Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
gość 2016.09.17 "Nigdy nie spotkałem takiej w prawdziwym życiu, ale tu na kafe co 2ga jest właśnie taka. Jak to możliwe smiech.gifoczko.gif" XXXXXXXXXXXXXXXXX Ja jestem taka i jeśli tu bywasz a sam jesteś fajny- chętnie Cię poznam. Pozdrawiam.

Gość gość
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Gość gość
oh tood3ratki przestan juz sie produkowac

Gość gośćQ
gość dziś oh tood3ratki przestan juz sie produkowac X Jak Ci się nie podoba to nie czytaj, nie odpisuj.

Gość gość
Bedem tu czytał a ona niech nie klamie

Gość gość
"Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE " XXXXXXXXXXX Jestem jedną z nich. Niestety w życiu miałam szczęście tylko do mężczyzn- kretynów ( gdybym opisała ich chamskie zachowanie- nikt by mi nie uwierzył! ). Wciąż mam nadzieję, że spotkam "tego jedynego". x facetów kretynow?? Za słabi w łużku? Oto dlaczego: x bo kobiety nie mysla logicznie !!! Kobiety kieruja sie w zyciu emocjami, na podstawie emocji podejmuja decyzje. Dlatego trzeba szybko dazyc z kobieta do seksu - 1-do 5 spotkania, wtedy jej muzg pracuje w taki sposob ze wytwarza polaczenia neurobiologiczne odpowiadajace za twozenie sie wiezi z mezczyzna

Gość gość
Jestem jedną z nich. Niestety w życiu miałam szczęście tylko do mężczyzn- kretynów ( gdybym opisała ich chamskie zachowanie- nikt by mi nie uwierzył! ). Wciąż mam nadzieję, że spotkam "tego jedynego". x wiec opisz te reakcje chce wiedzieć cos wiecej

Gość gość
sliczne kobiety sa najczesciej zadufane w sobie i nadaja sie tylko na sex-zabawki, wiec nikt ich nie chce na zony

Gość gość
gosc 11:07 kup sobie slownik ortograficzny i sie ucz ortografii!!!!!!!! a pozniej, jak bedziesz mial cos madrego do napisania to zapraszamy.

Gość gość
przecież dobrze powiedział, seks to najważniejsza rzecz w życiu

Gość gość
mi się nie podoba że faceci potrafią obgadywać kobietę z którą sypiają przy kolegach,i nawet się z niej publicznie wyśmiewać ,to jest karygodne !!!!! prawdziwy facet nie ujawnia żadnych szczegółów z życia intymnego ,zapamiętajcie to sobie maślaki ,zawsze jestem w szoku że dziewczyny zadają się z takimi knurami bez honoru godności, z takimi ludzkimi ścierwami ,ale one może nie wiedzą :(

Gość gość
Ja przez 13l nazmienialam chłopaków jak rękawiczek, to nic do chwalenia a wszystko to bo trafiałam na cwaniaków ,dupków, maminsynków.Piękne kobiety mogą mieć pecha a starać się mogę tylko jeżeli tej osobie będzie tez zależeć ,bo nie chce takiego faceta który nie chce mnie. zA CHWILE KTOŚ SKRYTYKUJE TEN KOMENTARZ, ODRAZU PISZE MAM TO W D***E. To moje życie i moje wybory ,co robię i z kim się spotykam. Poza tym faceci widząc piękną kobietę, odrazu by chcieli bzykać takim nara.

Gość gość
Te ladne to same nie wiedza czego chca i dlatego sa same lub nie umieja rozmawiac, droczyc sie z facetami.

Gość gość
Problem jest taki ze kobiety leca na kretynow i dupkow ale gadaja o jakims pechu hehe glupie baby. Zwiazki to nie totolotek tylko wybory.

Gość gość
dziś x tak tak zmieniaj sobie facetow a bedziesz ich zmieniac nastepne 14 lat i potem znowu nastepne x ty nie rozumiesz ze to dlatego ze za dlugo z seksem czekacie i potem taki chlopak trafia w twoim muzgu do zakladki friendzone, buk tak zrobil czlowieka ze ma on w swoim muzgu nełrony przewodzące impulsy, jak nie bedzie seksu 1-5 spotkania to on bedzei twoim kumplem i bratem. Ziemia to matematycznie zaprojektowany świat

Gość gość
Piękne kobiety od dziecka są przyzwyczajane, że wszystko im się należy z racji wyglądu, co prowadzi do rozdęcia ich ego do granic możliwości. Reszta to ludzie przeciętni, mało inteligentni - ot takie tło na którym one błyszczą. Prowadzi to do sytuacji, w której mało kto im się w ogóle podoba.

Gość gość
Też znam kilka takich, jedna super ładna, przemiła, inteligentna bardzo ciepła, ale jak zaprosiłem ją na kawę to odmówiła :( A widuję ją często jak sama pije kawę w kawiarni, albo z koleżankami. Nie wiem o co chodzi z tymi dziewczynami

Gość gość
Druga taka blondynka, pamiętam ją ze szkoły, spotkaliśmy się na imprezie, była sama, ale nie chciała się umówić na randkę. A nie jest nieśmiała. A poźniej ją widzę w grupie z koleżankami w kawiarni, a ze mną nie chciała