Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny kompletnie nie są mną zainteresowane :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat odkąd pamiętam tak jest poza pytaniami typu : jaką mamy teraz lekcje ?? Jest ktoś jeszcze ,kiedy mówiłem że nie zawsze robiły minę w podkówke :( i dochodziły kilka metrów ode mnie bo ja się nie liczę a kiedy ktoś przyszedł to uśmiechały się i mówiły.O na szczęście a już myślałam że będę sama w klasie(liczba mnoga bo tak mówiło wiele dziewczyn :( ) nigdy nie rozmawiałem z dziewczyną bo zrozumcie jak zacząć rozmowę z kimś po kogo minie widać że nie jest zainteresowany rozmową ze mną z reguły jeśli coś mówilem w szkole to go grupy ludzi (nawet z facetami nie rodmawiam sam na sam ale na tym mi nie zależy ) jestem osobą bardzo zestresowaną przez co mam liczne problemy zdriwotne (głównie z układem pokarmowym) Sam już nie wiem co mam ze sobą zrobić gdzie się zgłosić kilka razy nawet myślałem o samobójstwie (to nie jest Provo uwierzcie naprawdę jestem taką ofiarą losu :( :( :(

Gość gość
Bo jestes porzadny a kobiety takich nie chca szczegolnie do 25 roku zycia

Gość gość
To co mam zrobić ty nawet nie wiesz jakie ja mam strasznie życie.

Gość gość
Ciesz się człowieku że tak masz, baby to same problemy, a teraz jesteś wolny i możesz osiągnąć dosłownie wszystko, a z kobietą przy boku mógłbyś tylko stracić.

Gość gość
Przede wszystkim zacznijmy od tego że nie ma się czego bać jeśli chodzi o rozmowę z drugim człowiekiem, podejdz do tego na luzie, zupełnie jak coś normalnego. Dziewczyny Cię unikają bo pewnie uważają że jesteś dziwny a to nic innego jak Twoją nieśmiałość, musisz ją pokonać, musisz przynajmniej spróbować. Ogólnie proponuję udać Ci się do psychologa, to nic strasznego, bo uwierz ze najlepiej jest poszukać wsparcia u drugiego człowieka :)

Gość gość
19:47 nie odzywaj się c***u jesteś zwykłym gównem które nadziewane się z ludzkich problemów. Jakbym cię k***isko znalazł to bym nogier z d**y powoływał p*****lne ty se ****asz a z tych co nawetam o związku nie mogą marzyć się śmiejesz nie masz prawa k***o tak posać

Gość gość
Kup sobie psa, a będziesz miał podobne obowiązki, będziesz musiał go wyprowadzać na spacery, utrzymywać, zabawiać, a pies jest o tyle lepszy, że nie będzie wymagał spełniania życzeń i odwdzięczy się lojalnością i przyjaźnią do końca swoich dni. A jak chce ci się bzykać, to chętną łatwo znaleźć, ewentualnie sa od tego prostytutki.

Gość gość
19 53 ty wogólne czytasz to co napisałem czy co problem jest w tym że one kompletnie nie są mną zainteresowane. A ty mi tu piszesz że chętną łatwo znalesć kurwa nie dla mnie idjoto

Gość gość
Bo najwidoczniej jesteś pizdą, a nie facetem. Proponuję sznur na szyję, albo przerzuć się na chłopców, ale najpierw skończ jakąś szkołę... chociażby podstawową, bo widać że na język polski to się chodzić nie chciało :P

Gość gość
Zamkni ryja szmato samwidać jedziesz się z facetami skoro takie rzeczy przychodzą ci do głowy pozdo