Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Poziom twojej merytoryki jest bliski patologii. Najbardziej zatrważające jest to ,że te prawiki to łykają. Wszystkie te piękne kobiety sukcesu zawdzięczają to swoim ojcom lub partnerom. Kobieta sama niczego nie osiągnie , no chyba ,że jest prostytutką ale w sumie to też dzięki nam. Prawiki przesłanie dla was ! Więcej wiary w siebie jesteście facetami więc już na starcie to plus. Nie jęczcie , nie stawiajcie ograniczeń. Jeśli kobieta was upokorzy to ją postraszcie ,powyzywajcie ona musi sobie zakodować ,że źle robi. Tyle mówi się złego o arabach ,że źle traktują kobiety ,to mit one kochają swoich facetów , oddałyby za nich życie. Polki mają zbyt dobrze w tym leży problem.

Gość gość
Chyba masz coś z garem, gdzie w tytule jest mowa o sukcesie?

Gość gość
Do Wczoraj 21:39 Tytułem wyjaśnienia: On jeszcze studiował Ja już pracowałam Mieszkanie i samochód z masy spadkowej Bywa i tak...

Gość platoniczna euforia
kobiety czesto sa same nie przez brak urody, czy wyksztalcenia, lecz dlatego, ze nie maja okazji kogos poznac, nie robia w tym kierunku zadnych staran, albo sa zbyt niesmiale, albo po prostu nie znajduja kogos, kto odpowiadalby im osobowoscia.

Gość gość
Niedy nie jest jak piszesz powyzej

Gość gość
kobiety czesto sa same nie przez brak urody, czy wyksztalcenia, lecz dlatego, ze nie maja okazji kogos poznac, nie robia w tym kierunku zadnych staran, albo sa zbyt niesmiale,x x x Dla kobiety posiadanie urody jest okazja sama w sobie aby kogos poznac

Gość gość
Niekoniecznie, moze byc tak ze kobieta nie potrafie uczestniczyc w rozmowie poznawac faceta i ten sie zniecheca dlatego jest ona sama

Gość gość
Często kobiety są same, bo są zdziecinniałe i głupiutkie. Mają siano w głowie i nic nie potrafią. Facet potrzebuje partnerki, na której może polegać w trudnych sytuacjach, która nie zostawi go samego żeby to on się wszystkim zajął a nie dziewoję do niańczenia. Kobiety nie potrafią wspierać, walczyć u boku faceta z przeciwnościami i problemami. Nie twierdze że wszystkie, ale z tego co widzę w swoim otoczeniu, to w nim większość kobiet jest taka.

Gość platoniczna euforia
uroda sama w sobie jedynie przyciaga wzrok facetow, nic poza tym nie zalatwi. jak kobieta jest niesmiala, albo nie ma parcia na zwiazek, albo nie bywa towarzysko, zeby kogos poznac, moze byc sama. bo nawet, jesli faceci sami beda ja zaczepiac oslepieni jej pieknem, moga to byc faceci, ktorzy nie odpowiadaja jej osobowosci, czy innymi cechami.

Gość gość
dziś x dlatego ze kobiety sa oglupione przez popkulture ogladaja glupie seriale i mysla ze to prawdziwe zycie potem zdradzaja facetow, odwracaja sie doopa do prawdziwego zycia z chorobami zalamaniami dziecmi praca itd w moim otoczeniu wiedze co sie dzieje z kobietami zdradzaja mezow i to bardzo bezwglednie najnowsze badania mowia ze to w 85% kobiety zdradzaja w malzenstwach mezczyzni tylko 15% wiec widac jak to wyglada

Gość planotniczna euforia
21:44 nie tylko zdziecinniale i glupiutkie kobiety sa same, ale rozniez silne i doswiadczone przez los, a takze takie, ktore trafiaja na nieodpowiednich facetow, np. zdziecinnialych maminsynkow, lub doktrynerow dyktujacych im, jak zyc, jak myslec itd.

