Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Taodtrzeciejrandki a kim ty jestes z wyksztalcenia?

Gość gość
Nie pytaj o wykształcenie bo zostaniesz posadzony o zbytnie interesowanie bądź nawet próbę inwigilacji

Gość gość
Mną interesują się dwa typy mężczyzn: albo chcą mnie przelecieć albo się zaprzyjaźnić. Tym sposobem byłam na wielu randkach, z których nic dalej nie wynikło i mam wielu przyjaciół. Faceta dla mnie dalej brak.

Gość gość
7 :55 Ile masz lat? A czemu nie dalas sie przeleciec? Nie ma co czekac.... moze jak przeleci to sie zakocha

Gość gość
Jak wam zle to same zagadajcie i przestancie marudzic

Gość gość
Jestem sporo po 30stce. Czasem się z kimś prześpię, jeśli mi się wyjątkowo spodoba i mam nadzieję, że będzie z tego coś więcej. Po seksie znikają i odzywają się po kilku tygodniach a później nie ma już propozycji randki tylko pytanie czy ma wpaść do mnie i się pobzykamy. I są zdziwieni, że nie chcę, bo przecież tak się świetnie bawiliśmy...

Gość gość
Na tym polega często problem, ze kobiety nie potrafia dzielić zycia zawodowego z prywatnym ( niektore potrafia to świetnie, ale wielu to nie wychodzi). I w rezultacie albo skupiaja sie tylko na zyciu rodzinnym, wychodzą wcześnie za mąż i rodzą dzieci, ale wykształcenia nie maja, lub maja kiepskie i małopłatną pracę np. w sklepie. Są też kobiety sukcesu, które całe zycie nie szukaja faceta bo uwazaja, ze maja na to jeszcze czas i skupiaja sie w wiekszości na karierze, przewaznie pozniej maja niezly zawod, ale zostają samotne. A nawet jesli chca kogoś mieć to przez lata tak bardzo zaniedbały strefe osobistą, ze nie wiedzą jak się do tego zabrać, nie wiedzą gdzie i jak poznac faceta, jak flirtowac itd. Najlepiej jest być kobietą piękną i madrą, która potrafi godzić rodzinę i swoje życie zawodowe, ale takich jest niewiele

Gość gość
08:38- więc z jakiegos powodu ( nie wiem może charakteru, sposobu bycia itd.?) nie widzą w Tobie partnerki na życie, tylko kobietę do seksu...Może też widzą, ze za bardzo chcesz sobie kogoś znaleźć ,a to odstrasza. W niketorych kobietach faceci widzą swoje przyszłe żony i matki dzieci, a w niektorych nie. To zależy od wielu cech

Gość gość
dziś x nie dziw sie nie chcial bym takiej za zone

Gość gość
9:53 tak, mam wrażenie że im bardziej seksowna twarz (np duże usta), tym mniej widzą w kobiecie żonę, a tym więcej do seksu.

Gość gość
:O Raczej po prostu nie nadajesz sie na zone jestes za latwa Poza tym widzisz ze Ty nie zadajesz sie z tymi co szukaja zony tylko przygody Czemu sie dziwisz? To tak jakbys poszła lowic ryby w blotnej sadzawce i dziwila sie ze na chaczyk nadziewaja sie tylko pluskwy... Same sobie jestescie winne, a wasze przerosnieta ocena o was samych nie jest tym co pomaga ale szkodzi

Gość Taodtrzeciejrandki
O 10:24 to ja pisałam, miałam wiele sytuacji że po pierwszej randce gość oczekiwał seksu. Np zapraszał na drugą randkę do siebie, i dlatego te znajomości sie szybko urywały, bo nie godziłam się na to. Slyszalam od wielu osób że będę bardzo dobrą matką, w związku byłam wzorcowo wierna, mam na koncie jednego partnera , ale wiele facetów kwalifikowało mnie tylko na seks- a mam duże usta, seksowny uśmiech, mam wrażenie że to mnie trochę z góry do kategorii kochanki a nie żony.

