Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mocno kocham męża że jak jest w pracy to potrafię płakać za nim

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ty jesteś na kafe, by lać miód na uszy :D weź skończ wstydu oszczędź

Gość gość
""Pasję to ma ktoś kto robi coś mniej zwykłego niż czytanie. " Nie jestem kobietą od pasji, to mój pierwszy post w tym temacie. sprawdź sobie z łaski swojej znaczenie słownikowe słowa "pasja". Podam od razu: pasja 1. «wielkie zamiłowanie do czegoś» 2. «silny gniew» 3. «utwór muzyczny podobny do oratorium, oparty na ewangelicznym tekście o męce Chrystusa» 4. «nabożeństwo wielkopostne poświęcone rozpamiętywaniu męki Chrystusa; też: ewangeliczny opis męki Chrystusa czytany podczas takiego nabożeństwa» 5. «w malarstwie, rzeźbie, misteriach: cykl scen przedstawiających mękę Chrystusa» x O ile zauważyłam, w 1 znaczeniu tego słowa ( a tego znaczenia tu używamy) nie ma informacji czy czytanie danego gatunku może być pasją, czy nie może być. Kim jesteś by decydować jaką czynność można wykonywać z zamiłowaniem i oddaniem a jakiej nie można? To, że coś jest popularne nie daje Ci żadnego prawa by od razu deprecjonować czyjeś hobby i arbitralnie stwierdzać "to nie jest pasja bo ja tak uważam". Ja też nie uważam bym miała szczególnie pasje, ale nie jestem zadufaną mądralą by krytykować za to ludzi, że ośmielą się napisać, że ich pasją jest fotografowanie :O

Gość gość
" gość dziś "na kafe wchodzę da relaksu" oh really? A ja odnoszę zgoła inne wrażenie. Wchodzicie tu bo chyba macie ukryty rys masochistyczny i wredotę, lubicie jak was ktoś anonimowo zgnoi, ciśnienie podniesie, albo jak wy sobie jadu upuścicie, bo macie rózne frustracje w zyciu codziennym. to dla was jak powietrze, potrzebujecie przepychanek i porównywania sie z innymi kobietami oraz walk w kisielu jak tlenu. A że w pracy wam łyso tak postąpić, w realu łyso, to kozak w necie się robi. żałosne. " x x Całe szczęście TY jesteś inna od tych mitycznych "onych", i absolutnie teraz po nikim nie jeździsz. No całe szczęście...

Gość gość
15.05 no całe szczęście że jestem inna.

Gość gość
15:03 dzięki za wsparcie ;) tak, chodzi o profesjonalne fotografowanie, a nie słit focie na kiju