Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge przestac o nim myslec

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie .... Jestem ze swoim chłopakiem od 7 lat. Między nami bywało rożnie wiadomo ... dodam ze mam 25 lat. To zaczęło się rok temu nawet więcej niż rok, znam go praktycznie od dziecka wiecie jak było dawniej wspólne zabawy granie w piłkę, w wieku gimnazjalnym wspólne przedstawiania nic wielkiego w życiu nie zwróciłabym na niego uwagi, jest nie w moim typie urody raczej spokojny nieśmiały dodam ze mieszka nie daleko mnie wiec raz na jakiś czas go spotykałam i nadal nic do czasu. W kwietniu 2015 natknęłam się na niego i uderzyło we mnie, zrobił na mnie takie wrażenie nie umiem tego opisać usmiech.gif (on jest starszy po 30 ) I od tego czasu jest masakra nie potrafię przestać o nim myśleć marze żeby go spotkać często mi się śni był czas ze troszkę mi przeszło ale jak tylko go zobaczę lub nie wiem .... błahostka polubi moje zdajecie na FB nie mogę go sobie wybić z głowy . To raczej nie jest chwilowe zauroczenie bo trwa już tyle czasu .... najbardziej cierpi na tym mój związek i czy on ma jeszcze sens .... Macie jakieś rady co zrobić jak się z tego wyleczyć czy to może być przeznaczenie ... wierzycie w takie cos???

Gość gość
a co czujesz do obecnego? Dlaczego od niego nie odejdziesz? Bo nie masz pewności, czy tamten by Cię chciał?... i lepiej być z kimś, niż z nikim? Takie zauroczenie świadczy co najmniej o tym, że delikatnie mówiąc, coś nie gra w związku, czegoś brakuje. Czegoś, czego szukasz u innego. A w najgorszym wypadku to wcale nie była głęboka i trwała miłość, skoro tak łatwo zakochałaś się w innym

Gość gość
Mysle ze brakuje ale to tak latwo powiedzieć odejdź po 7 latach razem nie ukrywam ze zdazalo mi się zauroczyć w kims ale nigdy nie trwalo to tak długo i przechodzilo myslalam ze taka jestem podono sa takie laski które lubia być kokietowane ale od partnerwow nie chcą odchodzić ... sama nie wiem co o tym myslec meczy mnie to okropnie tak jak mowie on mi się wcale nie podoba atak siedzi w mojej glowie ...

Gość gość
a co czuje do obecnego chyba to ze miedzy nami się już wypalilo czegos brak chyba ze to jakiś chwilowy kryzys

Gość gość
tez podoba mi sie jeden facet i nie moge o nim zapomniec.

Gość gość
a w twojej sytuacji jak to wyglada

Gość gość
ja mu sie nie podobam.

Gość gość
gość dziś tez podoba mi sie jeden facet i nie moge o nim zapomniec. Który?

Gość gość
nie znasz go

Gość gość
MUSISZ sobie odpowiedz na te pytania ponizej zobaczymy czy dasz rade: A) kto / co, ile, jak, gdzie, kiedy i dlaczego? B) 1. Proste/złożone; 2. jakość/ilość; 3. idea/wykonanie; 4. indywidualnie/porwnanie 5. zmiana/status quo

Gość gość
ekhm a co we mnie moze sie nie podobac :D patalachu? znam swoja wartosc :)