Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wytrzymałam, napisałam smsa

Polecane posty

Gość gość
Ok decyzja podjęta - jadę w sobotę rano

Gość gość
ktokolwiek podbija mój temat dobrze by było gdyby też się wypowiedział :) Rozmawiałam wczoraj z nim przez telefon (musiałam zadzwonić służbowo), obiecał że nie będzie za mną chodzić skoro nie jestem zainteresowana jednorazowym seksem. A na tym wyjeździe w lipcu to obiecywał złote góry... teraz sam przyznał, że mu przeszło skoro się tyle nie widzieliśmy, ale na seks meeting zawsze jest chętny :O

Gość gość
Zamknij temat,bo jest raczej nieaktualny-facet precyzyjnie się wyraza,jakich jeszcze wypowiedzi oczekujesz jak wszystko jasne?

Gość gość
Oczekuję, że stanie się cud i się we mnie zakocha i będę mogła się z wami tym podzielić :) A na razie temat dla mnie jak najbardziej aktualny skoro o nim myślę... :(

Gość gość
To sobie myśl,twój wybór.

Gość gość
Na poczatku pisze,ze absolutnie nie,bo..i tu kilka argumentow podanych a teraz czeka,ze on sie zakocha i .zyli dlugo i szczesliwie? To musi byc provo.

Gość gość
Nic się nie zmieniło. Ja chcę od niego tylko pieprzenia (ale chcę zrobić to z facetem który jest we mnie zakochany).

Gość gość
Psychiatra i diagnoza pilnie potrzebna .

Gość gość
Psychiatra? Za seks bez zobowiązań? Chyba można nie być z kimś a jednocześnie uprawiać seks i być w nim zakochanym? Czy to już choroba psychiczna? Wszystkie kochanki są chore psychicznie?

Gość gość
Też stoję przed dylematem napisać czy nie do faceta.Ale bardziej skłaniam się,że to On ma się pierwszy odezwać i koniec.Nie jest jedyną parą spodni na tym świecie.Nie to nie-widocznie tak musi być.

Gość gość
Czyli Ty myślałaś, że on się w Tobie zakochał i dlatego chciał z Tobą sexy? Czy może teraz chcesz go zbajerować żeby się zakochal?

Gość gość
Psychiatra,by sprowadził pannę,której uroiło się,ze rozkocha faceta,który jej kompletnie nie odpowiada....

Gość gość
Czyli Ty myślałaś, że on się w Tobie zakochał i dlatego chciał z Tobą sexy? Czy może teraz chcesz go zbajerować żeby się zakochal?

Gość gość
Teraz chcę go zbajerować w ramach małego odwetu :P Wiem, że od początku nie był zauroczony, czuł tylko zwykły pociąg. Nie uważacie, ze to my dziewczyny powinnyśmy uczyć facetów, że seks bez uczuć jest do bani?

Gość gość
przecież sama uprawialaś ten seks bez uczuc z facetem tez bez uczuć!

Gość gość
Słabo pisane prowo.Plączesz się dziewczyno w pomysłach.

Gość gość
Temat aktualny, bo o Nim myślisz ? A taki był daremny na 1-szej stronie!

Gość gość
Tia,babka dobrze po 30-tce przez kilkanascie stron pisze/utrzymuje takie p*****ly,ze nawet na prowo to sie nie nadaje:(

Gość gość
Nie było seksu między nami. JESZCZE. Widzę że tu same małolaty siedzą dla których niemożliwe jest posiadanie jakichś wątpliwości po 30stce. Pożyjecie zobaczycie

Gość gość
Ale nie szkoda Ci energii na bajerowanie gościa, z którym nie chcesz być? Tylko po to, żeby się odegrać? Jakoś mnie nie przekonujesz ;-) Podejrzewam, że gdzieś tam masz nadzieję, że jednak on się w Tobie zakocha

Gość gość
ty sie autorko zachowujesz gorzej jak gimnazjalistka po raz pierwszy zakochana.

Gość gość
Jak mozna chciec sie pie*przyć z facetem wiedzac,ze on od kilku lat sypia z inną? fujjj,najpierw bzyknie jedną,potem wlezie na/w ciebie.

Gość gość
Gość 21.19 nie raz już tu pisałam że chciałabym żeby się we mnie zakochał... :( Gość 21.29 masz rację ale jednocześnie mam cichą nadzieję że wybierze mnie. W sumie wychodzi na to, że chcę mu wywrócić życie nie dając nic w zamian z wyjątkiem okazjonalnych seks schadzek :o

Gość gość
I co, pojechałaś czy jutro dojedziesz?

Gość gość
Pojechałam w piątek jednak. Mimo że między nami było super, miałyście cholerną rację - czuję się c*****o, bo inicjatywa była po mojej stronie. I dwie upojne noce tego nie wynagrodzą :( Zastanawiam się jak teraz dyskretnie wyjechać z hotelu nie spotykając go, bo kompletnie nie mam pomysłu jak ciągnąć tę relację przy świetle dziennym. Wiem że znowu będę czekać na smsy których nie będzie :(:(:( Czy jest choć jedna osoba, która mnie teraz nie zjedzie?

Gość gość
Ja Ciebie nie zjadę :-) ale po coś Ty to zrobiła to nie wiem hehe Cóż przynajmniej niezły sex miałaś na osłodę :-)

Gość gość
Dziękuję :) Nie udało się nie spotkać, kompletnie nie wiem jak powinnam się zachować. On intensywnie się we mnie wpatrywał na śniadaniu, ja udawałam że nic się nie stało. F**k f**k f**k :o

Gość gość
Bez komentarza. Wiadomo bylo od samego początku,że chcesz się pie*przyc z zajetym jakoś (od 5u lat z kimś sypia) facetem.Oboje g..*no warci jestescie,ale to twoje zycie. Pora zamknąć temat.Już wystarczy 11 stron gadania o niczym,bo tobie rady,ktorych oczekiwalas do niczego potrzebne nie byly,bo i tak zrobilas po swojemu.