Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
dziś No i jakie masz to wyksztlcenie "D

Gość Taodtrzeciejrandki
A jeśli uważasz że od początku byłam dla kogoś niemiła, to wskaż konkretne przykłady postów bo te kafeteryjne krytykanctwo bez poparcia argumentami jest dość słabe...

Gość Taodtrzeciejrandki
18:23 już pisałam że nie odpowiadam obcym anonimom na wszystkie osobiste pytania jakie im przyjdą do głowy. Mogę tylko powiedzieć że nie psychologia chociaż nie wywyższałabym się względem psychologów bo to często są ludzie mądrzejsi od inżynierów:-)

Gość gość
Z pewnością są mądrzejsi :) Zapewne korzystasz z ich uslug i temu zawdzieczasz ten "wspanialy fajny i mily" charakter :)

Gość Taodtrzeciejrandki
Hm hm a coś merytorycznego, uargumentowanego konkretnymi postami świadczącymi o moim beznadziejnym trudnym charakterze?

Gość gość
dziś :O

Gość Taodtrzeciejrandki
Tak myślałam :-)

Gość od 3 tygodni zmienilem
Tutaj Autor Tematu Od 3 tygodni zmieniłem zasady swojego życia. x Hm hm a coś merytorycznego, uargumentowanego konkretnymi postami świadczącymi o moim beznadziejnym trudnym charakterze? x Jutro Ja wykaże Ci dokładnie w któch postach, bo zajmnie to chwile aby to zacytować. Przeczytałem ten temat pobieżnie na raty troche rano troche teraz i sama sobie strzelasz samoboje kolezanko. x Mogę tylko powiedzieć że nie psychologia chociaż nie wywyższałabym się względem psychologów bo to często są ludzie mądrzejsi od inżynierówusmiech.gif x Jutro albo troche pozniej Ja !!! wykaze Ci ze tak nie jest.

Gość Taodtrzeciejrandki
Dobrze czekam wobec tego, tylko pamiętaj , nie liczą się riposty na to, gdzie ktoś był pierwszy niemiły względem mnie. Bo jak ci ktos powie na ulicy "ty głupi nadęty ..." to raczej nie odpowiesz "dziękuję za komentarz" :-P

Gość Taodtrzeciejrandki
A co do psychologów, to jak wykażesz że każdy psycholog jest mądrzejszy (inteligencją i życiowo) od inżyniera? Tu życzę powodzenia bo chyba sam se strzelasz samobója :-P

A co do psychologów, to jak wykażesz że każdy psycholog jest mądrzejszy (inteligencją i życiowo) od inżyniera? Tu życzę powodzenia bo chyba sam se strzelasz samobója x skarbie poprzez udowodnienie ze psychologia wychodzi z falszywych zalozen. My w prawdziwej nauce przyjmujemy zalozenia i za pomoca doswiadczalnosci formulujemy prawa wg ktorych cos dziala lub nie, jak Ci ktos wyzej napisal jak nie umiesz pewnie obliczyc prostej calki i dlatego jak sie rzucasz. Jesli nie umiesz to powiedz z gory i dam sobie z Toba spokoj. :D

Gość gość
od 3 tygodni zmienilem hahahahahaa czlowiek ktory stracil 3 tygodnie temu prawictwo ale BEKA idz stad zalosny idioto

Gość Taodtrzeciejrandki
"poprzez udowodnienie ze psychologia wychodzi z falszywych zalozen. " A gdzie tu związek z inteligencją i mądrością życiową danej jednostki? I dlaczego z fałszywych założeń? Moim zdaniem po prostu sie wywyzszasz na podstawie swojego wykształcenia, ale nic nie mówię bo ponoć to ja jestem tutaj nadęta. Czekam na moje posty udowadniające mój nieznośny charakter.

od 3 tygodni zmienilem hahahahahaa czlowiek ktory stracil 3 tygodnie temu prawictwo ale BEKA idz stad zalosny idioto x to nei zmienia fakty ze potrafie dokonywac skompliwanych obliczen, prognoz dotyczacych praw natury z ktorych na codzien korzystasz nawet o tym nie wiedzac ide spac

