Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 3 tygodni zmieniłem zasady swojego życia.

Polecane posty

Gość gość
ale burak

Gość gość
a ja mam takie podejscie do facetow bawie sie nimi nie traktuje powaznie lubie jak za mna lataja a ja moge ich ranic****atrzec jak cierpia

Gość gość
wielka szkoda ze tak sie nawzajem ranimy :(

Gość gość
kobiety sa po to zeby wciskac im w c/pke k/asa i po nic wiecej

Gość gość
gość dziś To JA autor wczoraj - Fakt, nie znam żadnej osoby niewierzącej, która czekałaby do ślubu. (no chyba, że tacy, którzy nigdy nikogo nie mieli- spoko z wyglądu, ale np. bardzo nieśmiali, wycofani, aspołeczni itd.) Moje znajome niewierzące osoby w moim wieku (23 lat) mają już co najmniej po 2-3 partnerów seksualnych, w dodatku niestraszny im przypadkowy seks itd. (no ale w większości są to stałe związki). Czyli jak widać, to kwestia jakiś wartości. No i chyba wiara nie jest aż taka zła, skoro tylko ona sprawia, że ktoś postanawia czekać do ślubu. Takie osoby mają silne zasady moralne- czekają do ślubu, ale też nie zdradzą itd., bo to jest wbrew wierze. No właśnie, a że nie akceptujesz takich osób, to ciężko Ci będzie w tym świecie pozbawionym wartości znaleźć kogoś tak postępującego, a nie wierzącego, bo jak widzisz, to jednak religia w dużym stopniu kształtuje nasze wartości. Ty długo czekałeś i miałeś swoje wartości, jednak je zmieniłeś. Złamałeś swoje postanowienia. I tu pojawia się rozbieżność, bo osoba prawdziwie wierząca nigdy (pod wpływem innych osób, czy wydarzeń), nie sprzeciwiłaby się swoim wartościom (mówię tu o tych szczerze wierzących). Nie wiem, może jakieś ciche, nieśmiałe osoby niewierzące (introwertyczki, które mają mało znajomych) też są dziewicami, ale to chyba z braku posiadania partnera co najwyżej. Poza tym mówisz, że za jakiś czas znów możesz zmienić swoje poglądypartię (tą, która akurat jest . No ale tu się pojawia problem, czy osoba mająca takie zasady, będzie się chciała związać z kimś, kto tych zasad przestał przestrzegać(choć na chwilę). To tak jak z poglądami politycznymi- co sądzimy o tych, którzy co chwilę popierają inną przy władzy? Że to farbowane lisy). Ty teraz też dostosowałeś się do innych, by za jakiś czas może też się zmienić . Proponuję zastanowić się, kim tak naprawdę jesteś i kim chcesz być, a nie kim powinieneś być (według innych). Powinieneś dążyć do idealnego obrazu siebie i być tą osobą, a nie zmieniać się co chwilę pod wpływem innych (na zasadzie- inni traktują kobiety przedmiotowo, więc ty też będziesz). Nie wiem, gdzie poznajesz dziewczyny. Ale myślę, że są miejsca (fora internetowe, speed dating), gdzie szybko można określić swoje oczekiwania (moja przyjaciółka poznała narzeczonego na speed dating i znalazła kogoś z podobnymi wartościami). Poza tym zastanów się jeszcze nad jednym. Czy naprawdę cieszy Cię ta zmiana? Czy nie czujesz jakiegoś żalu, rozgoryczenia? Tego, że jednak zmieniłeś się? To, że piszesz na tym forum o czymś świadczy. Ty się nie chcesz pochwalić, ale wyrzucić z siebie coś, co Ci bardzo ciąży

Gość gość
to jakis psychiczny desperat :O

Gość gość
gość dziś Ale co ma wiara do dziwicta az do slubu??? Ja tez jestem niewierząca i czekam z seksem do ślubu, to raczej kwestia szacunku do osoby z którą chcesz spędzić całe życie. Fakt jestem mlodsza niż autor, 25lat, szkoda że zmienił zdanie, ja jestem logiczna ateistką i nie podejmuje decyzji pod wplywem religii

Gość gość
nic nie ma wiara do tego, autor po prostu twierdzi, że nie ma niewierzących dziewic czekających do ślubu. Ja w swoim otoczeniu też takich nie znam, ale jak widać, jednak takie są

Gość gość
mlodzi sa zepsuci

Gość gość
mysle ze dobrze zrobiles to po prostu rozsadny wybor

Gość gość
jestem ateistka seks bez slubu

Gość gość
dziś tak tak akurat... wlasnie wsrod religijnych ludzi jest najwiekszy odsterek patologii. Autor mial dobre intencje, ale jak widac zycie zniszczylo jego marzenia. Realnia roznia sa od oczekiwan,,,, niestety

Gość gość
myślę że w Polsce jest całkiem sporo hipokryzji w tzw., religijnych *****ch

Gość prawikniezmiennie
gdybym ja mogl tak sobie znalesc laske zeby przeleciec, pomimo tego ze chce to zrobic bylbym najszczesliwszym czlowiekiem swiata

Gość gość
Jak patrze na to co się dzieje to smutno mi. Kiedy czytam że nie mogłeś znaleść dziewicy i popaść w sekusalny szał to robi mi się niedobrze. Szkoda że świat jest aż taki jaki teraz jest

Gość gość
Kiedyś znałam wspaniałego człowieka. Kiedy byliśmy na studiach uwielbiałam go i inne koleżanki. Teraz spotkłam go i nie był już tym kim był. Pogoń za forsą, arogancja, poczucie wyższości, nieprzyjemny typ, który kiedyś był taki miły czuły i kulturalny. W życiu ludzie się zmieniają smutne

Gość gość
autorze jestes tu jeszcze?

