Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zacne kafeterianki podajcie imiona jakie nalezy nadawac dzieciom

Polecane posty

Gość gość

wedlug was... no slucham?

Gość gość
a co to za chamski ton? no slucham? nikt nie musi sie przed toba spowiadac idiotko. ale powiem ci: dla twojego dziecka bedzie pasowac jessica, nicola, angelika, brajan, kevin,alan, wacek!

Gość gość
gość dziś nie pytam jak twoje dzieci maja na imie:D widze, że duzo kobiet wysmiewa imiona dzieci, wiec pytam jakie są wlasciwe, takie ktore nalezy nadawać, zeby kroffska z kafe nie mialy ubawu

Gość gość
Bożydar, Bonifacy, Barnaba z większych wyżyn społecznych Dżastin, Dżejms, Szanel, Łiljam, Elwis, Dzenifer, Aszlej Medi - koniecznie z polskimi znakami by ładnie się komponowało z nazwiskiem Szczębrzęszczykiewicz :D

Gość gość
Zenobia i Onufry to jedyne słuszne imiona, jakie należy nadawać dzieciom. Jak nadasz inne, to jesteś patologią i w ogóle nie powinnaś mieć dzieci. Tak mówiłam ja, kafeterianka, a opinia kafeterianek jest święta i niepodważalna.

Gość gość
Pankracy i Bogna!

Gość gość
gość dziś akurat Bogna to piękne imię i rzadko spotykane ;)

Gość gość
12:38 Dlatego podałam to imię :D A Pankracy też jest ładnym imieniem. A nie są tak banalne jak Nikodem, Zofia, Antonii etc. Panuje moda na stare imiona i można albo to zaakceptować albo tolerować ;) Ja zrobiłam na przekór i nazwałam syna imieniem, które jest niezwykle popularne wśród ludzi w moim pokoleniu a aktualnie rzadko spotykane lecz wzbudza miłe zaskoczenie ;) Poniekąd byłam zszokowana, że można aż tak reagować na tak popularne niegdyś imię :P

Gość gość
masz Marka, Pawła, Wojtka czy Marcina? ;)

Gość gość
Tomka! :D

Gość gość
12:45 masz Marka, Pawła, Wojtka czy Marcina? ;)

Gość gość
Jak chcesz uchodzić za ELYTĘ to koniecznie Bronisława (dla dziewczynki) albo Tadeusz/Henryk (dla chłopca). Teraz na topie są te wszystkie Jadwigi i inne ;) Imiona typu Ania, Tomek itd są bardzo oklepane moim zdaniem, totalnie bezbarwne i nie zapadające w pamięć. Mnie się podoba np. imię Łucja, nie jest popularne, ale też nie jakieś przesadnie wydziwione.

Gość gość
gość dziś Odpowiedziałam - mam Tomka ;) Ale debata była również nad Wojtkiem :) Reszta imion powtarzała mi się w najbliższej rodzinie więc nie wchodziły w grę ;)

Gość gość
gość dziś Tomek jest w deche! ;) mój mąż to Tomek, gdyby nie to, też tak nazwałabym syna ;)

Gość gość
mi się podoba Kajetan, mały Kajtek syna chciałam nazwać Jonatan, ale mąż się nie zgodził dla dziewczynki też Łucja albo Bogna gdybym miała córkę

Gość gość
Jak chcesz być elytą to tak jak gość wyżej napisał trzeba nazwać tak aby imię kojarzyło się od razu z "dworkiem" rodziców arystokratów. Ale jak chcesz dziecku ułatwić karierę zawodową to statystyki mówią same za siebie :D link niżej http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90445,11801417,Najpopularniejsze_imiona_wsrod_polskich_managerow.html :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Tomasz-Ategoniemasz :/ tragiczne imie.

Gość Jakie to żenujące
Mnóstwo różnych imion w kalendarzu, wiec sobie wybierz.Mam dwoje dzieci i nie zadawałam takich pytań na forum.Moje dzieci i to mnie mają podobać się imiona a nie tym na forum😠

Gość gość
jesli nie chcesz wysluchiwac zali o tym ze jestes c*****y bo oryginalny to nazwij tak jak wyzej podaja niektorzy - Ania, Tomek, Wojtek. Nic specjalnego, nic wyrozniajacego sie, totalnie bezbarwne, choc ladne imiona.

Gość gość
teraz mozna poszalec z imieniem, bo jest taka roznorodnosc wsrod dzieciakow ze za te 20 lat nikogo nie beda dziwic ani 25-letnie Jadwigi ani 25-letnie Nikole

Gość gość
gość dziś a jakie to są barwne imiona? oświeć nas znawczynio imion

Gość gość
Fajnie jakby kazdy krytykant pisał jak jego dzieci się nazywają. Ubaw byłby po pachy

Gość gość
gość dziś zapomnij, krytykant nie napisze, bo to tchórze z natury i jedynie morde mają na forum, a jak przychodzi do konfrontacji to głowa w piasek :D

Gość gość
Jest kilka kategorij imion 1.na sile nowoczesne i wyszukane,brzmiace smiesznie i niepasujace dla Polskiej rodziny- Brajanki,Dzesiki,Alanki... 2.stare brzydkie i staromodne i okropne w wymowie-Franciszki ,Bronislawy,Blazeje,Pankracy,Bonifacy,Zosie,Krysie,Marysie... 3.pospolite ,brzydkie imiona,bezbarwne i tak naprawde bezimienne-Marciny,Kasie,Kamile,Patrycje,Wojtki,Tomki ,Kubusie... 4.Rosyjskie :Natasze,Darie,Igory,Kariny,Anastazje,Borysy... imie to kwestia gustu jednemu sie podoba drugiemu nie,niech kazdy nazywa jak chce

Gość gość
gość dziś no to podaj jaśnie księżniczko które są ładne, piękne i godne nadawania, bo obśmiać jakieś imię to każdy głupi umie i zawsze coś wynajdzie. No powiedz które imiona są ładne jak taka wyszczekana jesteś. Tych "feeee" podałaś kilkanaście, bo tak łatwo pojechać no podaj śliczne imionka! dalej!

Gość gość
gość dziś daj spokój, ten tchórz nie poda, ona kozak na forum, że każde jest bee obśmiewa wszystko, a niech poda jak ma imię ona i jej cudnie nadane imionami dzieci :D

Gość gość
3.pospolite ,brzydkie imiona,bezbarwne i tak naprawde bezimienne-Marciny,Kasie,Kamile,Patrycje,Wojtki,Tomki ,Kubusie... x x jak imię może być bezimienne?! nosz qrwa ekspert od imion wygrał w plebiscycie Idiotka roku Kafe 2016 :D