Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was widział jakieś znane osoby na żywo ? fajnie wyglądali czy nie ?

Polecane posty

Gość gość
Doda wyglada zawsze super.zgrabna nieziemsko.

Gość AdamTIR
Będąc na gali boksu w LV poszarpałem się przed restauracja z jedny typkiem. Potem się okazało że to Russell Crove. Postawił mi w koncu browarka na zgode :-D

Gość gość
Ja widziałam ostatnio w Sopocie Kubę Wojewódzkiego-wysoki,b.szczupły.Kilka razy w C.H. Ewelinę Rydzyńską-niska szczuplutka,w hotelu muzyków z Big Cyc b.kolorowi :).W mc donald's Michała Lesienia (jeśli ktoś kojarzy) ,chłopkaków z Ani mru mru.W Ikei Grażynę Wolszczak z synem, b.ładna, szczupła,naturalna kobieta.I wielu innych ,mieszkam pod Wawą:)

Gość gość
Ja widziałam ostatnio w Sopocie Kubę Wojewódzkiego-wysoki,b.szczupły.Kilka razy w C.H. Ewelinę Rydzyńską-niska szczuplutka,w hotelu muzyków z Big Cyc b.kolorowi :).W mc donald's Michała Lesienia (jeśli ktoś kojarzy) ,chłopkaków z Ani mru mru.W Ikei Grażynę Wolszczak z synem, b.ładna, szczupła,naturalna kobieta.I wielu innych ,mieszkam pod Wawą:)

Gość Jula8980808880
Dodę- na scenie- wyglądała niestety kiczowato i bardziej przysadziście jak tv, jest niższa niż mi się wydawało Macieja Kozłowskiego przed jego śmiercią na wakacjach w Turcji i to w naszym hotelu Manuelę z Big Brothera Ostatnio Joannę Jóźwik i Adama Niedźwiedzia z top model, Joannę nawet poznałam :)

Gość Jula8980808880
aha i jeszcze dr Marka Szczyta bo byłam klientką w jego klinice i kilku lekarzy pokazanych w tv też się tam kręciło ;) Niestety nie bylam jego pacjentka bo to byl maly zabieg u kogos innego,a le akurat go spotkałam. Za to moja mama ma koleżankę, która zna osobiście Annę Dymną i była okazja żeby się z nią zapoznać kiedys, niestety się nie udało bo nie mogłam wtedy przyjechac do Krakowa, gdzie akurat była :( Mam też znajomego z Warszawy, który zna wiele sławnych osob miedzy innymi Paulinę Krupińską i to dobrze ją zna, a także znał Michalinę Wisłocką jak żyła

Gość AdamTIR
Ćwiczyłem na jednej siłowni z znamymi ludźmi piosenkarzami aktorami itd. Ale że to w Polsce było to nie wypada podawać nazwisk.

Gość gość
Widzialam Michaela Jacobsa, to bylo w Paryzu. Przeszedl kolo mnie i zwrocilam uwage na jego opalenizne, tatuaze i taka pewnosc siebie - nawet nie wiedzialam, kto to jest. Dopiero po chwili od ludzi, ktorzy stali obok sie dowiedzialam.

Gość gość
Marc Jacobs*

Gość gośćlaura
Widzialam Penelope Cruz i zapewniam nie jest tak ladna jak w tv w Alicante ja widzialam nps haczykowatu jak u babajagi i dropiate piegowate cialo i to 9 lat temu

Gość gość
Doda jest niska?przecież ma 170 cm

Gość gość
Krzysztofa ibisza;) chlop jak chlop;)

Gość xenii898
A interesują Was czasami jakieś ciekawostki na temat sławnych ludzi lub zastanawiacie się, jak doszli do tego, że są sławni? Jeśli tak to wejdźcie sobie na stronę https://whoiswho.com.pl/ i tam poznacie kilka ciekawostek o sławnych sportowcach.