Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Parchetka

Mojemu partnerowi śmierdzi penis...:(

Polecane posty

Słuchajcie.. ja nie wiem dlaczego.. chociaż mój facet normalnie się myje zawsze jego części intymne mają nieprzyjemny zapach.. a do tego on ciągle prosi mnie bym robiła mu loda.. kompletnie nie mam na to ochoty... lizanie śledzia nie jest przyjemne :( macie jakieś rady?

Gość gość
Wyszoruj domestosem Jak to nie pomoże, spróbuj wyparzyć we wrzątku

Gość gość
ma stuleje i tam się zbiera złoooo

Gość gość
Mój np. weźmie prysznic rano i wczesnym popoludniem wali sledziem. Nie wspomne juz o jajach, bo walą nawet od razu po wyjsciu spod prysznica. Nie wiem dlaczego im tam tak smierdzi.

Gość gość
powiedz mu żeby zaczął chodzic ze sciagnietym napletkiem. na poczatku bedzie ciezko ale zapach zniknie juz po 2-3 dniach.

Gość gość
jakim prawem macie kamery w kiblu nawet? podsluch tez? co jest k***a? Niech juz daje siebie bo mam przez nia takie cisnienie ze bede znowu walil 3 razy dziennie!!

Gość gość
Moj nie wyrobi bez napletka, bo go materiał drażni.

Gość gość
mnie tez draznil ale po tygodniu nic juz nie czuc. ja juz tak smigam 2 miesiace i jest git.

Gość gość
A jak to mozliwe? Byleś obrzezany? Przeciez napletek po dluzszej chwili sam zsunie sie na żołędzia. Chociaz jestem kobieta to co ja mogę wiedzieć.

Gość gość
Nie. nie bylem obrzezany. Co do napletka to u kazdego jest inaczej, inni maja dlugi napletek inni krotszy. Ja akurat mam krotszy i po zsuniecie nie wracal na poprzednia pozycje i moglem sobie tak chodzic caly dzien bez problemu. Podczas erekcji jest tak samo, calkowicie zsuniety do konca, az napiety. Nie odczuwam juz zadnego dyskomfortu no i przynajmniej juz mi nie smierdzi penis, nawet po calym dniu cwiczen. polecam

Gość gość
każda tzipa śmierdzi nawet bezpośrednio po kąpieli. I co ciekawe - każda inaczej :D

Gość gość
Zawsze będzie jakiś smrodek po paru godzinach. Sama powąchaj sobie pipke. To tylko na filmie pani bierze od razu do buzi i jej nie śmierdzi. Trzeba się myć drogie dzieci przed seksem. A twój chłopak jak sobie wali w łazience, to serio niech nie opuszcza napletka na dzień cały. Można, ja mam dużo skóry.

Gość gość
gość dziś Mój np. weźmie prysznic rano i wczesnym popoludniem wali sledziem. Nie wspomne juz o jajach, bo walą nawet od razu po wyjsciu spod prysznica. Nie wiem dlaczego im tam tak smierdzi. XXXXXX po stosunku chyba wali śledziem :D:D:D:D

Gość gość
twoja kuciapa zapewne pachnie fiołkami...

Gość gość
Ostatnio przy 69 polozylam mu kołdrę na nogi i jaja, bo myslalam, ze się zrzygam. Był godzinę po kąpieli.

Gość gość
Moze jak sie chlopak kapie to nie sciagnie sobie skory tylko myje tak po lebku? Idz z nim kiedys pod prysznic i zrob cos w rodzaju pouczajacej zabawy - sciagnij mu skore i myj dokladnie i plucz woda, moze sie nauczy!

Gość gość
Mi tez pala czasami zajeżdża śledziem trudno wytępić ten nieprzyjemny zapach. pipka też tak zajezdza

Gość gość
miałem pięć partnerek - każdej waliło konkretnie z krocza nawet po kąpieli. Z tym, że ten smród mi specjalnie nie przeszkadzał...

Gość gość
brudasy jebane , fiuty myjcie nie dajecie do lizanie zalepione smierdzace fuuuuu

Gość gość
Muszę stwierdzić że jestem zaskoczony waszymi wypowiedziami o złym zapachu penisów . Mam 55 wiosen nie mam partnerki na stale lecz mam kilka koleżanek mężatek i kobiet wolnych , zapraszam od czasu do czasu i kochamy się na wiele sposobów , zawsze moje koleżanki mają pachnące muszelki aż miło lizać , ja też dbam o czystośc mojego Wacka i często zadajemy sobie pytania czy ktoś odczuwa inne zapachy , gdyby tak się zdarzyło informujemy się wzajemnie . Nie wstydzimy się tego . Lecz jak na razie wszystko ok . Dziewczyny poradzcie swoim partnerom by często po umyciu penisa moczyli go w maślance lub kefirze przez 20 min przed stosunkiem z wami , pomaga , lub na czystego wacka wylać rozpuszczoną czekoladę i dopiero zabrać się za robienie loda , do cipki też można wlać czekoladę i językiem wybierać , fajna zabawa .

Gość gość
O kurcze :O

Gość gość
Co zrobić gdy idę do urolog a jest nią kobieta i tylko go dotknie a mi Odrazu staje wstyd mi a ona się uśmiecha co robić?

Gość gość
Nie idź do urologa

Gość gość
Muszę już byłem 1 teraz kontrol