Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Taodtrzeciejrandki Czyli wybierasz samotność?

Gość prawikzewsi
Z tego wniosek że gdyby wszystkich połączyć w pary to bardzo wielu przeciętnych mężczyzn miałoby bardzo atrakcyjne kobiety. Żeby zadowolić kobiety trzeba wprowadzić wielożeństwo wtedy mogłyby wybrać czy chcą dzielić się przystojnym czy mieć dwóch przeciętnych albo wielu brzydkich.

Gość gość
Widze ze wy same sobie tworzycie problemy waszym problematycznym traktowaniem innych oczekiwaniem ze powinni zachowywac sie tak jak wy chcecie

Gość prawikzewsi
Musicie spojrzeć prawdzie w oczy jest o wiele mniej męskich odpowiedników was czyli Ładni przystojni wysocy męscy, zadbani mężczyźni, fajni, mili wykształceni i SAMOTNi a jeśli już są to większość woli być roochaczami. Musicie ze sobą konkurować a dla wszystkich i tak zabraknie towaru i wtedy trzeba obniżyć wymagania albo żyć samotnie będąc karmą na jednonocne przygody roochaczy jako jeden z numerów w ich komórkach pod nazwą Kasia 2 albo Kasia ruda.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki x :O

Gość gość
Taodtrzeciejrandki - a tak szczerze jestes zadowolona z zycia?

Gość gość
Jestem ja mam wyksztalcenie ,prace prawo jazdy, zaradna ambina potrzebuje faceta silniejszego odemnie a nie gogusia. Kazdy mi mowi ze jestem ladna mila i cio sama.

Gość gość
a nie gogusia x heh widac jakas mila :D

Gość gość
Tak mila dla tych co zasluguja na to zeby byc mila. Rozumiesz czy tlumaczyc cos mam ci?

Gość gość
Mam 29 lat, obekitywnie jestem ładna, świetnie wykszatłcona, kulturalna, bardzo skroma, uprzejma i samotna/ Czemu???? Poniewaz jestem osobą bardzo wrażliwą. Na pewno nie toleruje Panów palących, przeklinających, raniących mnie, grających w gry, dopiekających mi. Wymagam aby mężczyzna był szczery komunikował co mu się nie podoba, w sposób kulturalny nie agresją słowną, czy poprzez czyny które wynikały z pragnienia zemsty. Wielu Panów którzy do mnie podbijali było niemiłych wręcz chamskich, przechwalajacych się, a ja chce kogoś normalnego.

Gość gość
nie nie rozumie ludzie mili sa mili dla wszystkich podobnie jak trosklwi sa zawsze troskliwi ty jestes aktora o wielu twarzach

Gość gość
15;14 Napewno nie bede mila do takiej pyskaczki i jadaczki jak ty, co tu klepie i komus dozera do komentarzy ,to moje komentarze a nie twoje, pilnuj swojego nosa. Gogusie sa na swiecie i ja ich nie musze brac a do ciebie z tym pyskowaniem by pasowali zegnam.

Gość gość
dziś x nie wierze Ci

Gość gość
TY tutaj jesteś od dożerania komuś, to moje komentarze a nie twoje na pewno nie będę mila dla takiej pyskuli jak ty, pilnuj swojego nosa a gogusie istnieją i idealnie pasują do ciebie a ja ich brać nie będę.Hipokrytko udającą inteligentna i wywyższającą sie na kafe ,ponad wszystko.

Gość gość
15;14 Ludzie mili sa zawsze mili ales zalosna ,jakby cie ktos wyzywal bez podstawnie to tez trzeba byc mila? ,bo zawsze jestes mila ,osraj sie

Gość gość
15:13 nie obrażaj się, ale po jednym poście już bym Cię nie chciał. Na kilometr załaduje problemami z własną psychiką i emocjami. Związek z Tobą to będzie meczarnia. 15:22 potwierdzam to ze miłym się jest dla każdego, podobnie jak dzień dobry mówi się wszystkim. Nikt.nie musi sobie zasłużyć na to żeby mu mówić dzień dobry czy być miłym. Bycie miłym to postawa naturalna

