Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgodzić się na jego propozycję

Polecane posty

Gość gość

Poznałam się z rodziną prawdopodobnie przyszłej bratowej, byliśmy na wyjeździe, po nim zaprosiłam jej brata i siostrę do teatru ( w ramach odwdzięczenia się także jemu, bo dużo mi tam stawiał). No i on zaprosił mnie (jego siostra idzie też) też do teatru na kolejny spektakl za jakiś miesiąc, a wieczorem jeszcze zapytał, czy wybrałabym się z nim gdzieś, do kina czy gdzieś indziej.... Nie wiem, czy się zgadzać. Boję się, że to pójdzie za daleko, a ja nie wiem, jakie on ma intencje. Przyznam szczerze, że z jednej strony go lubię, nawet bardzo ale z drugiej wolałabym nie zacieśniać aż tak znajomości. Co o tym myślicie? zgodzić się i nie przejmować niczym, czy jakoś delikatnie odmówić? Nie chciałabym psuć naszych stosunków. Dodam, że ja ogólnie jestem uznawana za ładną dziewczynę, ale randek unikam, często ich odmawiam od jakiegoś czasu etc bo po prostu nie chcę nikogo mieć.

Gość gość
trudne sprawy...

Gość gość
No wiem, że to trochę głupie, ale ja naprawdę jestem dość hermetyczną osobą. I się zastanawiam, czy KAŻDY takie wyjście sam na sam odbiera w podobny sposób, czy nie powinnam się tym przejmować i potraktować to jak przyjacielskie spotkanie. Tyle. Ja mam kolegów, z którymi sama wychodzę, ale tam sprawa jest jasna jak słońce.

Gość gość
scenarzyści Trudnych spraw i Ukrytych prawd powinni wchodzić na kafę i czerpać garściami pomysły na nowe odcinki

Gość gość
Raczej powinni wchodzić i brać takie osoby o ograniczonym sposobie rozumienia jak ty. Bardzo masz subiektywne spojrzenie na świat i uważasz, że każdy ma mieć tak samo jak ty, ślepe to bardzo.

Gość gość
Jak cię zaprasza to czemu masz nie skorzystać

Gość gość
masz problemy...

Gość gość
Zgodziłam się, ale nadal mnie coś gryzie.