Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety powyżej 173 cm wzrostu prawie zawsze są nieproporcjonalne jak z horroru

Polecane posty

Gość gość

wyglądają, jak postacie z Silent Hilla, albo innych przyprawiających o dreszcze filmów. Nie twierdzę, że wszystkie, bo widuję od czasu do czasu kobiety powyżej tego wzrostu, które są naprawdę ładne i proporcjonalne, ale to rzadkość. Przeważnie jest tak, że są albo przygarbione i mają głowę wysuniętą do przodu i w dół, albo mają brzydkie kończyny, stopy wielkie, albo są bardzo grubokościste, strasznie szerokie, endomorficzne i wyglądają wtedy tak potężnie.

Gość gość
Mam 174, nie jestem zgarbiona ani grubokoścista, smukła i szczupła z długimi nogami których nie mają niscy ludzie.

Gość gość
14:29 No, bo ja nie pisałem, że tak nie może być w ogóle. Oczywiście, że są takie dziewczyny, które ładnie wyglądają przy tym wzroście, ale jest to bardzo rzadkie.

Gość gość
Większość kobiet powyżej 170 jest zgrabna. Niezgrabne to są karakańce poniżej 160 cm.

Gość gość
Ja mam 174 cm i zawsze mialam ogromne kompleksy w zwiazku z moja sylwetka. Mam figure gruszki, masywne uda. Zawsze zazdroscilam dziewczynom nizszym i z normalna sylwetka.

Gość gość
wielkie stopy? Dziś kobiety mające już ok. 165 mają w większości wielkie giry bo ok. 39, czasem nawet 40, pamiętam jak porównywałam wielkość swoich stóp do stóp wielu niższych ode mnie koleżanek... Ja mam 170 i mam 38.

Gość gość
Autorko przestań w końcu te tematy zakładać , zajmij się czymś pożyteczniejszym

Gość gość
ten temat założyła albo zakompleksiona karakanica albo facet karakaniec niemający nawet 173 wzrostu :D 🖐️

Gość gość
tylko wysokie mają długie smukłe nogi

Gość gość
nieszczęsliwe małe gÓw...enko.

Gość gość
Ja wysoka trochę przytyje to nawet nie widać a kurduplica 3-5 kilo i już wygląda jak mały bałwan.

Gość gość
Kobieta zaczyna się od 170 cm. Wszystkie poniżej nie powinny być w związkach ani się rozmnażać.