Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że Widmo nie strzeliłby was w twarz?

Polecane posty

Gość gość
matuzalem0325 dziś witam z rana ... to widzę że się wczoraj jeszcze działo jak poszedłem spać ...może mi ktoś wytłumaczyć co to było ? ...kto to Koniar czy Kotarba ? ...ja to chyba faktycznie tutaj jak dziecko we mgle, nie kumam zupełnie tych układów i zależności, może mi ktoś wytłumaczyć, jak nie tu to na priv, mail mój się tu poniewiera więc to chyba nie problem x ahahahahahahahahahahahaha o kurwa jaki debil

Gość gość mid
Matu, ja Ci co nieco mogę wyjaśnić :) Niejasne rewelacje pochodzą od psychicznie chorego trolla o nicku Sylwia, który w forumowiczach i forumowiczkach nagminnie widzi konkretne osoby ze swojego najbliższego otoczenia :) Raczej nie zapraszałabym tych niusów na priv, nie będzie tam nic o Widmie ;)

...dzięki Mid za wyjaśnienia, rozumiem że kreskowe wspominanie tu ni z gruszki ni pietruszki czyichś długów też było jakąś konfabulacją ...podobną do umieszczania tu skreenów z fb Pana Marka ...

Gość matuzalemO325
...witam z rana kawe już zaparzyłem, ale przydałaby sie lepszej jakości...generalnie nie udzielam sie na forum, ale pisze hahaha wszelkie skargi, wnioski, zażalenia, etc kierujcie na natuzalem0325@o2.pl (w adresie nie ma literówki) zapraszam...podpisano wasz guru Matu. :)

Gość matuzalemO325
...witam z rana kawe już zaparzyłem, ale przydałaby sie lepszej jakości...generalnie nie udzielam sie na forum, ale pisze hahaha wszelkie skargi, wnioski, zażalenia, etc kierujcie na natuzalem0325@o2.pl (w adresie nie ma literówki) zapraszam...podpisano wasz guru Matu. :)

Gość gość mid
A to nie wiem, nie czytałam wszystkiego. Zobaczyłam jedynie znajomą Sylwię i znów jakieś jej rewelacje o jej mężu, jakimś mężu, cudzym mężu itd. :) Informuję więc (bo pytasz), że to nie jest źródło warte zapraszania na priv ;)

...ok, choć ja nie zapraszałem akurat pani Sylwii, tylko kogokolwiek kto mógłby mi to wyjaśnić i niekoniecznie na priv :)

Gość gość
Widmogeniusza, Kreska, Nocny Wilk to podstarzały troll który prześladuje nie tylko to forum, siedzi w necie 24 h

Gość gość
O Boszszsz... :( Teraz tutaj muszę potrollować. :O Ale mi narobiliście roboty. :( "strzeliłby", strzelby, młode strzelby, siedmiu wspaniałych... Gary Cooper, Clint Eastwood...Scott Eastwood :P (ślinię się :( ) 4. Sylwia...ku=rwa :( nic mi sie nie kojarzy...Szwecja, królowa, monarchia, korona, dajcie jakąś Sylwię sławną. 😭 :( :P

Gość gość
matuzalem0325 dziś ...ok, choć ja nie zapraszałem akurat pani Sylwii, tylko kogokolwiek kto mógłby mi to wyjaśnić i niekoniecznie na priv x Naprawde płonne twe nadzieje abyś dowiedział sie czegoś na temat kreski widma i zidentyfikował go. :D

Gość gość
Korone dajcie Agnieszce która prywatnie zna Widmo Petrova Koke. Czym się wsławiła? Zdjęła majty, wszedzie wlezie, zdradzila męża i z wilka zrobila idiote.Ale amore mio z nim smakowalo:O Jeszcze podstarzala baba glos zabiera. Doszlas do siebie po poronieniu? To Wilka bylo, Koke czy Szybkiego?:O

Gość gość
Co ty sie tak cieszysz krecha? Każdego idzie namierzyć i ciebie też.

Gość gość
na o2 widmuś aka widmo geniusza miał swoją twarz w avku

Gość gość
Która godzina w kanadyjskiej dziczy że on już tu przylazł:classic_cool:?

