Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety nie marzycie o związku z kobietą?

Polecane posty

Gość gość
normalne to nie jest i obrzydliwe,bardziej obrzydliwe jest jeszcze facet z facetem.

Gość gość
gadaj zdrów! 🖐️

Gość gość
normalna nie jestes :( i nie masz sie czym chwalic :(

Gość gość
jestem SZCZĘŚLIWA i nikogo nie krzywdzę :) za to ty musisz mieć bardzo zajmujące życie, że piszesz bzdury na kobiecym forum. nie dziwię się kobietom, że się tobą nie interesują- tak, to bardzo widać z twoich wypowiedzi ;)

Gość gość
nie piszcie ad persona to nie fair X do tej co jej tak dobrze itd, myślisz że tak jest na pewno, może Ci nie wyszło z jakimś facetem itd, ale ucieczka do baby... Naprawdę nie wiem co tak Ciebie w tym "podnieca"? Co w ogóle inna kobieta W tych sprawach może Ci zaoferować? że za przeproszeniem ci pomasuje albo coś takiego i co z tego? co w tym jest takiego do przodu?

Gość gość
gość dziś jestem SZCZĘŚLIWA i nikogo nie krzywdzę usmiech.gif za to ty musisz mieć bardzo zajmujące życie, że piszesz bzdury na kobiecym forum. nie dziwię się kobietom, że się tobą nie interesują- tak, to bardzo widać z twoich wypowiedzi oczko.gif x ze ty jestes nie normalna to nie znaczy ,ze inne kobiety maja takie byc,badz sobie szczesliwa ale chwalic sie nie masz czym, moge ci tylko wspolczuc :( gdyby jakas kobieta do mnie sie przystawiala to by dostala w ryj

Gość gość
gość dziś w jakim jesteś wieku ?

Gość gość
gość dziś bo kobieta powinna być w związku z kobietą

Gość gość
gosc dziś potem wyszłam za mąż, żeby urodzić dziecko w bezpiecznych otoczeniu i zrobić przyjemność rodzinie Trzeba byc wyjatkowa swinia zeby oklamywac drugiego czlowieka tylko po to zeby zrobic sobie dziecko w bezpiecznym otoczeniu Oczywiście dziecko wychowuje sie w zdrowej homoseksualnej rodzinie otoczone miloscia mamusi i lesbijskiego taty a wzorem prawdziwego mezczyzny sa koledzy drag quuen?

Gość gość
17:23 Co może podniecać w facecie? Co może zaoferować więcej, poza nudną i mało przyjemną penetracja?

Gość gość
dladobrychkobiet.wordpress.com

Gość gość
17:23 Co może podniecać w facecie? Co może zaoferować więcej, poza nudną i mało przyjemną penetracja? X nadal nie rozumiesz chyba..? nie chodzi o samą "penetrację", to jest jak "pójście na kawę", wstęp itd Być może w tym jest ten problem? bo spodziewasz się nie wiadomo czego z czegoś co jest TYLKO wstępem ps. większość dziewczyn wcale nie ma na myśli sam orgazm, ale tę właśnie bliskość z partnerem i to że dają mu to właśnie A z drugą laską co jej dajesz? to tylko masturbacja jakaś i tyle, cofnięcie się do lat jak się ma 20scia parę... nie widzisz tego? Równie dobrze mozesz znaleźć sobie jakiegos "staruszka" przed smiercią i mówić że Ciebie zaspokaja jakkolwiek.. nie widzisz paradoksu

Gość gość
ale kobiety są delikatniejsze i wiedzą jak cieibe zaspokoić no widzisz , ja akurat nie lubię delikatnie i mój facet wie jak mnie ostro sponiewierać zeby mi było dobrze

Gość gość
Co może podniecać w facecie? Co może zaoferować więcej, poza nudną i mało przyjemną penetracja? to ze jest w róznych aspektach inny, inaczej patrzy na świat i to razem z kobiecą częścią, którą ja wnoszę daje pełen obraz. A dwie podobne osoby,,,no cóż ...trudno wygenerować chemię z kogoś kto jest taki sam

Gość gość
bez przesady, co właściwie znaczy "delikatnie"? masz na myśli jak niektóre lubią np. na jeźdźca? przecież to jakaś masakra, powolne ruchy że zasnąć można a facet chociaz jak się napali to jedzie na maxa aż do końca i wiesz że coś dla niego znaczysz:-P

Gość gość
19:50 Jak najbardziej bliskość można mieć z kobietą, nie tylko o sam seks chodzi. x "Równie dobrze mozesz znaleźć sobie jakiegos "staruszka" przed smiercią i mówić że Ciebie zaspokaja jakkolwiek.. nie widzisz paradoksu" x Staruszek (i facet też!) nie ma miłej gładkiej skóry, delikatnych rąk, ślicznej sylwetki etc.

Gość gość
Nie masz jakiegos forum dla lesbijek ? musisz tutaj swoje farmazony opowiadac? obrzydliwe lesby :( znam kilka takich pan i wszystkie alkoholiczki,kloca sie ciagle , wyzywaja od najgorszych, te ich zwiazki szybko sie rozpadaja, wiec nie opowiadaj jaka to jestes szczesliwa bo nikt w to nie uwierzy.

