Gość gość
Bielefeld1970: dziennie patrze a cycusia nie widzialem hi hi Trucizna_4: i nie zobaczysz Trucizna_4: ze mna trzeba pochodzic Bielefeld1970: mimimimimimimimi Trucizna_4: i publicznie sie nie neglizuje pod publikę Trucizna_4: tyle to chyba tez juz wiesz Bielefeld1970: okres!? HAHAHAHHA TRUCIZNA TY KLAMLIWA BABO, LODA WALILAS NA KAM PUBLICZNIE

Gość gość
Rewolucja sama o sobie piszesz te watki bo tak zajezdza tobą. Ale dobre

Gość gość
A jak ta beti67 ma na imię? Na stronie słupskiego cmentarza można sprawdzić pochówki.....Mnie śmieszy depesz...ostatnio pochwalił się, że wiewióra do niego na tydzień przyjeżdża...a ona od paru dni wynajduje coraz to głusze preteksty, żeby do niego nie przyjechać....rzygające psy...s******e koty itd

Gość gość
Pepsi i po co Ci to bylo?Takie ladne i mlode dziewczyny miales a Ty czlowieku prochno bzykasz?Ogarnij sie facet i bierz ta Kasie z miesnego kolo Ciebie albo ta laske co niedawno byla,wysoka,zgrabna...Ola chyba co robi z grupasem od czarownicy.

Gość gość
wieciie co ktos wspomnial zznowu o mnie we poscie, pisze oczywicha olejowa, o uj wam chodzzi do mnie moj czas nie skonczyl sie ja powrce z balem to wam szczeny opadna, zobaczycie co to znaczy j***c na mnie. o kazdym z was cos wiem wywale o wszystko. a wiem wiele, sami mi daliscie powody.

Gość gość
Mariolka ty pustaku nie trzeba sie logować żeby tu pisać. Już uprzejmie donosisz ty gnido jenabana

Gość gość
Rewolucja sie z facetem swoim bawi a nie plotami zajmuje....lubimy ja wiec ma wpisy pozytywne

Gość gość
hahaha półmózg Mariolucha nie wie jak tu pisać hiihhihi ot durnota jedna

Gość gość
Tak revelka maszracj****aw sie ale pustakiem bylas i bedziesz, tego nie zmieni ten paskudny facet, co on ma do zaprezzentowania tatuaze ? hahahahah nie badz smieszna łysa p**do

Gość gość
nie macie co robic?

Gość gość
Wiewiora czyli sobowtor poslanki Pawlowicz no tylko ona mogla zniesc smrod Depesza bo zyje w podobnym syfie,fakt choruje od tygodnia i az to juz smieszne jest jak sie wymiguje ale chyba ludzie jej na pw napisali o Depeszu i woli nie zjezdzac do niego.

Gość gość
kalim to ten co wiole tez walil /

Gość gość
fifi zal ci d**e sciska transie

Gość gość
Ale Ci d**e sciska o Rewolucje i juz wiemy kto pisze hahaha

Gość gość
leszek,a ty juz nie bij więcej Ani,bo to fajna baba,powinna dawno cię zostawic.Zadbaj o nią,zeby nie musiała zarabiać na su jako Frania.

Gość gość
ciakkarelli dobrze jej napisał hihihi że trzeba podac nazwisko i imę żeby tutaj pisac hehheheh już Cię lubię za poczucie humoru.No Mariolucha dawj swoje dane osobowe bo inaczej nie bedziesz tu mogła pisac tłuku

Gość gość
beti to chyba kasia