HOPE83 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Hej Dziewczyny - dzięki za kciuki - 3majcie jeszcze , bo bete zrobię dopiero ok 15:00 , więc wynik będzie wieczorem. Już mam pustkę w głowie - do wieczora muszę przeżyć i się wyłączyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Dziewczyny co to jest te DHEA? Dziewczyny kciuki zacisniete ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia powiedz zeby Ci pokazali gdzie w umówię jest napisane ze są 2 bezpłatne bety. Nie ma w naszych umowach tego wiec oddadzą Ci pieniądze, mnie tez tak chcieli zrobić ale sie grzecznie spytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Nie ma tego w naszych umowach wiec podadzą Ci pieniądze, mnie tez chcieli skasować ale sie upomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Masakra, zawsze o tej porze juz miałam wynik, a dziś dopiero dali do badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Tasia, widzisz, a ja sie dałam skasować... Nie wiem, czy mi sie chce z nimi kłócić o te 25zl i sie denerwować. I tak jestem wkurzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Nie trzeba sie kłócić, tylko sie zapytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnciaaS 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Hope myślę i trzymam cały czas kciuki. Zauważyłam dziewczyny ,że gc kasuje za wszystko za co może i jeżeli nie wiesz że możesz mieć to za free to nie powiedzą dziady jedne. Jak byłam na tym transferzee ostatnio i w recepcji też mi krzyczy że tysiak się należy no to jej mówię że przecież to z rządowego(zarodek został z programu rządowego), a ona aha,aha to już sobie to zaznaczę. Takie udawanie i w sumie oszukiwanie pacjenta!bo jakbym nie wiedziała,że to jest darmowe to bym zapłaciła, żenada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Klee Napisano Wrzesień 10, 2016 Do „Gościa z godz. 9.36” – Proszę, wytłumacz mi to, co napisałeś o DHEA, bo nie rozumiem. Sugerujesz, że można zażywać tabletki z DHEA nie patrząc na poziom tego hormonu w swoim organizmie? Czyli jeżeli ja mam dużo DHEA (lekki nadmiar) i będę zażywać dodatkowo tabletki, to nadmiar DHEA, który powstanie u mnie, nie będzie szkodliwy? No nie wiem… Jak sam piszesz, jest to hormon męski, a nadmiar hormonów męskich u kobiety nie jest raczej pożądany. To tak jak z witaminą D – jemy tabletki z tą wit., ale kontrolujemy jej poziom w org., bo nadmiar jej też jest szkodliwy. Dodam jeszcze, że razem z DHEA badałam jeszcze DHEA-SO4 (siarczan DHEA) – jego poziom też mam zawyżony: wyszło 357ug/dl (norma dla mojego wieku: 98,8-340). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Klee Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia88, oni tak próbują na wszystkim kasę wyciągać, udają, że się pomylili itd. To nie jest duża kwota (w porównaniu do tego, co tam zostawiliśmy i zostawiamy), ale dla zasady bym się upomniała o zwrot. Racja jest po Twojej stronie, nie dajmy się oszukiwać. Trzymam kciuki za przyrost! :) Hope, trzymam kciuki za betę! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Klee Napisano Wrzesień 10, 2016 Ania609, czytałam w internecie, że dziewczyny biorą tabletki z DHEA na poprawę jakości komórek (działa to pewnie podobnie jak konezym Q10, Omega3, selen i in.). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Uff, cała drze ze stresu. Ale u mnie dobrze! Beta 594.9. To moj czas dziewczyny, teraz musi byc dobrze! Dziękuje za wszystkie kciuki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Hope, teraz czekamy na twoja piękna betę!!! Życzę ci z całego serca!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Pytałam grzecznie o ta 3 bete. Dostali nakaz z biura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorciak1805 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia super wiadomość. Gratuluję i oby tak dalej kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Klee Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia, gratulacje! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baska1988 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia super bardzo się ciesze :) Jednak przed 30 zdarzysz jeśli w niku to twoj rocznik :) Hope teraz czekamy na Ciebie :) Trzymam mocno kciuki oby kolejne majowe dziecko było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2016 Wspaniała beta Peonia! Allessa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Dzięki dzięki dzięki :) w nicku moj rocznik. Teraz czekan na L4 i recepty i w poniedziałek juz sobie daruje tych stresów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malamii89 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia super;)) :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martirybka Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia czekałam z niecierpliwoscią na wynik, piękny przyrost! Teraz dużo wypoczywaj i niczym sie nie stresuj. Cudnie po prostu! Kiedy masz wizytę? Teraz to juz chyba ciążowe bierzesz? Hope myśle o Tobie i wiem ze jesteś następna mamuśka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sunshine_111 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia super!!! Piękny przyrost! Już chyba nie trzeba powtarzać - wspaniale!! :) Hope, kciuki cały czas zaciśnięte!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olusia82 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia gratulacje :) <> Hope kciuki!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Wizyta pęcherzykowa w piątek 16.09, bedzie to 18 dzien po transferze, ale tak mi kazał sie dr Gr umówić, to sie umówiłam :) oby juz były pecherzyki. Ale sie naczekalam, ale warto było dla takiego wyniku. Jadę teraz do domu odpoczywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia.... Super :-) Dorciak...żadnej poduszki nie kupowałam daję radę normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewela2421 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia moje gratulacje ! Juz możesz się cieszyć na 100%, 18 dpt byc moze bedziebu Ciebie widac pęcherzyk ale serduszka moze być jeszcze nie widac. U mnie w 21dpt byl pęcherzyk a dopiero 28dpt serce bilo. Hope 3 mam kciuki mocno od rana !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 A co do tej poduszki rogala dla ciężarnych do spania. Ja tego nie mam .ale kol zakupila i sobie chwali. Mi wystarcza mala poduszka typu jasiek miedzy kolana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Gość klee bardzo dziękuję za odpowiedz :)a długo się czeka na wynik?ile kosztuje to badanie jak się nazywa dokładnie to badanie?czy zły wynik uniemożliwia zajście w ciążę? Peonia bardzo się cieszę. .; ) Zostaniesz mamą! :D moje gratulacje ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnciaaS 0 Napisano Wrzesień 10, 2016 Peonia, super!!!! :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach