Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moja chwila

Bajki dla dorosłych

Polecane posty

Gość gość
Strona główna Profil użytkownika: storczyk bieszczdzki storczyk bieszczdzki zapraszam na połoniny Prawda kole w aureolę. hej Nie zawsze trzeba mieć za drania tego, co jest innego zdania. Wszystko: 85 Tematy: 0 Posty: 85 Recenzje: 0 Przepisy: 0 22.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: liż mu jaja od dołu suko, a nie żenuj się. 🖐️ 22.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: Najlepsze są te kurvy co stękają pisdą, tych co stękaja doopą to mało jest :o 22.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: Ty. :) 23.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: Być kobietą to strasznie nudne zajęcie musi być. Ciągle tylko oglądać fiuty :o 23.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: A co? może nie? :o Pierwsza tam zajrzałaś. :D 23.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: Masz monitor 21'' :D Ja mam 17'' :o Gdzie Twoja kumpela v bo chciałem jaj dać buziaczka i podziękować :) 23.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: v 🖐️ 23.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: No tak. 👄 Ale dlaczego się otwiera ? :) Mmmm...i ta bielizna...Moje uznanie. Musisz wiedzieć że nie łatwo mi przychodzi, tak mówić. 23.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: Gopi jesteś :( Lepiej być rooster i ruchać wszystkie. 23.04.2008 storczyk bieszczdzki dodał/a post: Lubisz ruchać ledwo zywe? :o Ja nie lubię, lepiej jak się kurva rusza, chociaz doopskiem :)

Gość gość
To może tygrysa bieszczadzkiego, hehepazury ma jak przerośnięty struśFree w poniedziałek na Szopenie. ;)

Gość gość
Muchozol studiuje:D:D:D:D:D:D:D

Bry :-) No proszę państwa, taki ruch w piekarni (nawet od nocy jak przystało na konkretny zakład) że miałam problem z wyborem miejsca gdzie usta odcisnę. Wybrałam.To tu.Pozdrawiam 👄

Gość gość
Szamberium i Chwila mają dużo nicków. Co tacy zdziwieni jesteście?

Bajki, bajeczki... Za górami, za lasami żyła sobie królewna z tygrysami. W Bieszczadach. Paliła fajkę na długim cybuchu Wtem tygrys się zerwał. Zapiekło go ucho. Och boli kocico! Wołać doktora. Przyszedł doktor. Patrzy... Co to? I tygrysa wziął za ogon. Wrzucił w błoto. Po co komu chory tygrys?

Mało Chwilo.:-) Mało nas mało nas do pieczenia chleba, a piec rozgrzany dziś czytam we wszystkich zakątkach.:-D

Gość gość
Ja już wiem jakim moto będę jeździł po TeneryfieHaja jak myślisz? :)Chwilo słowo droższe od pieniędzy. 😴

Gość Rescator 555
A państwo mają anusy cieliste czy okopcone? bo jeśli to drugie, to radzę wybielić 😴

Chwila kontrastowo jak zawsze, a ja wciąż pytam jak się tu uchowała z tą delikatnością motyla.:-) Przyjaciel wybierzesz najlepszy.A jak wrócisz zdasz relację.:-)

Mam dziś dysonans poznawczo naprawczy, a In nie czai :( No dobrze, pieczemy chleb, ale z jakiej mąki? Bieszczadzkiej?

Gość gość
A ja Ci mówiłem Chwilo, ale nie słuchałaś :(Haja zdam nawet wcześniej, może na voila, albo jakoś inaczej. :D

Gość gość
In masz okopconego anusa?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość blednygosc
jaki chleb? bry wszystkim:)

Gość gość
Zardzewiały bełkoczący dziadek w zbroi na straży:D:D:D:D:D Opowiedz o seksie z Grażyną w brudnej windzie bo na hotel cię nie było dziaduuu stać:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

to bylo tak -grażyna -bledy czesc grazyno przedstawiam ci winde. oto winda odpowiada grazyna -czesc windo to co? numerek? -zapytałem grazyna odpowiedziala - a co mi tam pojeździłabym troche góra-dół i już wielkie mi coś a ty wiecznie opisz, opisz:O

wybacz mu :) dopiero nabywa doświadczenia. za miesiąc, dwa, powinien już umieć to zrobić :classic_cool: wierzę w możliwości rozwoju psychomotorycznego gościa :)

oooooooo.. nieeeeeee... mój rozwój psychomotoryczny jest bez zarzutu. z każdym postem.. kopiuj-wklej-wyślij odpowiedź-kopiuj-wklej-wyślij odpowiedź- kopiuj-wklej-wyślij odpowiedź... buntuję się 😴 nie przepycham tematów 😴