Gość gość
*z góry kwalifikuje

Gość gość
dziś myslalem ze juz przestalas tu pisac, bo to juz troche zalosne Ohhh jaka jestem boska istna Boginii i nikt mnie nie chce tylko na seks ohhh taaaaak i taka jestem inteligentna !!! NIE!! Inteligentne kobiety kusza tylko Inteligentnych facetów to jasne ze dresy czy jacys hip hopowcy nie podbijaja do takich, bo taka jest ubrana z klasa, od razu odstrasza takich Panow i przyciaga tylko tych z klasa i intelignetnych. Wiec przesadzasz moja mila

Gość Taodtrzeciejrandki
11:51 hehe to fajnie że tak dobrze wiesz jak to jest być atrakcyjną i inteligentną kobietą. Uwielbiam męską empatię. Hahaha hahaha hahahha

Gość gość
to jest być atrakcyjną i inteligentną kobietą x no widzisz :D W przeciwienstwie do Cb wiem :P

Gość gość
Taodtrzeciejrandki I powiedz tylko jakie masz wysztalcenie? Jesli jakies humanistyczne psychologie albo inne goffno to na Pewno nie jestes inteligentna

Gość gość ktory wie
Mężczyźni pragną takich kobiet jak w tytule, chcą zasypiać i budzić sie co rano, obok nich, chcą z nimi dzielić, życie rodzina dom ....Takich facetów jest naprawdę dużo więc co i gdzie nie zagrało? To jest nielogiczne.

Gość Taodtrzeciejrandki
Wiesz co jakbym takie miała to w tym momencie bardzo byś mnie obraził, a dwa - pokaż mi badania dowodzące ze ludzie studiujący np psychologię na UW nie są inteligentni. Także jak na razie to ty tu się wykazujesz: nikłą inteligencją, brakiem empatii, schematycznym myśleniem i szufladkowaniem, i obrażaniem innych. Jesteś sam? Nic dziwnego, ja bym z takim typem nie wytrzymała . Masz kogoś? Współczuję jej serdecznie :-)

Gość gość
Haha jak padlo pytanie o wyksztalcenie to sie sploszyla. Wiedzialem ze to sie tak skonczy, Pewnie ze to nielogiczne taka kobieta ma mase mase adoratorow i faceci ja ZADAJA !!!

Gość Taodtrzeciejrandki
Wiesz co jakbym takie miała to w tym momencie bardzo byś mnie obraził, a dwa - pokaż mi badania dowodzące ze ludzie studiujący np psychologię na UW nie są inteligentni. Także jak na razie to ty tu się wykazujesz: nikłą inteligencją, brakiem empatii, schematycznym myśleniem i szufladkowaniem, i obrażaniem innych. Jesteś sam? Nic dziwnego, ja bym z takim typem nie wytrzymała . Masz kogoś? Współczuję jej serdecznie :-)

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie odpowiadam na wszystkie osobiste pytania . Ale gwarantuje że to ty byś się sploszyl jakbys usłyszał odpowiedz a potem zaczął zadawać durne pytania dowodzące że nie masz pojęcia o tej dziedzinie.

Gość gość
Tez mi sie nie chce z Tb gadac Mam wysokie wyksztalcenie w zakresie nauk scislych, a psychologia to gooffno nie potwierrdzone jakimi kolwiek empiycznymi testami (biochemia czy biobehawiorystyka) tylko zmyslowym poznaniem ktore od lat zawodzi. Ty pewnie nie umiesz nawet najprostszej calki obliczyc. Ja akurat jestem po rozwodzie, ale nie z powodu konfliktu tylko odleglosci, poprzez malzenstwo miedzykontynentalne i kulturowe. Z taka kobieta bym sie nawet na 2ga randke nie umowil jak Ty wiec sie nie dziw ze jestes sama

Gość gość
mam sasiadke 26 lat sadzi o sobie ze jest boginia, fakt sylwetka ladna szczupla, ale twarz porazka wyglada jakby miala 40 ablo wiecej lat zniszczona cera. Oprocz tego ona mysli ze jest mila, fakt czasem potrafi sie zachowac milo ale naturalnie charakter ma wredny i to wylazi z niej przy blizszym kontakcie. Wiec nie mowcie mi ze to co wy o sobie myslicie musi byc prawda bo najczesciej nei jest I Ta od trzeciej randki pokazala to najlepiej tu swymi wypowiedziami

Gość gość
Ja ciagle bylam skupiona na szkole studiach pracy i tak wyszlo nie wiem czy jestem ladna na pewno zadbana

Gość gość
zapodaj fote to ci powiem czy ladna jestes

Gość Taodtrzeciejrandki
13:56 to prawda. Jak ktoś mnie obraża to przestaję być miła. Bycie miłym ma swoje granice.