Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto korzystał z banku nasienia?

Polecane posty

Gość gość

czy któraś z forumowiczek korzystała może z banku nasienia? niestety badania męża wskazują na to, że prawdopodobnie nasze problemy z poczęciem dziecka leżą po jego stronie i zaczynamy rozważać wszystkei możliwe opcje i scenariusze. znaleźliśmy na tej stronie http://bankinasienia.pl/ całkiem sporo poradni ale przy dużym wyborze ciężko się zdecydować na konkretną placówkę. Ktoś moze korzystał z pomocy takich miejsc ??

Gość gość
Ja korzystalam ale za granica wiec nie moge nic lokalnego porekomendowac. Moge tylko powiedziec ze bylo warto, mam piekne zdrowe i inteligentne dziecko. Wybieraj bank ktory ma najwiekszy odsiew i nie bierze byle kogo, tylko studentow dobrych uczelni lub ludzi po studiach 5 letnich z dobrym nasieniem, przebadanych pod katem chorob genetycznych i po testach psychologicznych. Jesli w Polsce sa takie opcje. Ja mialam tez zdjecia z dziecinstwa, nagrana rozmowe z dawca, podstawowe informacje o jego rodzinie. Jest do dawca otwarty na kontakt z dzieckiem kiedy skonczy 18 lat (naturalnie nie kazdy tego chce).