Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enamorada88

jak Go przeprosić?

Polecane posty

Kochane Kawiareczki! Pomóżcie. Miesiąc temu mój mąż przyszedł z pracy oznajmiając,że chce rozwodu. Jako powód podał,że od 1,5 roku się nie dogadujemy. Wyprowadziłam się, ściągnęłam obrączkę (czego dziś cholernie żałuję). O tego czasu widzieliśmy się kilka razy, nawet dwa razy się no ten tego ten. Później wracam do "siebie" a On wkurza się ,że i tak nie będziemy już razem. Fakt zaniedbałam Go, nie miałam dla Niego już tyle czasu co kiedyś. Nie mogę pogodzić się z tym,że w tak głupi sposób Go tracę. pomóżcie!

Gość gość
Odpowiedź znasz tylko Ty. Przeprasza się tak - przepraszam Cię, postaram się nie powtarzać tego złego.

tak już próbowałam... jest nieprzejednany w swoich bojach. Zaparł się i nic a nic Go nie rusza. Kocham Go i nie moge Go stracić, po prostu nie chcę. Nie wiem już co robić

Gość gość
Może on Cię nie kocha.

Gość gość
"Kocham Go i nie moge Go stracić, po prostu nie chcę." :D Przecież już go straciłaś. Przypomniało ci się, że zabraknie bzykania? :P

Gość gość
co to za durna maniera pisania zaimków osobowych z wielkiej litery? "Go" piszemy tylko o Bogu :/ może po prostu się wypaliło między wami i tyle

gdyby mnie nie kochał, nie spałby ze mną... Myślę,że On boi się znów zaufać, boi się sparzyć ponownie. Przez ten miesiąc zrozumiałam,że to właśnie On jest moim priorytetem. Niestety...

Gość gość
przestań z tym On, Go. tego się nie da czytać :O

wcale nie chodzi mi o bzykanie! Sęk w tym,że zaniedbałam go ponieważ skupiłam się na problemach zdrowotnych mojej jedynej siostry. Moja sis jest śmiertelnie chora... Dlatego nawet nie zauważyłam kiedy tak bardzo się od siebie oddaliliśmy.