Gość gość
15:36 ale mówimy tutaj o codziennych kontaktach z osobami nam o bojetnymi. Wiadomo ze jak ktoś nas skrzywdził to nie ma co być miłym. Ale dla kpgos kogo widzimy przełożone, albo jest to nowy znajomy, czy osoba nam obojętna to trzeba być miłym. Co mi szkodzi powiedzieć Pani co mi bułki sprzedaje że ładnie wygląda, albo ochroniarzowi którego codziennie mijam życzyć miłego dnia, albo koledze czy koleżance z sąsiedniego działu walnąć jakiś mały komplement. To nic nie kosztuje a dużo daje.

Gość gość
15;41 Tak mowi sie mile slowa kazdemu dzien dobry, dowidzenia pracuje w sklepie do kazdego sie usmiecham milo obsluguje i ludzie mnie lubia ale jezeli ktos mi dozera i krytkuje komentarze moje to juz nie bede mila bo tez chce szacunku a na szacunek kazdy zasluguje.

Gość gość
dziś to jestes ty ta od 3 randki bo juz sie gubie

Gość gość
gdybyscie byly takie jak piszecie to nie bylybyscie same chyba ze wybrzydzacie

Gość gość
Mam koleżankę, która też uważa się za ładną, a niestety do ładnej jej daleko, nie powiedziałam jej o tym bo ja lubię nie za wygląd, ale tak uważam

Gość gość
i wszystko jasne

Gość gość
Taaak? A może niech jakis Pan napisze czemu jest singlem w wieku 30tu paru lat chetnie poslucham

Gość Taodtrzeciejrandki
12:21 171 cm 13:01 Nie wiem, ich musiałbyś się zapytać. Generalnie odnoszę wrażenie, że ci porządni normalni uczciwi wolą przeciętne z wyglądu, takie bardziej przysłowiowe sąsiadki.

Gość Taodtrzeciejrandki
14:40 Tak, kocham moje życie. Lubię być sama. Nic nie wybieram, po prostu płynę i słucham głosu serca :-)jak ktoś mi się bardzo podoba, to wybieram, żeby doszło do spotkania. W tym roku ktoś mi sie bardzo spodobał i zaprosilam go na spotkanie, ale dostałam kosza, po czym okazało się że jest gejem. No więc trudno, dalej lubię być sama.

Gość gościu2
Coś w tym jest wiele z tych pań to wyniosłe, egzaltowane księżniczki które marzą o lekarzu, adwokacie, prezesie spółki czy diabeł wie o kim jeszcze? Ale takich jest ograniczona liczba więc dla wszystkich niestarczy. Wolą być mięsem do przer...nia dla takich ale zajętych lub same niż dostrzec zwykłego śmiertelnika np na takim jak one poziomie lub odrobinę niższym( nie mówię żeby brały co popadnie -co to to nie). Znam parę takich. Robota po studiach w firmie(biurowa) lub urzędzie załatwiona przez tatusia. Ale od teraz jestem wielka dama, pani co to byle komu nawet głupiego "cześć" nie powiem. O randce nie wspominając . To badzcie sobie same.

Gość Taodtrzeciejrandki
15:13 moglabym się podpisać, w zasadzie wszystko się zgadza, nawet wiek. I nie widzę tu raczej w stwierdzeniu o tym że się nie lubi palących i przeklinających, dowodu na problemy psychiczne. Niektórzy sobie mocno nadinterpretują. Mój były swojego czasu strasznie dużo przeklinał, nie mogłam już tego słuchać. I nie brakuje mi tego. Sama nie przeklinam , zawsze znajdę kulturalniejszy zamiennik i nie lubię jak inni przeklinają.

Gość Taodtrzeciejrandki
16:17 a co ty wiesz o moim codziennym życiu, żeby wysnuwać takie wnioski? Skąd wiesz jak wygląda moje życie , ile nowych ludzi poznaję, jaka jestem, co przeżywam, jak czuję,... beznadziejna ta wasza pisanina. Podstawa w związku - rozumieć, a nie oceniać. Daleko wam do tego. Ale cóż, pewnie po prostu jestem brzydactwem. Haha