Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja narobiłam !

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu umówiłam się na randkę w ciemno. Niby ok., ale z powodu poprzednich doświadczeń ( natrętnych facetów ) , wyszłam z błędnego jak się teraz przekonuję założeń. Chłopaka wcześniej właściwie nie znałam, i wydaje mi się , że potraktowałam go okropnie. To przez moje żarty ( mam cięty żart) i skróty myślowe ( nie każdy rozumie to co powiedziałam , i może zrozumieć to zupełnie odwrotnie ) , i mimo że facet , jak dziś myślę jest wartościowy, ja go porostu nieświadomie odstraszyłam, ale zdałam sobie z tego sprawę dopiero następnego dnia. Nawet próbowałam to naprawić w rozmowie telefonicznej, ale wyszło jeszcze gorzej. Teraz nie mogę sobie tego darować, zarówno dlatego , że faceta chyba mocno zraniłam i dlatego , że on po prostu zaczął mi się podobać , bo okazał się dużo bardziej wartościowy niż zakładałam. A umówiłam się z nim właściwie tylko dlatego ,że nalegał i miałom wolne popołudnie. A teraz chętnie cofnęłabym czas , żeby powtórzyć to spotkanie , ale już zupełnie innym założeniem . Co robić?

Gość gość
dziś - skontaktuj się z nim i po prostu przeproś za swoje zachowanie i zaproponuj ponowne spotkanie. Jeśli nie będzie chętny- trudno- musisz sobie odpuścić i bądź rozsądniejsza następnym razem. Ze swojego doświadczenia wiem, że faceci są niezwykle wyczuleni na takie zachowania jak to Twoje na randce. Pozdrawiam.