Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
21:14 kolejny raz proszę o konkret, która cecha do mnie nie pasuje, i na jakiej podstawie. Konkret. Uzasadnienie. Logika.

Gość Taodtrzeciejrandki
21:01 ale skąd ty mnie znasz? Z życia zawodowego czy z prywatnego? Ile lat? :-D

Gość gość
:O Dziewczyno! Kobieto ! Wstydz sie !

Gość Taodtrzeciejrandki
Kurde czekam ale się nie doczekam. Nie ma tu mądrego wśród was. Mądry by napisał: "a może ona rzeczywiście taka jest, ma te cechy. Skąd my możemy to wiedzieć, przecież jej nie znamy." Ale to taaaaakie trudne, co? Tak cholernie trudne!!! Trzeba jej dosrać! Ustawić! To nie fair ze ktoś jest tak pewny siebie! Hahahahhahahaha

Gość gość
Kurde czekam ale się nie doczekam. Nie ma tu mądrej wśród was. Mądra by napisała: "a może Ja rzeczywiście taka jest, mam te cechy. Skąd Ja moge to wiedzieć, przecież nei da sie być obiektywnym co do samej siebie." Ale to taaaaakie trudne, co? Tak cholernie trudne!!! Trzeba się ciągle wywyższać! Ustawić świat pod siebie! To nie fair ze ktoś chce mi pomóc i powiedzieć prawe Ja wole swoją prawde nawet jak jest nieprawdą!! Hahahahhahahaha

Gość Taodtrzeciejrandki
Skąd Ja moge to wiedzieć, przecież nei da sie być obiektywnym co do samej siebie." Ale to taaaaakie trudne, co? Tak cholernie trudne!!! Trzeba się ciągle wywyższać! Ustawić świat pod siebie! To nie fair ze ktoś chce mi pomóc i powiedzieć prawe Ja wole swoją prawde nawet jak jest nieprawdą!! Xxxx A udowodnij mi że to nieprawda! Udowodnij! Bo ja mam dowody na to ze jest!

Gość gość
wiec podaj te dowody

Gość Taodtrzeciejrandki
I nie gadaj głupot że świadomość zalet to wywyższanie bo to po prostu nonsens! Nosce te ipsum! Poznaj samego siebie! Mądry człowiek to potrafi. A ty sugerujesz że Stephen Hawking nie ma prawa uważać się za mądrego a Monica Bellucci nie ma prawa uważać się za piękną bo tylko kto inny może to stwierdzić! Kurcze człowieku! Stuknij sie w czerep!

Gość gość
Ale Ty nie jestes Hawking ani Belucci Hey!!!!!

Gość Taodtrzeciejrandki
Na przykład taki że ludzie są szczerze uśmiechnięci jak ze mną rozmawiają. Chcą sie ze mną spotykać i wracają. Jestem polecana przez innych w mojej profesji. Widzę uśmiechy ludzi! Kocham uśmiechy ludzi! Lubię ich słuchać! Nie cierpię na choroby psychiczne, bo żyję w zgodzie z sobą! Nie mam żadnych wrogów! Kocham życie! Nie okłamuję nikogo, bo nie muszę! Nie jestem wplątana w żadne intrygi i nieczyste sytuacje! Słyszę piękne słowa na swój temat, ludzie są dla mnie bardzo życzliwi! Podejmuje decyzje których nie żałuję!

Gość Taodtrzeciejrandki
21:37 nie? Serio? teraz to zabolało. Hahahha

Gość gość
Pycha jest niczym choroba

Gość Taodtrzeciejrandki
21:42 udowodnij mi pychę! Czy twierdzenie ze jest się serdecznym i inteligentnym to pycha? Nie wyrabiam! Masakra z wami!

Gość gość
:O logika kobiety,

Gość Taodtrzeciejrandki
Udowodnij cokolwiek! Konkret! Kim pogardzam, skoro się wywyższam? Btw. Przypomniało mi się jak kolega mojego byłego powiedział że ze mną to mozna normalnie pogadać, bo ta jego była się wywyższała! Hahaha ale nie, bo według kafeterian to ja sie wywyzszam!

Gość Taodtrzeciejrandki
21:51 przestań się krzywić! Udowodnij że nie jestem taka jak piszę! Że jestem przeciętna z wyglądu, intelektu i charakteru! Udowodnij skoro tak twierdzisz! Ze przeciętny człowiek lubi swoją pracę i gada w trzech językach obcych, i nie kłamie, i jest sumienny i sprawia że ludzie sie uśmiechają! Udowodnij że to przeciętność!

Gość gość
Taodtrzeciejrandki a co Ty myslisz ze ludzie w zywe oczy mowia ci co mysla?

Gość Taodtrzeciejrandki
21'57 tak. Myślę ze kolega spokojnie mógł tego nie mówić, bo go o nic takiego nie pytałam! Myślę że siostra mojego byłego mogła spokojnie mu nie mówić jaka jestem, albo powiedzieć takie rzeczy, że nie chciałby mi powtarzać!

Gość Taodtrzeciejrandki
Myślę że obca kobieta spokojnie mogłaby do mnie nie podchodzić żeby mi powiedzieć że jestem piękna! Obcy mężczyzna też mógł sobie to spokojnie odpuścić!

Gość gość
dziś :O I tym zdaniem udowadniasz kim naprawde jestes

Gość Taodtrzeciejrandki
Ale udowodnij że wszyscy kłamali i że to właśnie ty wiesz o mnie prawdę! że ty mnie znasz najlepiej! udowodnij!

Gość Taodtrzeciejrandki
Kim jestem? Kim? Powiedz człowieku który poznał o mnie prawdę!

Gość gość
Kobieto przeczytaj sobie swoje posty i zobacz sama, wrze od pychy od ktorej robi sie niedobrze

Gość Taodtrzeciejrandki
Kim jestem, wyrocznio z internetu?

Gość Taodtrzeciejrandki
Konkrety ! Próbuje wydobyć od paru dni konkrety! Ale nie usłyszałam NIC sensownego. Jesteście przy ścianie, ale jeszcze kopiecie. To takie urocze.

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie wykrecaj kota ogonem, zostałam zapytana o dowody więc je przedstawiłam.

Gość gość
Kobietą która musi naprawde poznać znaczenie słów poznaj siebie

Gość gość
Taodtrzeciejrandki ale gdzie twoj problem i czemu sie tak bardzo nasadzasz?

Gość gośćnowa
najwazniejsza kwestia czy ktoś chce kochac czy nie chce,jak chce to taka osoba z tematu nie ma problemu z tym,chyba ze jest inna,ale to tylko 1% i musi trafic na innego to tez 1 %,zazwyczaj samotne nie chcą bo chcą kochac cos innego albo sa wredne płytkie itd.