Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
adfs

Gość gość
dasf

Gość gość
fads

Gość Taodtrzeciejrandki
9:14 ciekawa wizja. Jade do pracy autem. Jestem w pracy gdzie jest bardzo mała rotacja pracowników, powiedzmy ze na 10 facetów jeden jest wolny ale rzadko się widujemy , on mi się średnio podoba i do mnie też nic nie ma. Wracam z pracy autem późnym wieczorem, jestem padnięta. W sobotę spotykam się z jakąś koleżanką w kawiarni , raz na dwa -trzy miesiące wyjde na imprezę , ostatnio coraz mniej chce mi się zarywać noce, czesto wolę zostać w domu. Koleżanka mówi mi że sie we mnie zakochała, tak pięknie wyglądam. Faceci którzy są na randkach przy stolikach obok, co rusz zerkają w moją stronę, ale już sie do tego przyzwyczaiłam.. Na imprezach faceci wodzą za mną wzrokiem, ale ja jestem skupiona na zabawie z moimi przyjaciółmi a nie na łowieniu kogoś żeby nie byc samą. Minal w ten sposób miesiąc, nie jeden, nie dwa. Faktycznie strasznie to dziwne, że można być atrakcyjną i nie mieć faceta. Strasznie.

Gość gość
Ja jestem taka, choc uroda to oczywiscie mocno subiektywne kryterium. I jestem jeszcze wolna :) Powod jest prosty: faceci w moim typie i w mojej grupie wiekowej z reguly nie sa na razie zainteresowani zwiazkami w ogole. Teraz w modzie sa seks uklady, po co maja sie wiazac skoro maja seks praktycznie na skinienie. Ci "porzadni" szkajacy stalych zwiazkow za to zazwyczaj sa ulegli, a to nie jest atrakcyjne.

Gość gość
Koleżanka mówi mi że sie we mnie zakochała, tak pięknie wyglądam. x taaak, tak to sobie tlumacz

Gość gość
dziś x ile masz lat jestes dziewica

Gość gość
dziś 23 lata. Co to za pytanie o dziewictwo w ogole. Nie ma to jak byc subtelnym :D

Gość Taodtrzeciejrandki
15:34 ależ nic sobie nie tłumaczę, po prostu cytuję koleżankę. Oczywiście to nie ma większego znaczenia dla tematu. Zestawiam tylko fakt bycia atrakcyjną z faktem, że wcale nie jest łatwo znaleźć kogoś fajnego. To nie ma prawie nic do rzeczy, bo właśnie ci fajni mężczyźni cenią inne cechy niz atrakcyjny wygląd, z góry jakby dając większe szanse znajomości z mniej atrakcyjną kobietą. Te ladne są do popatrzenia. A trudno.

Gość gość
przeciez to subtelne pytanie nie pytam czy sie puszczasz tylko czy jestes dziewica?

Gość gość
Taodtrzeciejrandki jak swietowalas swieto niepodleglosci? jak bedziesz swietowac boze narodzenie?

Gość gość
dziś A jakie to ma znaczenie dla tresci tematu? Nie mozna byc fajna, mila, wyksztalcona nie bedac dziewica?

Gość Taodtrzeciejrandki
15:50 będę w szpilkach i miniówie odpalać petardy i wrzeszczeć . Tak też wczoraj uczyniłam .

Gość gość
Po opisie Twojego życia już wiem dlaczego jesteś sama. Jesteś nudna Masz nudne życie i nikt nie chce się nudzić do końca życia. Dlatego nie spełniasz kryterium "fajna".

Gość Taodtrzeciejrandki
16:10 no cóż, nie każdy jest blogerem i nie jeździ stale na inne wyspy, żeby tam opisywać swoje stylizacje. Niektórzy mają nudne życie i normalnie chodzą do pracy. Ta grupa ludzi widocznie jest skazana na bycie singlami.

Gość gość
dziś Mozna wiedziec jakie wedlug Ciebie trzeba miec zycie zeby spelniac owo kryterium? Mnie Taodtrzeciej... wydaje sie byc interesjaca osoba.

Gość Taodtrzeciejrandki
Może trzeba być na zasiłku dla bezrobotnych;-)

Gość gość
aha kazdy kto chodzi do pracy ma nudne zycie czyli 97% spoleczenstwa

Gość gość
powiedzial bym ze Taodtrzeciejrandki to raczej spokojna dziewczyna dobra do zalozenia rodziny, osoby o "ciekawym zyciu" czesto nie nadaja sie do zwiazku parterskiego

Gość gość
dafsgd

Gość gość
dfsadf

Gość gość
dafsfdsasd

Gość gość
ssssssssss

Gość gość
dafsssssssssss

Gość gość
aaaaaaaaaaaaaaa