Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannazuzanna96

(7 spotkanie)''A Ty jesteś razcej grzeczna czy niegrzeczna?''

Polecane posty

Gość pannazuzanna96

Poszliśmy na spacer po mieście,rozmawiamy.I słyszę takie pytanie.Zwyczajnie zadane.Na co ja na to ''Domyślam się,że nie chodzi Ci o to czy palę papierosy hah...ale w jakiej kwestii?'' Nie potrafiłam odpowiedzieć na te pytanie...Przemilczałam.Jak mam je interpretować?

Gość gość
dziecko 7 spotkanie to juz 3 spotkania po wyladowaniu w lozku. nie wyobrazam sobie ciagnac to do 7 spotkan. jak jest fajny to na 4 spotkaniu. jak niefajny to nawet 2 nie bedzie.

Gość pannazuzanna96
Gość 18:56- Nie mam w zwyczaju z kimś kogo praktycznie nie znam chodzić do łóżka.Dodatkowo pytałam o coś innego,ale dzięki za fatygę odpowiedzi.

Gość gość
przez 4 spotkania mozna sie poznac na tyle by stw/ czy jest pociag plciowy by wyladowac w lozku. po 30stce zrozumiesz o czym mowie :)

Gość pannazuzanna96
Gośc-to mam na to jeszcze 10 lat. Ja mam w tym roku 20,on 26.

Gość gość
no to tez ci mowie. po 30stce zaczynasz miec wyebane na konwenanse, wszystko przyspiesza bo czas ucieka :)

Gość gość
dziś - przeczytaj sobie książkę: "Dlaczego męzczyźni kochają zołzy"- książka jest genialna! Wyjaśniam, że słowo "zołza" oznacza w tej książce kobietę, która się szanuje, ZNA SWOJĄ WARTOSĆ, nie podaje się mężczyźnie "na tacy" na 2, 3 czy tam 7-mej randce i potrafi mężczyzną TAK "ZAKRĘCIĆ", że chodzi za nią na czworakach jak pies. Polecam Ci dziecko tę książkę, bo dopiero wchodzisz w życie i wiele się z niej nauczysz.

Gość pannazuzanna96
Gość 19;57 - Brzmi całkiem ciekawie!;)Fakt...dopiero się wdrażam w ten "świat flirtu"...;).Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam i taką zołzą to akurat mogę być z chęcią.