Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moja chwila

Bajki dla dorosłych

Polecane posty

Gość gość
Koke tam pisał chyba pod innym nickiem.

Gość gość
Masz ktoś link to tych tematów bieszczadzkich?

Gość gość
Tylko eve moze byc tak stara z bab. Zal.pl

Gość gość
Staff pisał nawet na macierzyństwie, ale że bieszczadzki ???

Gość gośćSamiec
A tu bez zmian jp żenada debil debila prześcigaxD

Gość gość
Ja chcę powiedzieć że to prawda z tym kłamstwemten co Ci to zarzuca to musi być jakaś cio/tapewnie już uturlana od 6 nie jeden raznie bierzcie wzoru z tego forum, lecz przemieniajcie się przez odnawianie umysłu cio/ty.

Gość gość
Sama się turlaj hejterko od podszewek z zadartym nochalem:D

Gość gość
O co chodzi z tym hejtem na Spe, Kusze i Imperium?

Gość gość
Pamiętam to zdjęcie. Lakier nie był zdarty ale paznokieć by był byle jak pomalowany a raczej niedomalowany. Mam na punkcie paznokci hopla więc potwierdzam.

Gość gość
Słuchaj dziewczynko! -Ona nie słucha. Przesunął wiec ręką od piersi do brzucha… Buch! Jak gorąco ! Uf! Jak gorąco ! Ty żeś to w nocy? Ty żeś Jasieńku? Jam ci najdroższa! Wiec wchodź, pomaleńku ! I wszedł w nią powoli, jak żółw ociężale ruszył- dwa razy- wolniutko, ospale. Szarpnęła się trochę, przyciągnął z mozołem, nogami się zaparł o krzesło za stołem i teraz przyspieszył i gna coraz prędzej I dudni i stuka,

Gość gość
Będę Cię szargał Spotkamy się w sądzie Sądowa toaleta może być?:classic_cool:

Gość gość
i pędzi. A dokąd, a dokąd, a dokąd , na wprost ! (klęczała wygięta w pozycji „na most”) A on w tę szparę, w ten tunel, w ten las i śpieszy się, śpieszy by zdążył na czas. Aż łóżko turkocze i krzesło też puka, a Jasiu ja puka, puka i puka. Tak gładko, tak lekko, tak calem za cal, wyjmował i wkładał ten narząd jak stal. A ona spocona, zziajana, zdyszana, legła na plecach, uniosła kolana. Zdziwiona tym wszystkim, co się z nią dzieje pyta się Jaśka, pyta i śmieje; A skądże, a jakże, a czemu tak gnasz!?

Gość gość
A co to ,a co to ,a co to mi pchasz!? Że wali, że pędzi, że bucha buch ,buch !! Ach jakże, ach jakże ja lubię ten ruch! I gna ją i pcha ją i akcje swa toczy i tłoczy ją Jasiu uroczy, tłoczy. Nagle – świst! Nagle – gwizd! Buchnęło – Buch! I stanął już ruch. Oj gdzie mi zniknąłeś ! Chce jeszcze Jasieńku! Próbuje go znaleźć ręką po ciemku. A on już bez ducha, mały, skulony, śpi nieboraczek, choć akt nie skończony.

Gość gość
Wiec strzela biedna wokoło oczyma, dziwi się temu, co w ręce trzyma. I płacze, narzeka na los swój niewieści, i w końcu się sama ze sobą pieści. A Jasiu? Znal prawdy nieznane dla ludu. Przeczytał Wisłocką, chciał teraz cudu. Sądził, że starczy ta szybkość, ten ruch, technika, pozycja i owo „buch, buch”, by żonę rozpalić do ognia białości. A ona pragnęła też innej miłości. Miłości zawartej w spojrzenia iskierce, wiec Jasiu- prócz kuśki- miej także serce.

Gość gość
Może Kusza, Szamberiooom i łysy In to klika Petrov?:-O

Gość gość
Niczego nie będę Ci udowadniać, nie jesteś nikim dla mnie istotnym żebym szukała w necie rzeczonego zdjęcia. Nie obchodzisz mnie , tylko niezdrowe poglądy tutejszych ludzi .A propos tego manikiuru. Wiem co widziałam, tyle mi wystarczy. Paznokieć był niechlujny. Dlaczego gościu jest hejt na tych troje? Bo są jak sekta. Ty nie wiesz najwidoczniej że In i Kusza to bezwzględni , wieloletni hejterzy, zdolni do najohydniejszych zagrywek. Dwa obleśne trolle, jeden pisze aluzjami o kazirodztwie, drugi nie umie wyartykuować że to obrzydliwe a trzecie chodzi bezmyślnie na pasku tych zblazowanych trolli.

Gość gość
Będziemy o kochaniu myśleć całą dobę, a może i całować sięna słynnej ławeczce, tak na tej ławceza oknem niebo otulą chmury, hehe...pamietasz?życząc miłego dnia zapraszam na jazdę próbnądo widzenia ludzie 🖐️Kusza jesteś niezłym lakiernikiemale nie łaź już po sądach. ;)😴

Gość gość
No co ty redaktorku dark nie powiesz.??? Samotna 40 letnia mamuśko z przegrywem na trolskim forum. :-D

Gość gość
na karuzeli powiało tęgim zjebem, tu na szczęście tak nie wieje.

Gość gość
Dzień dobry🖐️Dziś jest Dzień Histeriii chyba nie bardzo jest co komentować, bo tu takiej nie maalbo może ma to związek z Kuszeńką i obciągankiemchyba Smofu już Ci przeszła histeria zagraniczny trollu :p11 września sztuka latania w betonie i szkleto była wielka sztuka😴Chwila cudownie Ci kapią sny. 🌻

Gość gość
czy ty jesteś normalny?!

Gość gość
Spierd//a l aj pipo

Gość gość
To tylko in spe, miejscowy ćpunek- psychopata 🖐️

Gość gość
In 100 twarzy zboczusia :)

Gość gość
Życie składa się z samych chwilnie każda z nich jest dla nas ważnadzień dobry kochani 🖐️kochających inaczej proszę nie pisać bajek. 😴

ale ja mogę, prawda? :) oto bajka z zamierzchłej epoki mojego dziecięctwa, opowiedziana przez matkę zmęczoną namolnymi prośbami o opowiedzenie bajki ;) Opowiem ci bajkę, jak kot palił fajkę a kocica papierosa, upaliła kawał nosa. Szybko, szybko! Po doktora! Bo kocica bardzo chora. Przyszedł doktor z lekarstwami, a kocica z... pazurami! były jeszcze inne.. też niezłe :D gdzie jest dottore?

Gość gość
Cześć Kusza 🖐️ ja za tydzień odlatujęjak dobrze pamiętam to Free ze mną lecichyba przelecimy gdzieś na Smofemmoże mu zrzucę po drodze jakiegoś kota żeby miał co obciągać.

nie zgadzam sie inu 😴 jestem pacyfistka i nie zamierzam nikomu zrzucać kota. niech smof obciąga własnego ze skórki 😴 na to mogę się zgodzić, bo czego oczy nie widza i uszy nie słyszą, tego nie żal 😴 ale właściwie co mu bedę żałować.. niech sobie własnego kota drze :classic_cool: nie wiem dlaczego, ale piosenka artura własnie mi się przypomniała :) https://www.youtube.com/watch?v=SSPlWhM6if8