Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźnianie się do pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę w pewnej sprawie, aby się Was doradzić czy tylko ja coś wypolbrzymiam. Więc, moja kobieta ma jakiś dziwny nawyk spóźniania się, ogólnie zawsze ciężko jest jej się wyrobić ze wszystkim na czas. Czy się gdzieś umówimy ze znajomymi lub po prostu trzeba gdzieś wyjść, Ona zawsze ma problem, żeby zdążyć ze wszystkim na czas. To samo tyczy się życia zawodowego. Ciężko jest jej zdążyc do pracy. Z jednej roboty została zwiolniona bo wyszła wcześniej niż powinna, nie informując o tym bezpośrednio przełożonego. Z kolejnej, nie została zwolniona z tego powodu, ale się spóźniała te 10minut. Nie dawno dostała nową pracę, do której też już zaczęła się spoźniać. Zacząłem jej zwracać uwagę, żeby to zmieniła bo to jest bardzo zły nawyk. Mówię, wstań wcześniej, przygotuj sobie wszystko w dzień poprzedni. To i tak cieżko jest jej się wyrobić, a ona jak by nie widzi w tym problemu. Jak ją kierownik przyłapie, to raczej wątpie, żeby był z tego powodu zadowolony. Dzisiaj się na mnie jeszcze obraziła na to, że ja jej zwróciłem na to uwagę... Ogólnie, źle znosi krytykę. Co o tym sądzicie?

mój facet ma podobnie jak gdzieś razem wychodzimy, to zawsze podaję wcześniejsza godzinę wyjścia, tedy te 5 minut spoźnienia wliczę i jest ok do pracy to sie rano na niego wydrę, to sie zwlecze no lekko nie ma