Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
22:09 dziękuję za uzasadniony, konkretny do bólu konkret.

Gość gośćnowa
a ty trzecia napisalas ze zle się czujesz ze średnio inteligentnymi i dlatego sama jesteś rzuciłam tylko okiem,oceniasz możliwości umysłu,kocha się cos innego w człowieku czasem prostotę cos dobrego ,jak dla mnie nie potrafisz

Gość Taodtrzeciejrandki
22:20 przyparłam do ściany parę cwaniaczków, którzy zawzięcie twierdzą że mnie znają i wiedzą jakie mam wady. Niech się ludzie nauczą że ocenianie ludzi których się nie zna jest durne.

Gość gość
Jak powiedzial jeden czlowiek nie szukaj logiki tam gdzie jej nie ma kobiety sa neilogiczne kieruja sie emocjami

Gość Taodtrzeciejrandki
22:29 no nie wiem, jak na razie to wy wykazujecie się totalnym brakiem logiki. Odpowiedz sobie sam, czy logiczne jest wysnuwać wnioski na temat jakiejś osoby, oceniać ją, nie znając jej?

Gość Taodtrzeciejrandki
To tak jakbyś nie miał żadnych danych, a podajesz wynik. Hahahhaha to jest tak logiczne!!!!

Gość gość
Masz zaburzona wizje rzeczywistosci i swoja pyszalkowatosc odbierasz jako cos normalnego. Dlatego myslisz ze to co jest przeciw tobie jest Tw atutem

Gość Taodtrzeciejrandki
22:36 a co jest przeciwko mnie? Nie rozumiem, jak na razie tylko parę cwaniaków na kafeterii jest przeciwko mnie.

Gość gośćnowa
szczęśliwym ludziom nie chce się walczyc o racje godzinami czy mi się wydaje

Gość gość
hahahaha :O

Gość Taodtrzeciejrandki
22:37 szczęśliwi ludzie też czasem robią różne głupoty :-]

Gość Taodtrzeciejrandki
To jak panowie, składacie broń i wbjacie sobie do głów "nie oceniam ludzi których nie znam" czy udowodnicie że mam paskudny charakter jakimiś przykrymi sytuacjami które miały między nami miejsce?

Gość gość
Witam "taodtrzeciejrandki" Rzadko TU bywam, dziś zaciekawil mnie temat W sumie Czytalem co ciekawsze posty. Fajnych Pan i kilku zakompleksionych panòw... Na koniec serdecznie rozbawila mnie historia /, gdzie zdiagnozowano Twoje wypowiedzi jako , co najmniej nieszczere. To jasne jak słońce, ze każdy człowiek powinien znać własne plusy , po to właśnie aby je eksponować. I jedynie ktos ograniczony mógłby stwierdzić, iz to pycha, jaka nam nie przystoi. Ale nie przejmuj się, to Polska cecha narodowa. Syndrom negowania i ściągania każdego odstającego od tłumu w dół. Taka umysłowa uniformizacja. Made in China :'( Osobiście cieszę się ze co raz więcej PAN czuje się wolne i samo stanowią o sobie mając w nosie stereotypy i rodzima dulszczyzne . O hipokryzji wylewajacej się z tego typu portali nie wspominając... Sam jestem energetycznie pozytywny wieć uciekam od ludzi o brzydkich wibracjach. Czesto lepiej porozmawiac z wierzbą , niż z negatywnym osobnikiem/ Bycie z kimś to nie przebywanie w jednym pokoju . To o wiele więcej. Dlatego mnie nie dziwi postawa wielu tu piszacych. Osobiście Tez tak mam. Co do tematu ...osobiście odpuszczam interlokutora, który bez sensu , jak mantrę wmawia mi, ze jestem chińczykiem/ kiedy ja wiem, żem eskimos ;-) Pachnacych uśmiechem snów życzę Uferlos/facet

Gość gość
spadaj lizusie

Gość Taodtrzeciejrandki
23:07 zgadza się, krytykanctwo to coś z czym się spotykamy od małego. Niektórym nie udaje sie z tego wydostać. Dzięki za ciepłe słowa ;-)

Gość Taodtrzeciejrandki
Ale widzisz. Jam nadęta bo wiem o sobie dobre rzeczy, a ty lizus, bo jesteś po mojej stronie. To jest męska"logika" i to są dopiero mądrzy ludzie. A jacy skromni przy tym. Haha żegnam wszystkich.

Gość Taodtrzeciejrandki
Pozwólcie że nie zejdę na tą wasza ziemię, nie podoba mi się ona :-P

Gość Taodtrzeciejrandki
"To nie fair ze ktoś chce mi pomóc i powiedzieć prawe " Xxx Hipokryzja w wersji max. Sztandarowa kafeteryjna hipokryzja. My nie chcemy jej dosrać, my chcemy jej pomóc zgłębić prawdę o sobie. Hahahahhahahaha Hahahahhahahaha Hahahahhahahaha Sorki. Musialam to jeszcze wrzucić.

Gość gość
Wymieńcie sie kontaktami i zyjcie długo i szczesliwie. Kolega musli ze mu moze szparke udostpenisz.

Gość Taodtrzeciejrandki
No tak.. pozostała ci wulgarność. Ugh, co za upodlenie. 22:25 teraz zobaczylam twój post, powiem tak, nie kocha się w ogóle "za coś", ale jeśli związek ma być dobry, to kocha się osobę, z którą dobrze się czuje, fajnie dogaduje itp. I teraz pytanie , czy inteligentny się lepiej dogada z inteligentnym czy ze znacząco mniej inteligentnym? Cóż za trudne pytanie :-P

Gość gośćnowa
ja lubie mądrych ,to coś innego niż inteligentny,ty np. chcesz być inteligentna ,myślisz myślisz analizujesz to i tamto,coś sobie udowadniasz czy innym ,ale nie jesteś mądra

Gość gość
00:07 Uważasz sie zabawnego ? Lepiej Wracaj tam , skąd wypelzleś

Gość gość
a ja się dogadam z każdym :-) nawet z prymitywnym,jedno co nie lubię zarozumiałych osób które dużo gadają czyli sporej ilości bab

Gość gość
00:07 I jak tu z takim dyskutować ? To Dno !!

Gość Taodtrzeciejrandki
00:25 aha. Dzięki za info, pomoglas mi poznać prawdę o sobie :-)

Gość gość

Gość gość

Gość gość
00:07 I jak tu z takim dyskutować ? To Do !!