Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego zony alkoholikow maja z nimi tyle dzieci ?

Polecane posty

Gość gość
To pewnie byla prowokacja a ty lykasz

Gość gość
te wszystkie dzieci to z wpadki,w przyszlosc***atologia bo nie kochane,odtracane starsze chowaja mlodsze,przykre ze te kobiety sa tak niezaradne zyciowo

Gość gość
A wracajac do programu czy nawet jak sie oglada inne 'dramaty' w tv to widzi sie ze UPS najstarsza latorosl plci zenskiej takiej durnej baby tez juz jest w ciazy ( najstarsza najczesciej 16-18 latka) Ktos twierdzil tutaj ze patologia nie rodzi patologii? Do czego c**a sluzy to pewnie sie od dzielnej mamausi nauczyla ale o antykoncepcji juz nic Brrrrr mam uczulenie na takich ludzi , utylizowalabym ich jak Hitler Zydow

Gość gość
moja tesciowa ma 5 a babcia szóstke. mysle ze po prostu jak dziad nie dostał to tak męczył i dokuczał aż się zgodzila. co mialy zrobic? 30-50 lat temu na zabitej dziurze, gdzie do lekarza daleko i nie bylo na chleb nie mówiąc na jakies tabletki. zreszta jak mozna znac sie na kalendarzyku malzenskim mając 3 klasy lub podstawówkę, inne czasy były. nie oceniam, kobieta pod wplywem przemocy drewnieje i nie umie i nie da sobie pomóc.

Gość gość
ale wy potraficie oceniać żeby tylko was nigdy nikt nie ocenił w taki sposób ;-)

Gość gość
Ale ja nie pisze o tym co bylo 50-30 lat temu

Gość gość
bo to sa glupie k***y