Gość gość
Ja mam wiele fajnych przyjaciolek,nieraz nawet spalysmy w jednym lozku po imprezie i zadnej nie przyszlo do glowy zeby dotykac w intymnych miejscach. Lesbijki to kobiety uposledzone ,moge tylko wspolczuc :(

Gość gość
właśnie, nie wiem czy kobieta powinna (czy w ogole) szuka delikatności, specyficznego dotyku innej? wiadomo że to jest inne ciało niż faceta, ale tzn. lubisz, to jest AZ TAK WAZNE, wazniejsze niz potencjał uczucia, emocji, etc? Chodzi o to, że może takie coś jest fizycznie przyjemniejsze, ale to jest babskie, jak klepanie po tyłku Nawet jajgorszy facet który chce Ciebie tylko przelecieć, chce Ciebie całej, etc a nie tylko TAK DOTYKAC Zobacz to nienaturalne po prostu i po drugie w realu nic nie daje na dłuższą metę, bo co z tego że ktoś fajnie Ciebie w ogóle dotknął Jak to dla tej drugiej osoby nie znaczy nawet tyle co dla napalonego faceta? Może nie lubisz meskich rzeczy, jak to co się z nich ze tak powiem wydziela :-) albo coś takiego nadepnelo Ci na odcisk?

Gość gość
Kobiety wolą mężczyzn bo urodziły się by nam uslugiwac i prac nasze gacie. A my i tak obracamy inne na lewo i prawo.

Gość gość
watpie, raczej kazda na Tobie wladuje swoje emocje, jestes tylko zabawką jak kazdy facet:-P

Gość gość
właśnie

Gość gość
Biologicznym zadaniem kobiety jest rodzic dzieci i znalezc mezczyzne,ktory zostanie z nia tak dlugo ,az dzieci beda samodzielne. Jaki to zwiazek kobiety z kobieta ? to jakies zwyrodnienie, kalectwo psychiczne :(

Gość gość
chyba ze lubi tylko dotyk kobiecy.. i tyle.. tylko co to da, jak druga kobieta jej nie pożąda jak chociażby nawet tylko napalony facet który chce jej całej.. :-(

Gość gość
Na jakiej podstawie tak sądzisz ? A może porzada bardziej niż ten napalony facet, który chce tylko zamoczyc, a na drugi dzień nawet nie pamięta jak ona miała na imię, bo służyła tylko do rozładowania napiecia.

Gość gość
*pożąda - miało być

Gość gość
Skoro kobieta lepiej zna potrzeby innej kobiety ...to czemu 70-80% kobiet preferuje ginekologów mężczyzn ?:P

Gość gość
Przepraszam a do ginekologa idą zaspokajać potrzeby, czy raczej po poradę medyczna :D

Gość gość
z tym pożadaniem faceta, nawet jak "chce tylko zamoczyć" to i tak przez te parę minut jakby to powiedzieć "chcę Tylko Ciebie, jesteś jego częścią i takie tam" po prostu czujesz się max pożądana, chcesz tego etc.. a druga laska tylko wkłada, masuje i w sumie nic więcej? dlaczego to robi.. bo jej to sprawia tylko jakąś frajdę, nie koniecznie "chce Ciebie jak facet" i po drugie nawet jeżeli w ogóle może zmierzać w tym kierunku co facet TO I TAK ODBIOR chociażby w tych kluczowych chwilach nie jest taki jak z facetem, a raczej przypomina niegłębszą formę tej cielesności Q dlaczego preferują ginekologów? może chcą innego spojrzenia.. a moze nie ma aż takiego to zwiazku (bo np. podobnie jest z dentystami, etc)? chyba że masz inny konkretny powód to mów? QQ i jest jeszcze problem jakby to powiedzieć potencjalnego nawet "uduchowania" tego (ze nie tylko ciało jak we wstępie).. z kobietą na 100 % tego nie ma, a z facetem (w zależności od przypadku) moze być bo to dwie ROZNE strony byc moze tego samego W końcu związek z kimś podobnym nie wnosi NIC nowego do rzeczy, być moze w ten sposób uzupełniasz z jakiegoś powodu tylko brakującą swoją cząstkę osobowości (ale kobiecej) a nie tej dotatkowej, ponadto ps. Być może jest mozliwosc ze zdarzy się że kobiety siebie "uzupełniają" realnie, ale żeby to było prawdopodobne to przypadek na miliony, raczej coś szwankowało w INNYM miejscu (jak wyżej)? i co?

Gość gość
gość dziś Biologicznym zadaniem kobiety jest rodzic dzieci i znalezc mezczyzne,ktory zostanie z nia tak dlugo ,az dzieci beda samodzielne. Jaki to zwiazek kobiety z kobieta ? to jakies zwyrodnienie, kalectwo psychiczne smutas.gif x prawda,to nie jest normalne, x w przyrodzie zwierzeta tez wiedza z kim sie parowac,samiec z samica