Gość gość
To ja autor. 2016.09.15 Dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedź, nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz. Cóż ciężko jest mi się z tobą niezgodzić, choć chciałbym :) Hmmmm Oczywiście ta przemiana dołuje mnie, ani troche cieszy, sprawia że czuje się paskudnie i ogólnie życie stało się dla mnie okropnie smutne. Nie chciałem tego robić, nie mogłem znaleść kogoś takiego, kto byłby widział świat przez pryzmat przekonań podobnych do mnie. Generalnie Nie jestem przekonany do internetowych datingów, jakoś..... nie wiem....... Ogólnie internet kojarzy mi się z oszóstwami, kłamstwami, sztucznym promowaniem siebie, nawet tuataj na kafe dostałem niezbyt przychylne odpowiedzi. Poza Twoją co mnie cieszy. Widzisz. Według mnie. Religijnosc to najgorszy filar budowania jakich kolwiek wartosci, bo kiedy czlowiek nagle zda sobie sprawe ze to fikcja (w w XXIw to kwietia czasu), to nagle jego zasady runa? Cóż, Moje nie runęły z watpliwosci w moje zasady, nadal w nie wierze (to dla mnie po prostu naukowy proces budowania relacji oparty o zesp. nawykow, biologie itd), ale dlatego że NIE ma takiej osoby która podizelala by ta sama filozofie zycia po prostu nie ma. Nie zwiaze sie z os. religijna, jestem absolutnie pewnien ze bog nie istnieje, znowu wsrod osob niereligijnych panuje brak racjonalizacji i deewolucja do poziomu H. Erectus. Dzięki za odpowiedź. Szkoda mi że tak wyszło, pewnie że nie chciałem tego zrobić, nawet nie mam z kim o tym pogadać...... internet jako miejsce spotkan w celach romantycznych (mam na mysli malzenstwo bo dla mnie tzw zwiazki to nic dobrego) jest niemalze wykluczony, nie wiem sam. Dziekuje za odpowiedz

Gość gość
autorze zrobiles dobrze, bo nie ma kobiet takich o ktorych piszesz ateistki puszczaja sie strasznie

Gość gość
to ja autor 2016.09.15 podbijam w razie czego

Gość gość
Witaj w klubie Ja tez tak robie tylko ze od kilku dobrych lat :D

Gość gość
I co jesteś szczęśliwy, że tak często wymieniasz te płyny ustrojowe? Co Ci to daje? Im więcej się wypstrykasz za młodu tym krócej będziesz mógł. Lub wkrótce staniesz się impotentem bo przyjdzie taki moment , że nie będziesz mógł patrzeć na kobiety. Współczuje Ci podjętej decyzji.

Gość gość
Fakt, wartość dziewictwa uznają głównie wierzące (bo mają podstawy). No niestety ja znam dziewice tak ze 2 w moim wieku (36). Jak miałam 28 lat to było ich więcej w moim otoczeniu. Cóż... wszystkie wierzące i to z wiary wynikały ich przekonania. Mój mąż miał to samo (wierzący) i w tym samym wieku stracił dziewictwo. Tylko wiesz... on nie traktuje ludzi przedmiotowo, choć odczucia ma podobne (i po co czekałem tak długo). Uprzedmiotowienie strasznie niszczy - przede wszystkim ciebie.

Gość gość
dziś A na jakiej podstawie formulujesz taka teze??? Ja zaliczam regularnie kobiety od 24r. zycia i nie mam impotencji :D, dzis majac 31 lat :D. Tez mysle jak on, nie zwiaze sie z sooka co sie puszcza, moge ja przer.oochac i tyle.

Gość gość
Uzywaj swiata poki mlode lata. Jak masz byc impotentem to i tak nim bedziesz to kwestia genetyki nie ********* przygodnych lasek

Gość gość
Ciemna strona mocy- równiez tak uwazam. Na kim się tak mścicie? NA SOBIE. Przykre.

Gość gość
Ciemna strona mocy- równiez tak uwazam. Na kim się tak mścicie? NA SOBIE. Przykre. XXX Ale co ma wspólnego uprawianie seksu z zemstą na sobie :D I kiedy niby miał to zrobić? 28 lat to już sporo

Gość gość
Ja taka jestem, ateistka, nie uprawialam seksu bo wolalabym z kims wyjatkowym, ale pewnie bylabym pasztetem dla kogos takiego jak autor. Nie lubie np. lazic po klubach, pic alkoholu :d ale sa takie osoby - ateisci, ktorzy niekoniecznie "korzystaja z zycia"

Gość gość
No dobra Autorze, ale nie mogles poszukac na portalach randkowych?

Gość gośćasfas
Temat feromonów jest tutaj kluczowy. Wystarczy poczytać: feromony.pl/pp/DZlALANIE-FEROMONOW Fascynujące.