Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Agnieszka9394

Ryzykować wyprowadzkę?

Polecane posty

Jestem z chłopakiem nie spełnia rok czasu, on jest kochany i opiekuńczy, ale jego mama jest okropną osobą. Od początku mnie nie lubiła i sumiennie dawała mi znaki, że jestem jej zbędna. Tylko, że teraz gdy już jestem w 4 miesiącu ciąży już nawet, gdyby chciała żebyśmy sie rozstali nie uda jej się to. Ale sprawa dotyczy odrębnej sytuacji. Chciałabym założyć rodzine miec swój dom i wracac z Danielem do jego domu, on od poczatku mojej ciąży był na zwolnieniu jakoś tak wyszło, ja jeszcze o ciąży nawet nie widziałam, a jego zwolnili z pracy. Miał już plany, by założyć swoją firme, i udało mu się! Ale jak na Centra Dietetyczne przystaje, nie ma jakiś dużych zarobków, a zwlasza ze ma tą firme od niespełna miesiąca wiec narazie wkłada tam, tylko pieniądze na rożne reklamy i tego typu rekomendacje.. ( pożyczone pieniądze od taty, w sumie to nawet on namówił go na założenie tej firmy ). Ale ja tak bardzo nalegam na wyprowadzkę.. On znalazł drugą prace, ale na umowy co dwu tygodniowe. I co chwile jest strach go ze zwolnią, ja już mam obawy czy wyprowadzać się czy nie? Boje się, że nie damy rady, ja wiem kto nie próbuje ten szampana nie pije, ale czy możemy ryzykować, wlasnie w takiej sytuacji.. Pomóżcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować