Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaaartha

Jak skutecznie sie odchudzic?

Polecane posty

Mam nadwage okolo 10kg i chcialabym sie odchudzic. Nie wiem jednak od czego zaczac... Moze ktos by mi cos doradzil w tej kwestii?

Gość gość
Ja od tygodnia po prostu mniej jem. Nie jem słodyczy i smazonego. Wstaje rano kawa. Później np. Kajzerki z polędwica sopocka cała papryka i garść pomidorów koktajlowych. Obiad to co dla wszystkich ale mniejsza porcja bez okładki. Np. Wczoraj była to miseczka rosołu z makaronem plus wyjadlam wszystkie warzywa z tego rosołu. Na kolację garść malin garść pomidorków papryka i kajzerka z masłem. Dzisiaj na śniadanie dwa małe banany. W południe kajzerka i cała papryka i wędlina. Teraz niestety zgrzeszylam ciastem jogurtowym ze śliwkami:( Przez ten tydzień chudlam kilogram, to nie dużo ale w pasie jestem szczuplejsza. Zmieściłam się w spodnie :) wcześniej nogawki były za wąskie. Ograniczenie jedzenia ma sens jeśli będziesz jadła owoce i warzywa. Możesz pić zielona herbatę. Bo niektóre jadłospisu na kafe są typu jogurt, serek, kurczak gotowany....są bez sensu. Jest to jechanie na gotowcach bez witamin. Abu mnie po całym dniu wychodzi około 1000-1500 kcal. I zawsze zostawiam ok 300 kalorii na wieczór bo wiem że zglodnieje i tak czy siak zjem coś:)