Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
jestes zbyt zapatrzona w siebie ze nie widzisz swaita jakim jest

Gość Taodtrzeciejrandki
Już chyba nie masz co wymyślać i wychodzi coraz gorZej :-D :-D

Gość prawikzewsi
I tak będą nieszczęśliwe czy zostaną same czy wezmą przeciętnego byleby mieć. Przynajmniej mogą sobie wybrać najlepszego ojca z banku nasienia i mieć swoje idealne dzieci. Mają łatwo się seks z roochaczami. Aczkolwiek i tak superman faceci mają lepiej od tych idealnych lasek bo są towarem deficytowym i to one muszą zabiegać. Na jednego takiego przypada 5 idealnych lasek.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki x c wrzuc zdjecie ocenimy czy naprawde jestes ladna bo moze temat Cb nie dotyczy i sie niepotrzebnie produkujesz

Gość Taodtrzeciejrandki
Zapomniałeś że jestem też mądra, a mądrzy ludzie nie wrzucają tu swoich zdjęć, i to na czyjeś zawołanie .

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcon x w 1 zdaniu jest ładne jesli nie spelniasz tego warunku reszta Cie nie dotyczy jest pelno mądrych lasek ale brzydkich

Gość Taodtrzeciejrandki
Musisz uwierzyć na słowo. tak jak ktoś napisał, jeśli zdarza się że obce osoby na ulicy mówią mi że jestem piękna (mężczyźni i kobiety) albo jak przechodzę obok i słyszę "widziałeś jaka ładna dziewczyna", to raczej nie mogę być brzydka.

Gość gość
dziś ta blondyna plecie glopoty

Gość Taodtrzeciejrandki
Fajnie ze powstał ten film. W końcu ktoś mądry kto wie jak to wygląda z perspektywy osoby atrakcyjnej. Pisałam w tym temacie że po prostu uroda przyciąga więcej chwastów do selekcji a jednocześnie ci porządni wolą raczej laski przeciętne z wyglądu i że ludzie kierują się stereotypami, co widać nawet po tym co piszą tu do mnie. :-)

Gość gość
przestan ta baba gada glupoty a ty jestes zepsuta i zla i rozpaskudzona zepsuta i zapatrzona w siebie

Gość Taodtrzeciejrandki
Przekonałam się że byłam trofeum mojego exa kiedy po pewnej imprezie jarał się z radości ze wszyscy faceci gapili się na mnie jakby mnie chcieli przelecieć. To było z jednej strony jakieś łechcące , wiadomo każdy lubi wiedzieć że się podoba. Z drugiej strony zrobiło mi się strasznie przykro.

Gość Taodtrzeciejrandki
11:13 nie. Ty jesteś po prostu głupi .

Gość Taodtrzeciejrandki
gość12345666 2016.10.05 A może to właśnie jest problem atrakcyjnych samodzielnych singielek którym nic nie brakuje. Że są rozpatrywane jako wyzwanie albo w ogóle nie są brane pod uwagę (bo po co mi wyzwania, za wysokie progi, nie stać mnie na taką, bo ojciec mi mówił nie musi być piękna byleby gar zupy ugotowala itp). A która mądra kobieta chce być wyzwaniem, zdobyczą, podbudowaniem ego faceta, niech kumple mu zazdroszczą jaką d**e ***** (przepraszam za wulgarność ale niestety panuje takie myślenie). (Mówi się też że kobieta to wizytówka możliwości faceta) Mądra kobieta świadoma siebie nie chce czuć że jest zdobyczą na pokaz. Uroda sprawia że potencjalnie moze nią być i że przyciąga takich mężczyzn amatorow wyzwan na polu milosnym. Jej mądrość i wrażliwość tego nie akceptują. Ja rozumiem że kobiety atrakcyjne i mądre mogą być same. Xxx O tu ktoś to idealnie napisał.

Gość gość
przestan sobie schlebiac i sie wywyzszac jestes co najwyzej przecietna

Gość Taodtrzeciejrandki
11:23 och daj już spokój, podbuduj siebie zamiast przekonywać innych o ich przeciętności.

Gość gość
wobec Boga wszyscy jestesmy rowni. Wiec przechwalki Pani od trz. randki sa grzechem. Musi sie Pani wyspowiadac

Gość Taodtrzeciejrandki
Taodtrzeciejrandki 2016.09.28 [21:31 Zastanawia mnie tylko, jakim (jak bardzo mądrym) trzeba być człowiekiem, żeby zakładać że każda kobieta która ma o sobie dobre zdanie jak ja, a nie ma faceta, tak naprawdę ma jakąś ciężką wadę której nie widzi sama w sobie. Jak bardzo trzeba być mądrym, aby zrozumieć że taka kobieta może być sama bo: 1. Nie miała łutu szczęścia 2. Nie czuje się dobrze ze średnio inteligentnymi facetami ktorzy do niej startują bo sama ma ponadprzeciętną inteligencję (a jak wiadomo, średnia to większość ludzi) 3. Nie udał się jej związek i odtąd nie poznała nikogo nowego kto by się podobał i z kim by "zagrało" (bo np ma mało czasu na życie towarzyskie) 4. Bo większość porządnych normalnych facetów czuje się lepiej z przeciętną z wyglądu kobietą, 5. Bo odnośnie ładnych kobiet panuje mnóstwo durnych stereotypów, a mądry człowiek nie myśli schematami odnośnie ludzi Pytam, jak bardzo trzeba być mądrym, aby zrozumieć że jestem sama, bez podważania mojej wartości i obrażania mnie? Xxx Powtarzam i zostawiam was z tym pytaniem przed obliczem Boga :-)

Gość Taodtrzeciejrandki
Jak bardzo trzeba się uważać za równiejszego, aby z taką łatwością wydawać sądy o innych i napisać komuś ze jest złą kobietą:-D zostawiam cię z tym przed obliczem Boga. Bo ja nigdy nikomu tak nie napisałam.

Gość gość
Przestan zaslaniac sie Bogiem i wzywac go na daremno Golym okiem widac kto jest dobry a kto zly

Gość Taodtrzeciejrandki
Więc w świetle tego gołego oka. Dokończ zdanie. Taodtrzeciejrandki jest złym człowiekiem bo...

Gość gość
wrzuc zdjecie popuparnej osoby do ktorej jestes podobna tak z ciekawosci

Gość gość
Typ: księżniczka. Ja nie startuje do takich, bo szkoda mi mojego czasu. W sumie czasami się nawet im nie dziwie, bo kto by szanował kogoś kto cały czas skacze wokół ciebie? Faceci co tak robią sami na siebie kręcą bat. A paniom się pierdzieli w główce od "opcji". Ta historia skończy się związkiem ze śniadym panem/egzotycznym o nieszczególnie ciekawych cechach osobowościowych który "ma to coś" i ujadaniem jacy to polscy faceci są ujowi :D

Gość Taodtrzeciejrandki
W zeszłym tygodniu usłyszałam że z twarzy do Keiry Knightley. Ale nie wiem co to ma za znaczenie skoro jestem złym człowiekiem. Ktoś sobie poukładał swój świat. Ona nie ma faceta bo jest zła bo się wywyższa i gardzi ludźmi. Hihihi

Gość prawikzewsi
Dlaczego nie pasuje ci brzydki ale inteligentny.

Gość Taodtrzeciejrandki
Może być obiektywnie nieprzystojny (mój były taki był) ale musi pociągać seksualnie, inaczej związek nie ma sensu, musi być pożądanie.