Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikzewsi

Kobiety czym się u was objawia brak seksu

Polecane posty

Gość prawikzewsi

i masturbacji przez tydzień albo dłużej i w jakim jesteście wieku. Tak się zastanawiam czy np. widzicie przystojnego faceta i zaraz czujecie pułkownik, twardnieją sutki czy coś. Albo wasz partner łapie za tyłek i co się z wami dzieje.

Gość gość
niczym, po operacji ginekologicznej moje libido oscyluje wokół zera.

Gość prawikzewsi
Zamiast pułkownik miało być pułkownik. Co to za operacja czy odzyskasz kiedyś libido?

Gość gość
nie mam w zwyczaju podniecać się obcymi facetami, choćby nie wiem jak przystojni byli. Czytam już twoje posty od jakiegoś czasu ( w sensie zauważam co piszesz, nie że sledze czy coś) i widzę, że kompletnie nie rozumiesz, że kobiety mają inną seksualność. Ja łącze seks z miłością . Gdy mi go brakuje to po prostu muszę to przeczekać i tyle.

Gość gość
pisałeś np. że singielka ma przecież łatwo o seks więc niby powinna korzystać z tego..ale ja nie chce przygodnego seksu i gdzieś mam, że o taki seks łatwo skoro to marnej jakości seks. ostatnio facet chciał mnie w klubie pocałować i odsunęłam się, nawet całować się z obcymi nie chce a co dopiero seks.. ja chce seksu tylko z ukochanym a obcych mam gdzieś.

Gość gość
Głowa boli xD

Gość burak twarzowy
Mną się raz podnieciła fryzjerka, bo trzęsły się jej ręce penie miała dni płodne.Ale dobrze mi ścięła wtedy włosy.Chyba jej nawet sutki sterczały.

Gość gość
To nie działa tak jak u mężczyzn, żeby się podnieść potrzeba jakiejś interakcji, dotyku, rozmowy, kontaktu wzrokowego. U mnie brak seksu objawia się dopiero kiedy kładę się do łóżka, nic nie robię jakoś tak wzrasta podniecenie, myślę że w ciągu dnia to łatwiej wyprowadzić mnie z równowagi.

Gość gość
Sam widok faceta, nawet mega przystojnego nie potrafi mnie podnieść, podoba Mi się i tyle. Nie twardeją Mi skutki ani nie mam mokro w gaciach. Kobiety mają inny system podniecenia się.

Gość burak twarzowy
Matko przecież u mężczyzn też jest potrzebny kontakt wzrokowy itp. W dni płodne jak macie chcicę śluz wam leci to się chyba czyms objawia?tak czy nie?

Gość burak twarzowy
np. na showup raz dziewczyna stwierdziła że "zaczęło ją to kręcić bardziej niż oglądających ją" -bo są kobiety które podniecają się tym jak są gołe i ktoś na nie patrzy np. w miejscach publicznych.Kobiety podniecają różne rzeczy, jak to mówią że każda z nas inną jest.

Gość gość
Nie, tyle że mam lepszy nastrój, lepiej wyglądam a wieczorem się pomasturbuję ( albo i nie) do moich fantazji, jacyś tam przypadkowi faceci na mnie nie działają na mnie podniecająco.

Gość gość
No bo takie oglądane kobiety są nastawione na podniecenie, to nie przychodzi tak spontanicznie

Gość gość
Ale przyznam że raz się podniecilam jak siedziałam w autobusie i dosiadł się do mnie atrakcyjny młody chłopak no i dotykał nogą mojej nogi, ten dotyk, to ciepło zadziałało na mnie stymulująco. Gdyby nie ten kontakt fizyczny to w ogóle nie byłoby mojego podniecenia.

Gość burak twarzowy
mnie np. podniecają słowa, jak ktoś powie słowo ci/pka w publicznym miejscu a c/ipa jeszcze bardziej.

Gość gość
Same słowa nie, ale erotyczne zadania już mogą działać. Jak miałam chłopaka lubiłam podniecać go w miejscach publicznych, ocierałam się o jego krocze, mówiłam mu sprosne rzeczy, czerpałam satysfakcję z jego zawstydzenia i tego że nie umiał mi się oprzeć.

Gość burak twarzowy
jakie sprośne rzeczy mu mówiłaś? on się jeszcze zawstydzał tym?Ale tylko z powodu że było to w miejscu publicznym?

Gość gość
A ja już nie pamiętam co mówiłam, bo to było ze 2-3 lata temu, to wszystko wchodziło tak spontanicznie ze mnie. Po prostu lubiłam jego zawstydznie i niemożność powstrzymywania erekcji :), też uprawianie seksu w ryzykownych miejscach bardziej mnie poniecało np. Na klatce schodowej. Ajaj te wspomnienia, lepiej żebym skończyła o tymm myśleć ;)

Gość gość
No zawstydzał się tym że jestem taka niegrzeczna w miejscu publicznym, lubiłam dominować w tych kwestiach :) np masowałam mu udo w pociągu, albo tak niby przypadkiem stymulowałam jego sutki, szeptałam różne rzeczy i cowałowałam po szyi, to było takie nieprzyzwoite, podniecające, a on stawiał lekki opór.

Gość burak twarzowy
A mnie podnieca seks w kobiecej toalecie.Plaża naturystów itp.

Gość burak twarzowy
ja na jego miejscu to bym cię popieścił prywatnie aż by ci się w publicznych odechciało.

Gość gość
No jak on już nie wytrzymał to brał mnie od tyłu w toalecie np. :) w pubie tak było, na spotkaniu ze znajomymi, to w damskiej mi wsadził, myślałam że nie zdołam być ciacho, taka byłam napalona.

Gość gość
Prywatnie też mnie pieścił, ale jak na ironię losu w miejscu publicznym byłam jakoś bardziej napalona. Lubiłam ten taki brak kontroli otoczenia i nieprzyzwoitość.

Gość burak twarzowy
Myślałem że kobiety nie lubią w toaletach.Bo większość nie lubi piss chyba.

Gość gość
Mi to tam rybka gdzie, byle było osto :)

Nie zdarzył mi się tydzień bez seksu albo masturbacji.

Gość burak twarzowy
nawet w krzakach?

Gość gość
W krzakach chyba jeszcze nie próbowałam, nie wiem, to zależy od oceny sytuacji

Gość burak twarzowy
Mi się zdarzyły nawet chyba ze 3 miesiące bez masturbacji.Ale za to lubię długo.

Gość gośćy
mam 22 lata i nie objawia sie w zaden sposob , nie brakuje mi tego. A sutki to twardnieją od zimna ;d