Gość platoniczna euforia
zdrady w malzenstwach, w obie strony, powodowane sa seria czynnikow bynajmniej nie widocznych dla obserwatorow z zewnatrz i tymi czynnikami nie sa seriale ani popkultura, ale zlozone aspekty psychologiczne. poza oczywiscie przypadkami, gdy ludzie tak dla czystej rozrywki i przyjemnosci chca sie pobzykac z kims innym.

Gość gość
ale zlozone aspekty psychologiczne.x x psychologia to bzdury i zabobony

Gość gość
platoniczna euforia dziś hahaha beblanina kobiety, która pewnie zdradza swego męża, a psychologia ma ją usprawiedliwić :)

Gość platoniczna euforia
psychologia to nie bzdury i zabobony tylko to, co kieruje naszym postepowaniem, jak pracuje umysl. sprawdz sobie w slowniku znaczenie slowek "bzdura" i "zabobon", a potem zastanow, czy aby nie padlas/es ich ofiara.

Gość gość
dziś dokłądnie znam ich znaczenie psych. powinna zostać wyparta przez neurobiologie bo głosi debilne zabobony, to nie jest nauka, tak jak religia i *** wie co jeszcze.

Gość gośćHeh2
"Facet potrzebuje partnerki, na której może polegać w trudnych sytuacjach, która nie zostawi go samego żeby to on się wszystkim zajął" Poznać taką kobietę, heh Chyba nie mam większego marzenia.

Gość gość
"uroda sama w sobie jedynie przyciaga wzrok facetow," Otóż to. Cała reszta to wszystko co się dzieje "za kulisami". Jedna piękna kobieta będzie traktowała urodę jako swoje naczelne dobro, i czerpała sens swojego istnienia z tego że mężczyźni się na nią oblizują. I plawiła się w tym że ją adorują, a jak nie adorują, to będzie o to zabiegać. Ma na koncie wiele intryg i wrogów. Znam takie. Ale co powiecie o ślicznej dziewczynie, która płacze z zachwytu nad jakimś dziełem sztuki, ma czyste serce i nie bierze udziału w żadnych intrygach, nie romansuje z lecącymi na nią żonatymi, nie ma praktycznie żadnych wrogów?

Gość platoniczna euforia
ale ja nie mowie o psychologii jako dziedzinie nauki czy wiedzy, tylko czynnikach psychologicznych = zwiazanych z psychika, ktore kieruja naszym zachowaniem. a sa produktem neurobiologii i genetyki.

Gość gość
Ale co powiecie o ślicznej dziewczynie, która płacze z zachwytu nad jakimś dziełem sztuki, ma czyste serce i nie bierze udziału w żadnych intrygach, nie romansuje z lecącymi na nią żonatymi, nie ma praktycznie żadnych wrogów? x powiemy że takie istnieją tylko w bajkach dla bardzo małych dzieci nawet w filmach takich nie kreuja

Gość gość
W takim razie jestem bajkową dziewczyną.

Gość platoniczna euforia
gość dziś platoniczna euforia dziś hahaha beblanina kobiety, która pewnie zdradza swego męża, a psychologia ma ją usprawiedliwić x psychologia niczego nie usprawiedliwia, tylko tlumaczy powody ludzkich zachowan. nie ma usprawiedliwienia dla zdrady czy oszustwa, ale znajac powody, dla ktorych takie zachowania nastepuja, mozna im zapobiegac i unikac. tylko znajac samego siebie, wlasne reakcje na takie czy inne czynniki, mozna swiedomie kierowac swoim zachowaniem.

Gość gość
dziś x tylko pytanie czy jestes chociaz ladna

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE taaaaaaaaaaaaaaaa naogladalem sie jakie one ladne i....... fajne..... a jakie wykszałocona....... o .,...... a jakie mile..... ohhh

Gość gość
To już dla ciebie pozostaje pytaniem. To ja, ta od trzeciej randki. Musisz zapytać mojego byłego.