Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 3 tygodni zmieniłem zasady swojego życia.

Polecane posty

Gość gość
Skrajne myślenie i wynikające z niego zachowanie - przedtem i teraz. x a konkretnie? bo jemu rozchodzi sie przeciez o seks az do slubu? I kobiete nei religijna. To chyba nie sa skrajne wymagania

Gość gość
Wymagania stały się dla niego skrajne, skoro nie zaczekał. Gdyby wytrzymał do dziś nie byłoby o tym mowy.

Gość gość
Czyli masz na mysli ze za bardzo wybrzydzal i wymyslil jakies dziwne rzeczy ktore nei maja miejsca? Sama czekam z seksem do slubu i mysle ze to realne

Gość gość
wczoraj [23:08 to glupiiii pomysl, jak kupujesz samochod tez czekasz z jazda probna do momentu po zakupie? Musisz wiedziec jaki twoj maz bedzie w lozku bo inaczej malzenstwo sie zawali

Gość gość
Głupie, to jest twoje porównanie ! A małżeństwo to głównie uczucia i zaufanie, seks jest tylko tego zwieńczeniem. Ty niestety tego nie zrozumiesz, więc szkoda wysiłku na tłumaczenie.

Gość gość
seks to glowna przyczyna dla ktorej kobiety i faceci zdradzaja jesli ktos jest slaby w seksie bedzie slabym mezem i nie ma dyskusj w tej materii tu nie da sie nic poprawic brak dopasowania - predziej czy pozniej rozwod

Gość gość
! A małżeństwo to głównie uczucia i zaufanie x ??? Ale bez seksu tego nie poczujesz

Gość gość
Autorze nie chce Cie obrazac ale Jestes skonczonym idiota kto teraz czeka z seksem do slubu? najpierw seks namietnosc potem rozmowa poznawanie sie i ewentualnie zwiazek tak to dziala najpierw musi byc seks bez tego nic nie zdzialasz

Gość gość
Młodzi żyją ideałami. Trudno się im dziwić, skoro brak im doświadczenia. Żeby zrozumieć, trzeba coś przeżyć.

Gość gość
co to znaczy?

Gość gość
Młodzi żyją ideałami. Trudno się im dziwić, skoro brak im doświadczenia. Żeby zrozumieć, trzeba coś przeżyć.

Gość gość
To znaczy, że życie weryfikuje nasze ideały. Czekanie z seksem do ślubu, ślubowanie wierności aż po grób. Można się trzymać zasad, tylko czy z drugiej strony nie spotka nas rozczarowanie? Co jeśli jedna strona jest wierna a druga nie? To właśnie wynika z dopasowania bądź niedopsiwania. Ale na to trzeba trochę czasu, żeby się poznać.

Gość gość
To znaczy, że życie weryfikuje nasze ideały x Nie to ludzie nie mają wiary w te ideały i sami szukają kłopotów

Gość tutaj autor
Dziękuje za odpowiedzi! Myślałem ze watek umarł. Postaram się odpowiedziec na wszystkie posty na raty. Ale pierwsza rzecz. 2016.09.22 Widzisz, bo to też nie do konca tak ze te dziewice wszystkie byly religijne. 1 byla ateiska rowniez biolozka jak ja, ale formalnie byla w religii bo nie chciala robic przykrosci rodzicom, byla sliczna jak modelka, ale charakter okropny. Sztywna nie elastyczna male poczucie humoru i wogole bardzo latwo sie obrazala, byla przewrazliwiona na swoim punkcie. CDN

Gość gość
autorze jestes pedalem ?:O

Gość gość
Autorze! Ale co zainspirowało Cie do tak radyklnych zmian??? I jak poznajesz te kobiety? Skad masz tak duzo kolezanek? Praca, bogate zycie towarzyskie? Ogolnie poradz mi jak to robisz?

Gość gość
Do autora Jestes zalosnym tworem wlasnej glupoty. To przez takich jak Ty kobiety sa nieufne i trakuja facetow z dystansem. Jestes swinia i chamem.

Gość tutaj autor
2016.09.23 Ja taka jestem, ateistka, nie uprawialam seksu bo wolalabym z kims wyjatkowym, ale pewnie bylabym pasztetem dla kogos takiego jak autor. Nie lubie np. lazic po klubach, pic alkoholu :d ale sa takie osoby - ateisci, ktorzy niekoniecznie "korzystaja z zycia" x Ja też wolalem z kims wyjatkowym, ale takowy nikt sie nie trafil. Nie wiem czemu niby uwazasz ze jestes pasztetem? Nadawga, zle proporcje ciala? Twarz? Przeciez ja tez nie pije alkoholu nie laze po klubach, co nie oznacza ze zregzygnowalem z zycia towarzyskiego. Chodze na imprezy, gadam z ludzmi i korzystam normalnie z zycia. Dodatkowo teraz wlaczylem do tego przygodny seks. Z Natomiast uroda jest dla mnie wazna. JA sam STARAM sie wygladam pociagajaco choc nie jestem modelem ani przystojny, dbam o sylwetke, cwicze sporty, nie objadam sie. Ubieram sie bardzo bardzo elegancko, mam elegancka fryzur wiec to jest wazne. To ze mam swoje poglady nie oznacza ze rezygnuje z zycia w swiecie cywilizowanym i dbania o siebie. Nie wiem czemu tak sadzisz, to tez jest skrajnosc a ja tego unikam.

Gość gość
2016.09.23 a ile Masz lat??

Gość tutaj autor
28

Gość gość
Czyli chcesz powiedziec ze tyle czekales tylko po to by sie poddac ? :O

Gość gość
Dobra robata stary Seks jest zdrowy i fajny i jak sie czuejsz teraz nadrabiajac braki ???

Gość gość
Oto dowód że nie warto czekać z seksem do ślubu!!!

Gość gość
Autorze! Ale co zainspirowało Cie do tak radyklnych zmian??? I jak poznajesz te kobiety? Skad masz tak duzo kolezanek? Praca, bogate zycie towarzyskie? Ogolnie poradz mi jaturk to robisz? x Staram sie byc zadbany nie mam problemu z zagadaniem na ulicy, potrafie sie ladnie wyslawiac jestem mily dla kobiet kulturalny potrafie nawijac makaron na uszy. Potrafie tanczyc spiewac, spiewam kobietom, potrafie budowac napiecie i niepownosc w nich a to je nakreca, mialem zasady ale inni ludzie nie zyja zgodnie z zasadami wiec postanowilem je zmienic.

Gość gość
Wlasnie ja tez planuje tak zrobic a ciezko mi sie przelamac, absolutnie im jestem milszy i lepszy dla kobiet tym gorzej jak dotad sama porazka :(

Gość gość
Zasady ma się na całe życie, można zmienić, skorygować tylko poglądy. Autor nie mógl zmienic czegos, czego nie miał, bo ktoś, kto ma zasady, przestrzega ich . To kompas zyciowy, moralny, to baza na całe zycie.

Gość gość
I nie mozna robić stale tego samego, oczekując nagle innego efektu. Auto powinien już dawno zmienić środowisko, zamiast szukać w bagnie np.brylantów.

Gość gość
Jak pokazuje przyklad autora mezczyzni sa porzadni to kobiety sa puszczalskie i prowadza do takich sytuacji wiekszosc facetow zgodzila by sie na seks po slubie ale kobieta potrzebuje bolca to kobiety sa zle