Gość gość
wadera69 dziś Sylvia Plath Zapamiętaj to 4444 Fu=ck. :O Doskonale. :( ;)

Gość gość
gość dziś Co ty sie tak cieszysz krecha? Każdego idzie namierzyć i ciebie też. X Skoro tak twierdzisz, to ciebie również i co w związku z tym idiotko :D

Gość gość
gość dziś A ty doszłabyś do siebie po stracie dziecka? Kiedykolwiek?

Gość gość
Nic psychiczny widmo Gdzie Little Rose? :D

Gość gość
Zapomniałam się podpisać pod swoim pytaniem. Rękami i nogami. :P A jak trzeba nawet długopisem lub piórem. 😴 4.

Gość gość
Tym pytaniem do debila, nie tym... gość dziś Nic psychiczny widmo Gdzie Little Rose? smiech.gif 4444 To jakiś gość. :P

Gość gość
gość dziś na o2 widmuś aka widmo geniusza miał swoją twarz w avku X Jotpegi są niewyraźne bo za mgłą matole. :D

Gość gość
Agniesiu a gdzie byłaś jak In Spe obrażał ?

...co wy wszyscy z tym namierzaniem :) ja prosiłem tylko o wyjaśnienie mi sytuacji jaka tu wczoraj w nocy zaistniała, już gdzieś pisałem że wali mnie kim jest czy gdzie jest mój idol. Tutaj ważne jest to co kto robi tutaj ...co z tego że ktoś w realu jest stabilnym i "porządnym" człowiekiem, jeżeli tu miesza ludzi z błotem robiąc przy tym z siebie idiotę to przecież traktuje się kogoś przez pryzmat tego co tu robi ...

Gość gość
Lepiej niech robi z siebie jak zwykle idiotę bo od dawna jest pośmiewiskiem niż by miał spamować 💤

Gość gość
gość dziś Agniesiu a gdzie byłaś jak In Spe obrażał ? 4444 Tam gdzie słońce zachodzi. ;) Prosta zasada brzmi, miej swoje zdania, nie narzucaj go innym, każdy odpowiada za siebie. ;) Skoro można hejtować i wyśmiewać kobiety (matki dzieci) chore na raka,kobiety, które straciły dzieci albo takie tam- kiedy In obrażał, byłam na zachodzie słońca. Był piękny. Pa. ;) 🖐️ 4.

Gość gość
matuzalem0325 dziś ...co wy wszyscy z tym namierzaniem ja prosiłem tylko o wyjaśnienie mi sytuacji jaka tu wczoraj w nocy zaistniała, już gdzieś pisałem że wali mnie kim jest czy gdzie jest mój idol. Tutaj ważne jest to co kto robi tutaj ...co z tego że ktoś w realu jest stabilnym i "porządnym" człowiekiem, jeżeli tu miesza ludzi z błotem robiąc przy tym z siebie idiotę to przecież traktuje się kogoś przez pryzmat tego co tu robi X Nie odwracaj kota ogonem manipulancie, bo chciałeś sie czegoś dowiedzieć na temat widma aby go zidentyfikować. Ale z takimi pomagierami jakich masz wątpie żebyś coś ugrał, bo są niezbyt rozgarnięci jak ty zresztą. :D

Gość gość
matu może byś tak zwrócił uwage swojemu pomagierkowi aby nie wykorzystywał kobiety z problemami zdrowotnymi i takie które poroniły w twojej obronie. Bo twój pomagierek wystawia c***askudną laurke i w dodatku robi z ciebie debila który nie potrafi sam sie wybronić i potrzebuje animuszu z pomarańczy

"Nie odwracaj kota ogonem manipulancie, bo chciałeś sie czegoś dowiedzieć na temat widma aby go zidentyfikować. Ale z takimi pomagierami jakich masz wątpie żebyś coś ugrał, bo są niezbyt rozgarnięci jak ty zresztą" ---- hahahah a nie mówiłem że megaloman :) zastanów się nad tym co piszesz, po cholerę mi ta wiedza :) w życiu dobrze stosować taką zasadę, że po co mi wiedza z którą potem nie wiadomo co począć. Czy ty na prawdę sądzisz że mnie jest do czegoś potrzebna wiedza o twoim realnym życiu ? ...jeżeli tak sądzisz to jeszcze powiedz mi po co ? ....co miałbym z nią zrobić ?

Gość gość
gość dziś gość dziś A ty doszłabyś do siebie po stracie dziecka? Kiedykolwiek X Jak widać szybko doszła ściemą. Kłamczucha, intrygantka