Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Collider

Robienie dzieci jest obrzydliwe

Polecane posty

Gość Collider

Jak ja tego nienawidzę....Dzisiaj przypadkowo przeczytałam w gazecie, jak jeden z polskich celebrytów został ojcem i twierdzi, że to wspaniała rzecz.....Ojciec....Niegdyś to słowo brzmiało dla mnie dostojnie, znaczyło dla mnie-człowiek, który troszczy się, wychowuje dziecko i dba o jego warunki życiowe. Od czasu, gdy dowiedziałam się, na czym polega "robienie" dzieci, to słowo nabrało obrzydliwego znaczenia. Ojciec to po prostu ten, co odbył stosunek seksualny z kobietą-czytaj: poszedł z nią do łóżka, rozebrał ją, rozchylił jej nogi, zagłębił się w jej brudne, niewieście wnętrzności obrzydliwym, podłużnym organem i napełnił ją od dołu białym, kleistym płynem. Ohyda! Kto z was nie poczuł nienaiwści do swoich biologicznych rodziców, gdy dowiedział się okrutnej prawdy, skąd się biorą dzieci?

Gość Łowcaprowokacji
5/10

Gość gość
masz rację, tj. rozłożenie p***y, wsadzenie stojącego wacka i wylanie się kleistej białej się spermy do środka, gdzie nie jedna szmata uwielbią ją żreć.

Gość gość
Sranie tez jest obrzydliwe.od dzis przestan srac.

Gość Collider
Jak kobiety mogą nie mieć oporów, żeby TO robić?! Wszystkie, które to robiły, wydają mi się być brudnymi świniami!

Gość gość
jak myślę o seksie to mam obraz jakby sukę napieprzał pies

Gość gość592
A ile masz lat? To normalna rzecz gdyby nie twoi rodzice nie było by ciebia na świecie po za tym sama mam 3 dzieci i gdyby nie ja i mój mąż nie było by moich dzieci na świecie jak będziesz dorosła to zrozumiesz :-)

Gość gość
wcale nie normalna, bo normalne to jest jedzenie, chodzenie, a już nawet sranie nie jest normalne bo trzeba to robić w ukryciu

Gość gość
Lecz sie bo ewidentnie masz ze sobą problem!

Gość gość
Super trolling :D Troll dnia na kafe ! Pisz jeszcze masz rozmach .