Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Popęd seksualny

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, myślę, że mam poważny problem, ponieważ właśnie skończyłam 21 lat i nigdy nie uprawiałam seksu. Nigdy nie czułam jakichś większych potrzeb seksualnych. Czasem zdarza się, że ta ochota przychodzi, ale dzieje się tak raz na miesiąc i nie trwa to dłużej niż 3 dni. Nigdy nie byłam w poważnym związku i do tej pory trafiałam na samych nieodpowiednich. Również nikogo nigdy nie kochałam i niestety kiedy tylko widziałam, że chłopak próbuje się do mnie zbliżyć, uciekalam, ponieważ nie wyobrażałam sobie czegokolwiek z nim. Nie był to ten, który w jakiś sposób mi zaponowal i nie czułam przy nim motylkow w brzuchu. Nie wiem co mam myśleć. Bardzo chciałabym znaleźć osobę, z którą ułoży się wszystko i która będzie mi odpowiadać tak jak powinno to być w normalnym związku. Jednak boje się tego, że moje libido nie podniesie sie i tylko skrzywdze siebie i jego. Czy to jest możliwe, że kobieta zaczyna mieć ochotę na sex dopiero wtedy kiedy już go przeżyje? A może jeśli do tej pory mi to nie przyszło to tak już pozostanie? Dodam, że próbowałam masturbacji...jest ok, zwłaszcza w te 2/3 dni w miesiącu. Doznania nie są złe i raczej nie mam problemów z osiągnięciem orgazmu, ale wcale tego nie potrzebuje. Wiem jednak, że sex a masturbacja to 2 różne rzeczy i z reguly robie to rzadko. Czy ze mną jest coś nie tak ? Większość moich koleżanek jeszcze jako dziewice odczuwały potrzeby seksualne i nie mogły się doczekać kiedy w koncu rozpoczną życie seksualne. A może powinnam pogodzić się z tym, że całe życie będę sama, bo przecież żaden facet nie będzie chciał żyć w związku, gdzie sex pojawia się raz na miesiąc. Nie chce też robić niczego wbrew sobie, bo nie przyniesie to szczęścia ani mi ani jemu. Dodam, że wszelkie afrodyzjaki ( wino, owoce morza...itp ) choć nie próbowałam wszystkich nie sprawiają, że czuje większe potrzeby. Jak poukładać sobie wszystko w głowie tak aby miało ręce i nogi ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować