Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jeśli dziewczyna nie ma czasu na spotkanie?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna, o którą zabiegam nie ma czasu w najbliższych dniach się ze mną spotkać. Do końca tygodnia jest zajęta. Najgorsze jest to, że ma się spotkać z jakimś swoim przyjacielem w weekend. Niby nic takiego, ale nie podoba mi się to zbytnio. Raz się już spotkaliśmy kilka dni temu. Było miło. Chciałbym się zobaczyć z nią drugi raz, ale przez te najbliższe dni może się mną znudzić przecież, bo ile można pisać przez internet? :( Co powinienem najlepiej zobić w tej sytuacji? Lać dalej wodę? Urwać kontakt?

Gość gość
Może naprawdę nie ma teraz czasu na spotkanie, nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany ;)

Gość gość
Rozumiem, że może faktycznie nie mieć czasu, ale ja nie wiem co w tej sytuacji robić. Zależy mi na tej relacji. Doradzono mi abym zajął się przez ten czas sobą. Ok. Ale jakiś kontakt musimy mieć przecież. Jednak jak wiadomo internetowe rozmówki szybko się nudzą dlatego rozmowę najlepiej przenieść do realu, ale skoro w realu nie ma najbliższej takiej możliwości :(

Gość gość
poszukaj sobie kogos w realu nic trudnego

Gość gość
Przecież napisałem, że się spotkaliśmy, więc tak do końca tylko wirtualna znajomość to nie jest. A tak przy okazji, ktoś jeszcze coś doradzi?

Gość gość
Olej

Gość gość
mnie nie nudzą i lubię potęsknić

Gość gość
Co to znaczy? To znaczy, ze ma wazniejsze rzeczy na glowie niz ciebie. Zaloze sie, ze gdyby zaprosil ja collin pharell to rzucila by wszystko i wypindrzyla sie dla niego. :) zwyczajnie nie ma odwagi powiedziec ci, zebys spadal i ma nadzieje, ze jak cie bedzie olewac to sam sie domyslisz i dasz spokoj. :)

Gość gość
Mało jej zależy na tym spotkaniu to po pierwsze. Posłuchaj rady. zajmij się sobą i nie wypisuj do niej codziennie.

Gość gość
Też bym tak pomyślał i byłem niemal pewny, że mnie totalnie olała. Po dwóch dniach braku kontaktu sama do mnie zagadała i pytała dlaczego się do niej nie odzywam. No chyba, że się ze mną tak tylko bawi :/

Gość gość
16:06 nawet przyjaciela by dla collinka olala. :)

Pisać przez Internet można długo. Ja osobiście uwielbiam :) Z niektórymi osobami piszę od lat. Po prostu umów się z nią już teraz na dzień, który jej pasuje.

Gość gość
A co inni o tym sądzą?

Gość gość
Moze kogos ma ta twoja panienka jest z kims a ze czasem w jednym zwiazku sie nie uklada, to ma zapasowego w postaci Ciebie..na ten czas kiedy im sie uklada, nie ma czasu dla Ciebie, bedzie jej zalezalo jak znowu sie z tamtym przestanie ukladac :o tak w zyciu jest, jest to okropne, wiem, ale tak sie uklada czasami. Wez pomysl nad taką opcją. Nie twierdze ze tak ejst na 100% ale..

Gość Chomiczekk
Taka przerwa w kontakcie w niczym nie przeszkadza, wręcz odwrotnie. Lepiej przez chwilę móc odczuć czyjś brak niż zostać zasypanym wiadomościami, to drugie jest męczące a nie każdy non stop ma czas na kontakt, są bardziej zajęte okresy.

Gość gość
Koszmar...ja mam podobna sytuacje,cały tydzień pracuje, dbam o dom,siebie,nie mam siły ani czasu na spotkania w tygodniu. No chyba,ze ona jest gimnazjalistka. Wiesz co lepiej daj jej spokój,bo ją nadmiernie osaczasz.

Gość gość
@up Tylko jak by to wybadać? :/

Gość Chomiczekk
Niekoniecznie musi mieć kogoś, wystarczy że jest introwertyczką i nie potrzebuje ciągłego towarzystwa ludzi, dobrze czuje się sama. Nie znamy jej charakteru.

Gość gość
@Chomiczekk No właśnie bym powiedział, że ekstrawertyczka. Ciągle tylko się ze znajomymi spotyka. Jak mówię jej o swoim introwertycznym sposobie bycia to się czuję przy niej jak kosmita. :/ Wiem że te dwa charaktery nie pasują do siebie, ale co zrobić?

Gość gość
Nic na siłę.