Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin678

Stosunek oralny z prostytutką i przenoszenie bakterii

Polecane posty

Gość Marcin678

Jakiś czas temu - około pół roku byłem u prostytutki. Nie miałem jeszcze wtedy dziewczyny. Wizyta była bardzo krótka. Na początek wzięła mój instrument do buzi i chciała robić loda. Ale powiedziałem, że wole bez loda, więc go wyciągnęła z buzi. Stosunek już był w prezerwatywie. Teraz poznałem dziewczynę. Nie chcę jej mówić o tej prostytuce, u której byłem tylko raz, można powiedzieć na próbę. Czy jak zaczniemy uprawiać sex z moją dziewczyną to mogę ją czymś zarazić ? Albo jak pójdzie na cytologię to wykryje, że uprawiałem sex z kimś wcześniej ?

Gość gość
iinstrument jaka nazwa , jasne ze mozesz zarazic syfiarzu

Gość gość
jak ja zarazisz choroba weneryczna to bedzie wiadomo ze od ciebie zarazila sie a ty od kogos , obrzydliwy jestes na d***** chodziles a teraz bedziesz zarazal normalne dziewczyny

Gość Marcin678
Napisałem, że raz byłem a nie stale chodziłem. I ptaka miała przez 10 sekund w buzi.

Gość gość
raz wystarczy zeby sie zarazic

Gość gość
Serio, do kogo ty poszedłeś , ze włożyła ci fiuta bez zabezpieczenia? :P:D Ale żeś pannę prostytutkę sobie wybrał Szanująca sie prostytutka robi loda w gumie, jest świadoma chorób i tego, ze latacie po innych d****ach, płatnych lub nie. Może jeszcze sie całowaliscie ?

Gość Marcin678
Nie całowałem się. Pójdę do lekarza i się przebadam. Dlatego sie właśnie pytam, żeby dziewczynie niczego nie zrobić. A czy są jakieś bakteriobójcze środki do mycia ?

Gość gość
ile ty masz lat chyba 15