Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż wybrał inne życie

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Co Ty za bzdury pieprzysz, że kobietę rówieśnik oleje, Ty podstarzały dziadu, obecna 30-tka nie musi wiązać się z 40-latkiem, bo ma powodzenie wśród facetów w przedziale 30-50!!! Facet też ma, to fakt - ale kobieta również! 50% moich koleżanek ma młodszych mężów!!!

Gość gość
dziś Te twoje koleżanki pewnie mają kasę i tego się trzyma młodszy facet.,na boku m 18-tkę o czym rozkochana żona nie ma pojęcia i stare pudło myśli że leci na nią z miłości. Prawdą jest że kobietom czas młodości upływa szybciej i mają zawsze mniejsze szanse n to by mieć rówieśnika do związku,chyba że pobierają jest jako 20-to paro latki. Pan 50 letni zawsze ma szanse na 20 lat młodszą a odwrotnie niestety tylko stan posiadania rekompensuje jej miłość z młodszym,bo czymże może zaimponować? Więc nie obrażaj faceta,bo dobrze wiesz co potrafią baby,zrobić z życia Oświęcim,o zdradach nie wspomnę ,wystarczy poczytać fora kobiece co się dzieje. Mam 42 lata i 20 lat pracy w babińcu,mózg pęka jak posłucham kobiet.Fakt,jak kobieta ma za dobrze to się tyłku przewraca i tego faceta z racji pracy z kobietami rozumiem.A ta kretynka ktora wysyła 50-latka na rózaniec niech zasięgnie porady psychiatry.Może jej tatuś tak wczesnie zacząlł paciorki bo jej mamusia mu wode z mózgu robiła.

Gość gość
gość dziś a kim ty jestes drogi misio,ze obrazasz tu kobiety?Stary,zdewocialy ,zapasiony dziad ,wszedobylski i wszystko wiedzacy myslacy,ze jest cool.Czas rozaniec kupic i na roraty chodzic x ty głupia sfiksowana tępa dzido, pociesz się, że ty 50-tki nie dożyjesz, bo takie pustak w tym wieku będzie już zlasowany :D Nawet jak ci się to uda to z tym kangurzym podbrzuszem nawet 70-co latek nie będzie na ciebie chciał splunąć :D xxxxxxxxxxxx gość dziś gość wczoraj Co Ty za bzdury pieprzysz, że kobietę rówieśnik oleje, Ty podstarzały dziadu, obecna 30-tka nie musi wiązać się z 40-latkiem, bo ma powodzenie wśród facetów w przedziale 30-50!!! Facet też ma, to fakt - ale kobieta również! 50% moich koleżanek ma młodszych mężów!!! x 50%... Moje kondolencje :D żeby głupota miał skrzydła już dawano byś latała :D Fantazje to dzieciom.... Trzydziestka ma owszem powodzenie, co nie znaczy, że poza seksem facetowi chodzi o coś więcej. Dożyje 50 pomarszczy się to nawet kasa nie pomoże, młodszy facet i tak znajdzie sobie młodszą. Dożyjesz 50 to sama się przekonasz :)

Gość gość
ale wy głupoty piszecie :O problem polega na tym że dzielicie ludzi na baby i dziady a prawda jest taka że niezależnie od płci ludzie są głupi i niemoralni za bardzo w to wciskacie płeć poza tym znam kobietę która w wieku 42 lat wyszła za mąż za 15lat młodszego nie była bogata facet też nie najniższe krajowe klepią ale fakt kobitka młodziej wygląda choć starsza moja matka też jest starsza od ojca i sobie żyją normalnie wiadomo że szybciej znajdzie się małżeństwa w którym mąż jest starszy bo taka jest kultura i w ogóle ale nie mówcie że taki facet po 50 rajcuje młodą 20 bo taka to na kasę tylko liczy i jak sobie takie szukacie to potem mówicie że baby na kasę tylko lecą

Gość gość
znam kobietę która w wieku 42 lat wyszła za mąż za 15lat młodszego x tiaaaa i le lat już są ze sobą, pewnie facet ma teraz 50 a ona 65 :D:D:D::D:D i żyją w szczęsciu hahahah Ten temat jest tu na forum milion razy wałkowany poczytaj: http://f.kafeteria.pl/temat/f19/czy-ktoras-ma-sporo-mlodszego-meza-p_6608757 lub tutaj (chociaż tytuły) jak masz czas to praktycy wyprowadzą cię z błędu: http://f.kafeteria.pl/szukaj/starszy-f_19

Gość gość
pewnie facet ma teraz 50 a ona 65 : i żyją w szczęsciu hahahah facet rozgląda sie za młodym mięskiem, a ona za dobrymi dębowymi dechami do swojej jesionki :D

Gość gość
nie, są dopiero 5lat po ślubie

Gość gość
Co to za wymysł, że kobietom szybciej młodość ucieka niż mężczyznom? :) Hej koledzy.... macie wypaczoną wizję jeśli chodzi o waszą atrakcyjność:) Ja mam 33 lata, mój mężczyzna ma 38 różnica jest w sam raz:) Gdybym była wolna to górną granicą byłaby 40, mogłabym naciągnąć ten wiek wyżej w szczególnych wypadkach gdybym się zakochała, ale ogólnie mężczyźni tak powyżej 45 roku życia mnie nie interesują. Gdy miałam 20 to taki mężczyzna pod czterdziestkę też nie był dla mnie atrakcyjny:) Więc nie wyobrażajcie sobie że jesteście tacy pociągający w późniejszym wieku:) Osobiście uważam, że zadbane kobiety wyglądają o niebo lepiej od swoich rówieśników:) Kobieta ma delikatniejsza skórę, ładniejsze włosy i jest ta płcią piękną. Zawsze będzie atrakcyjniejsza od rówieśnika mężczyzny.

Gość gość
dziś Wez sie babo prześpij bo za wczesnie wstałaś i pleciesz głupoty. Pamiętaj że ludzie chcący być z sobą muszą oboje chcieć a nie to co ty chcesz i mieć musisz. Dobrze żę masz swojego amatora,tak ci się trafiło,ja też mam ale wiele kobiet oddałoby wszystko by go mieć ale jakoś się im nie udaje.To co one chciałyby mieć to oni ich nie chcą.Facet to skarpety bierzesz i są twoje.

Gość gość
Nie wyszło wam to małżeństwo, nie ciągnij czegoś czego po prostu nie ma.