Taodtrzeciejrandki dziś "poprzez udowodnienie ze psychologia wychodzi z falszywych zalozen. " A gdzie tu związek z inteligencją i mądrością życiową danej jednostki? I dlaczego z fałszywych założeń? Moim zdaniem po prostu sie wywyzszasz na podstawie swojego wykształcenia, ale nic nie mówię bo ponoć to ja jestem tutaj nadęta. Czekam na moje posty udowadniające mój nieznośny charakter. x aha czyli ludzie ktorzy twierdzili ze ziemia nie jest plaska tez sie wywyzszali, twoja logika jest niesamowita, nie wiem czy z toba wogole pogada

Gość Taodtrzeciejrandki
"aha czyli ludzie ktorzy twierdzili ze ziemia nie jest plaska tez sie wywyzszali, twoja logika jest niesamowita, nie wiem czy z toba wogole pogada" Xxx Żeby sie wywyzszać trzeba czymś pogardzać. Nie znalam tych ludzi więc nie wiem czy pogardzali innymi ludźmi którzy np byli poetami . Smutne że muszę to tłumaczyć człowiekowi który czuje się (najwyraźniej) mądrzejszy ode mnie .

ide spac pogadamy jutro

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie wiem czy mam ochotę gadać z kimś kto gardzi ludźmi jakiegoś zawodu i nazywa ich wykształcenie gównem. Ale czekam na cytaty moich postów.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki - ten czlowiek to jakis psychol, przeczytaj jego watek, jeszcze niedawno byl prawiczkiem a teraz sie rzuca

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie znam jego tematów ale z chęcią dowiem się które posty mówią o moim wrednym charakterze o który zostalam tu kilka razy posądzona ;-)

Gość gość
Coście sobie upierdzeilili inteligencje lub jej brak? Przecież chłop nie bierze inteligencji do domu i nie spi z nią, samą inteligencją i obliczaniem całek nie zyje człowiek. Problem leży gdzieś indziej. Co z tego ze inteligentna mądra, wykształcona fajna jak jest życiową jędzą, złośliwą, mściwą, nie potrafiącą wybaczyć jak i przeprosić.

Gość gość
Ale w tytule jest fajne i miłe a nie wredne

Gość Taodtrzeciejrandki
Kto pisał że drech czy tępak nie wystartuje do ładnej inteligentnej, oczywiście że tacy startują bo po pierwsze mają często manię własnej fajniości, po drugie nie analizują swoich szans albo nawet nie skumają że kobieta jest o wiele inteligentniejsza i np robi sobie z nich jaja, po trzecie, po wyglądzie aż tak inteligencji nie widać, a wiele ludzi szufladkuje "ładna - więc pewnie głupia albo łatwa czy co tam". Człowiek inteligentny zacznie rozważać swoje szanse u takiej kobiety i podejdzie prędzej do mniej ładnej. Sprawdzone doświadczone. Ale jest tu przecież ktoś kto ma męskie doświadczenie w byciu atrakcyjną kobietą. Słucham.

Gość gość
fajna jak jest życiową jędzą, złośliwą, mściwą, nie potrafiącą wybaczyć jak i przeprosić. x to wtedy fajna nie jest :O

Gość gość
, po wyglądzie aż tak inteligencji nie widać x no wcale, jak jest sie bardzo ograniczonym.... wyglad rysy twarzy, ton glosu, to dla mnie autoportret czlowieka, nigdy nie zawiodlam sie na tych impresjach i od razu jestem w stanie rozpoznac zakamuflowanego dresa po ryju, fana rapu czy innych antyspolecznych kultow. Oni maja to wypisane w ciele.

Gość gość
ta od trzeciej - :O

Gość gość
czemu tu sie nie przewija nastepna strona?

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE To wlasnie ja :)

Gość gość
Jestem jak w opisie. Tylko że ja czekam na tego jedynego :)

Gość gość
Pewnie dlugo bedziesz czekac :D