Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 3 tygodni zmieniłem zasady swojego życia.

Polecane posty

Gość gość
I dobrze ja tez tak zrobilem trakuje kobiety jako zabawki do seksu

Gość gość
Autorze, żalisz się czy chwalisz? Wspólczulabym Ci, gdybyś się zabił, natomiast chwalić się nie ma czym. Może tym, że fujarka Tobą rządzi? Tym, że traktujesz kobiety (i siebie) instrumentalnie? Intelektu ani przyzwoitości w tym nie widzę, mogę jedynie pokiwać glową na prawdziwość teorii Darwina- głupcy sami się eliminują.

Gość gość
*gdybyś się żalił. ..

Gość gość
dziś pochwal sie ty jak czesto sie puszczasz, a nie czepiasz sie autora Ile mial chlopak czekac? Ile?? Sam wiek ze wspolczesne kobiety to szmaty.

Gość gość
Nikt przeciez autora do seksu nie zmusza. Najgorsze dzisiaj jest to, ze ludzie nie umieja kochac, szanowac, ani siebie ani innych.

Gość gość
Ile mial chlopak czekac? Ile?? Sam wiek ze wspolczesne kobiety to szmaty. a kobieta to ma czekac? tez maja potrzeby jak i wy

Gość gość
Ale z tego watku jasno wynika ze mezczyzni by czekali z seksem do slubu, tylko to wlasnie kobiety nie chca czekac i daja wszystkim i wszedzie, chlopak tyle czasu szukal dziewicy i nic. Nie dziwie sie przechodzilem przez to samo.

Gość gość
dziś x no to wlasnie ciemnoto masz ze on czekal tylko to wy sie puszczacie gdzie popadnie i nie ma dziewic, wiec dlatego mezczyzni nie szanuja kobiet bo te nie szanuja siebie

Gość gość
Przeciez nikt nie czeka teraz z seksem do slubu.. ten autor to jakis idiota

Gość gość
gość dziś Przeciez nikt nie czeka teraz z seksem do slubu.. ten autor to jakis idiota . Ty gościu zahaczasz o debilizm czy ociężałość umysłową. Raczej to ostatnie bo mózgu nie używasz.

Gość gość
Dla niego najważniejsze by używać d**y a nie głowy.

Gość gość
12.20 (11.36) Ubolewam, ze Autor stracił wiarę w Dobro. Czemu mnie atakujesz i przypisujesz koorestwo? Sądzisz według siebie innych ludzi? Akurat jestem wierną mezatką od lat , a 2 tygodnie temu brałam slub koscielny,więc ...odwal się ode mnie. Mocniej nie napiszę, bo zgrzeszę.

Gość gość
dziś no dobra a seks byl po czy PRZED slubem. Zakladam sie ze na 100 przed

Gość gość
dziś Ale to niestety prawda, nie znam żadnej koleżanki w moim otoczeniu 27lat- ktora czekała by z seksem do ślubu. Sama nie wiem czemu tak jest.

Gość gość
18.27. Dociekliwy jesteś na publicznym forum... Mężatką jestem od ponad 20 lat, i aby przystąpić do Sakramentu Małżeństwa, wyspowiadałam się z całego życia. Zadowolony?

Gość gość
ś dzisiejsze standardy sa nieco inne niz 20 lat temu i wiekszosc mlodych kobiet sie puszcza

Gość gość
Dobra i co z tego wszyscy tak robimy to norma? Tu nawet nie ma czym sie chwalic

Gość gość
12.20 (11.36) Ubolewam, ze Autor stracił wiarę w Dobro. Czemu mnie atakujesz i przypisujesz koorestwo? Sądzisz według siebie innych ludzi? Akurat jestem wierną mezatką od lat , a 2 tygodnie temu brałam slub koscielny,więc ...odwal się ode mnie. Mocniej nie napiszę, bo zgrzeszę. x jakbys doczytala autor jest niewierzacy :D

Gość gość
Niewierzący? Wierzy w dziewictwo - twór tak samo realny jak Bóg.

Gość gość
dziś co ma do tego wiara

Gość gość
Czego autor oczekiwał pisząc ten topik? Że kobiety pomyślą: "zaiste, jaka szkoda, że przez nasze wyuzdane grzechy straciłyśmy takiego fajnego prawika".

Gość gość
To przykre, że chłop popadł z jednej skrajności w drugą. Któż z nas nie popełnił w życiu błędów? Ale może właśnie te życiowe ostre zakręty doprowadzą autora do upragnionej drogi prostej, do względnej życiowej harmonii, która niestety wymaga czasu i cierpliwosci. Szkoda, że nie spotkał na swojej drodze kogoś z kim połączyła go najpierw więź emocjonalna, kulturalna, intelektualna by wreszcie połączyć się z kimś cieleśnie. A czy ta ostatnia już po ślubie czy przed to kwestia indywidualna. Dopasowanie temperamentów jest bardzo ważne. Życzę szczęścia autorowi.

Gość gość
dziś Ciekawa wypoweidz ale ogolna Rozwin co miales na mysli bo nie rozumie

Gość gość
Byłem miły, chodziłem w marynarkach, kulturalny i kobiety mnie olewały. Teraz jestem prostacki, ubieram się w jeansy, palę, pije, do kobiet odzywam się chamsko i skutek taki, że kilka z nich mi nadskakuje i nie brakuje mi seksu. Zresztą to że kobiety wolą chamów nawet jeśli są zaniedbani, to wiedzą wszyscy.

Gość gość
ten autor to jakis pedal i idiota wszyscy pukaja co sie da moze teraz dopiero zobaczy o co chodzi w zyciu

Gość gość
To przykre, że chłop popadł z jednej skrajności w drugą x nie uwazam ze czekanie z seksem do slubu to skrajnosc, raczej to co robi teraz to wielka skrajnosc

Gość gość
Ma 28 lat i niedługo będzie impotentem. Jak wiele stracił czasu. Tak to jest skrajność.

Gość gość
Ma 28 lat i niedługo będzie impotentem. Jak wiele stracił czasu. Tak to jest skrajność. x haha tzn kiedy to jest niedlugo?

Gość gość
To przykre, że chłop popadł z jednej skrajności w drugą... Autor sam pisze, że jego początkowe zachowania były niedostosowane do świata w którym żyje. Skrajne myślenie i wynikające z niego zachowanie - przedtem i teraz. Czekanie z seksem do ślubu to osobna kwestia.