Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Techniki medytacji

Polecane posty

Gość gość

Jakie techniki medytacji polecacie dla osób początkujących? Może jest tutaj ktoś kto medytuje regularnie?

Gość gość
Techniki są różne - dla początkujących poleca się podstawowe najlepiej z muzyką do medytacji, która pomaga osiągnąć odpowiedni stan - poczytaj sobie na http://gerelaxis.pl/ ja właśnie korzystałam z tego poradnika do medytacji krok po kroku

Gość gość
Ok a gdzie znaleźć muzyke do medytacji?

Gość gość
a w jakim celu chchesz medytowac w ogóle? o tez jest ważne

Gość gość
Gość: - mó problem to głównie problemy ze stresem co się przekłada na złe samopoczucie a nawet zły sen, chciałabym się odprężyć, odpocząć psychicznie po pracy - znjajoma mnie namówiła bo mówiła mi że medytuje i sporo jej to pomaga tylko ona chodziła na grupe a nie mam kasy żeby płacić 250złotych co miesiąc aby chodzić na grupe

Gość gość
Ok dzięki sprawdzę to :)

Gość gość
Tobie przyda się medytacja relaksacyjna jeśli masz takie problemy - w tym celu najlepiej medytować faktycznie z muzyką - mnie najbardziej wycisz i pomaga się zrelaksować muzyka z dźwiękami natury - po kilku dniach udało mi się wejść w taki stan ż czułem się jak na łące pełnej ptaków - świetne uczucie - a tak naprawdę byłem wyłożony na sofie w pracy :)