skinny97 0 Napisano Wrzesień 21, 2016 cel : schudnąć około -10 kg ?? ktoś chętny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frankfurterka77 Napisano Wrzesień 21, 2016 ja chętna tylko nie mogę się zmobilizować też chcę ok 10kg zrzucić ale brak mi pomysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skinny97 0 Napisano Wrzesień 21, 2016 ja tak samo gdzieś nie mogę ale w końcu trzeba jakoś zacząć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2016 ja! od miesiąca mam już kupiony sprzęt http://www.fresh-ranking.pl/2207-rowery-treningowe-ranking tylko jakoś się zebrać nie umiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2016 czyli zamierzasz ważyć 40kg przy 160 cm wzrostu i to starając się o dziecko? Widzę że twoje zaburzenia nie minęły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladydalila Napisano Wrzesień 22, 2016 Ja bardzo chetnie. I to kilka razy po 10kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalamarniczka Napisano Wrzesień 25, 2016 dziewczzyny, wsiadajcie na rowery! i tak musicie gdzies docjechac codziennie, zgadza sie? czemu wsiadac do auta/zzapchanego tramwaju jak mozna dojechac na rowerze? oprocz lepszej figury lepsze samopoczucie gwarantowane ;) jak nie macie rowerow, to polecam teraz wyprzedaze w media expert, zreszta zawsze na jesien rowery sa tansze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach