Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że Widmo nie strzeliłby was w twarz?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Lepiej niech robi z siebie jak zwykle idiotę bo od dawna jest pośmiewiskiem niż by miał spamować X Jasne. :DW takim razie ciekawe dlaczego nie jest ci do śmiechu :D

Gość gość
Szambo i łoniorze.

"matu może byś tak zwrócił uwage swojemu pomagierkowi aby nie wykorzystywał kobiety z problemami zdrowotnymi i takie które poroniły w twojej obronie." --- owszem, mogę : kreska przestań pisać te bzdury o poronieniach i zdrowiu, zwłaszcza że osobiście pojęcia nie mam o czym piszesz a tak generalnie - jeżeli ktoś coś pisze krytycznego w stosunku do mojego idola proszę załączać przed postem stosowne zastrzeżenie np. "wyrażona niżej opinia o panu kresce jest moją i tylko moją opinią, wyrażoną bez nijakich nacisków zgodnie z moim najszczerszym przekonaniem na ten temat" --- niniejszym ogłaszam wszem i wobec że cofam wszystkie wydane dotąd na piśmie pełnomocnictwa do występowania w moim imieniu :)))))

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś A ty doszłabyś do siebie po stracie dziecka? Kiedykolwiek X Jak widać szybko doszła ściemą. Kłamczucha, intrygantka 4444 Twoje zdanie nie obchodzi nikogo, poza tobą samą. ;) Jesteś kłamczuchą i intrygantką. :( (takie mam o tobie zdanie niestety, jak widać każdy ma własne, miłego dnia :) ) 🖐️

Gość gość
Obrona matu okej, ale nie za wszelką cene i wszelkij kosztem bo kiepsko to wygląda.

Gość gość
Smutne jak z w sumie niegłupiej osoby, jaką była Imperium, zrobiła się zwykła trollica. Rzadko się zdarzało by jakiś user czy userka po jakimś czasie nie popłynęli, sądziłam że Imperium będziesz wyjątkiem. Z tego poziomu, do którego spadłaś, ujadając wespół zespół z trollami, niżej jest już tylko Petrov czy różne projekty typu kûtas 21

Gość gość
Widmo i Szamberium zniszczyli Wilka. Widmo spamował tematy, Agnieszce zachciało się romansu i podwyższania swojego ego.. ale żeby z Wilkiem to trzeba mieć nawalone pod sufitem :-P🖐️

Gość gość
" Czy ty na prawdę sądzisz że mnie jest do czegoś potrzebna wiedza o twoim realnym życiu ? ...jeżeli tak sądzisz to jeszcze powiedz mi po co ? ....co miałbym z nią zrobić ? ...niektórzy ludzie mogliby się zabić skacząc z poziomu swojego EGO na poziom swojego IQ..." X Jak to co miałbyś zrobić z tą wiedzą ? Zniszczyć komuś życie dla kaprysu skoro nawet na forum już trzeci rok dwoisz sie i troisz wraz ze swoimi pomagierkami aby mnie zdyskredytować za wszelką cene. O ile udało wam sie wyeliminować pewne nicki z forume, to fakty są takie że ze mną macie ogromny problem aby mnie dobić. Oczywiście w odpowiedzi zaprzeczysz ty i twoi obrońcy odwracając kota ogonem i będziecie udawać jak wam wesoło. No nie ze mną te numery manipulacyjna kliko. :D Aha, mógłbyś jeszcze zwrócić uwage temu niedojеbowi co w twojej obronie próbuje gnoić Imperium abyś ty mógł brylować ? Bo ludzie zaczynają wnioski wyciągać i widać powiązania twoje z trolikami którzy gnoją kobiety. W ogóle jakie to słabe, że potrzebujesz obrońców aby utrzymać sie na powierzchni forum. :D

Gość gość
Mucha i Agent hejtują Imperium

Gość gość
Przecież to ty biegasz za Matu.

Gość gość
Debilu skończony, a kto szukał matuzalema po fb i wkleił niby jego foto? Krzysiek, przeginasz i dobrze o tym wiesz. Nie tylko w stosunku do Matu ale i do św. Już zapomniałeś co jej zrobiłeś? Nie jesteś nie winny. Jesteś głównym złem tego forum. Z nikim szczery nie jesteś , nawet z samym sobą. Zastanów się co robisz.

Chłopie, mnie tu nie było kilka miesięcy do czasu do póki nie stworzyłeś tego powalonego tematu z moim Nickiem i profilem Pana Marka. Sam się zdziwiłem że po takim czasie chciało Ci się mnie tu ściągać, ale chciałeś więc jestem. --- jakaś klika w której miałbym być jest wytworem twojej chorej wyobraźni --- nie potrzebuję niczyjej obrony bo tym co piszesz na mój temat jedynie się pogrążasz --- nie hejtuję cię bo to nie ma sensu, nie zależy mi na tym abyś zniknął z forum bo to po prostu nie możliwe, nie wcinam ci się na twoim temacie, nie zaczepiam Cię więc o czym ty chłopie pieprzysz... --- i proszę cię przestań już pitolić ile to ludzi wyhejtowałem bo to jest już nudne, jakoś nikt nic na ten temat nie pisze oprócz ciebie

Gość gość
Gęguś Widmuś poszedł spać :P

Gość gość
gość dziś Debilu skończony, a kto szukał matuzalema po fb i wkleił niby jego foto? Krzysiek, przeginasz i dobrze o tym wiesz. Nie tylko w stosunku do Matu ale i do św. Już zapomniałeś co jej zrobiłeś? Nie jesteś nie winny. Jesteś głównym złem tego forum. Z nikim szczery nie jesteś , nawet z samym sobą. Zastanów się co robisz. x matu spokojnie bo ci żyłka w dupce pęknie nikt tutaj ci sie nie postawi bo zostanie rozdeptany przez troli każdy chce mieć odrobine względnego spokoju

Gość gość
Trolle stają na głowie aby matu miał grunt pod nogami. :D

Gość gość
wyspałeś się gąsko? jak smakuje anus szamberióm? SMACZNY?

Gość gość
14:50 Mucha

gość dziś ...a kto i po co miałby mi się stawiać :)))) Przecież ja nikogo nie ściągam, i nie utrudniam życia, od tego jest tu specjalista niedościgły :)))

Gość gość sylwia
Matu nie sądze zeby ten temat mogł cie interesowac albo czy chcie ci cos tu tłumaczysz ale jak juz pytasz to to wyjasnie w prosty sposob.Otoz Tomasz K oraz Marcin K.wielokrotnie podawali tu inicjały S.W..bo znali moje inicjały panienskie i mysleli ze błysną..i byli pewni ze tylko oni je znają.Ta proba uwagi jednak nie przyniosła rezultatu wiec poszli dalej uzywają nicku i zwrotu Gia.bo wiedzieli ze moj najmłodszy brat w dziecinstwie tak mnie nazywał.Gia to nic innego ja koncowka Sylwija..od tego jak babcia ją z kolei nazywa.Ze kilkulatek złapał koncowke to taka jej ksywa została a ze z o wym jej bratem Patryczkiem wymienieni są najlepszymi kolegami totez obrali sobie za i niepisane prawo wpieprzania sie w moje życie.Za tekst mowiacy o długach i chronienia dosteppu do mojej"c**y"powin i beknąć i ja tego dopilnuję.!

Gość gość sylwia
Sory..tam gdzie jej winno być moje.

Gość gość
Czy wyswietlalo ci sie moze cos na pasku adresu w przegladarce? To bardzo wazne.

Gość gość sylwia
Tak wielokrotnie mam nawet pewnoc ze ci idioci zalozyli mi kayloggera.

Gość gość
Czesc Sylwia. Jestem Krzysiek. Mi wysylali na pasku ostrzezenia zebym nie przyjaznil sie z Renulka. W moim przypadku to raczej nie byl keylogger tylko klika wynajela specow z darknetu bo ujawniam ich kurewstwo.

Gość gość sylwia
Ze swojego konta na onecie z przegladarki mojeje osobistej były wysyłane teksty ktorych ja nie pisałam..zaraz obok tych moich.Jest takie okno "twoje wiadomosci"komentarze forum onet.Co dziwniejsze moje wiadomosci były wyswietlane oraz pozostawały w historii a te nie moje wiadomosci nie były wyswietlane w komentarzach ale w historii pozostawały.Jakim prawem??jak to mozliwe?

Gość gość
Ja na pasku przegladarki mialem czerwony napis "Jestes namierzony. Zostaw Renate bo zrobimy jej krzywde". To sprawka Matu przeciez wszyscy o tym wiedza. Mi na priv tez grozil niejaki Wieslaw, syn Tadeusza.

Gość gość
Zapchane przez klike. Pamietaj Sylwia, jestem Krzysiek i zapraszam nad rzeke. Ide bo przeciez te nieudolne trolle nie zasna zanim nie wyhejtuja dobrego chlopaka.

Gość gość sylwia
Czasem mi sie wyswietla u gory ekranu telefonu ze piszę teraz inkognito i wtedy strasznie zaczyna drgac mi obraz albo znikac nie moge wtedy nic z tym zrobic ..jedynie zresetować wf i wlaczyc ja nowo.Czasem to pomaga.Potem to znka i znowu jest ok.You tuba tez mi gnoj zablokował nie mogę pisać komentarzy pod filmikami corki ani kopiować czy wklejać linej.Wiem ze to jest karalne..i wiem ze to on bo sie tym tutaj szczycił.Mialam awrie z netem i wtedy sie dowiedziałam od serwisanta ze miałam wirusa podglądacza tgzw.kayloggera.w dodatku na kompie syna bo to przy nim jezt router.

Gość gość sylwia
Czasem mi sie wyswietla u gory ekranu telefonu ze piszę teraz inkognito i wtedy strasznie zaczyna drgac mi obraz albo znikac nie moge wtedy nic z tym zrobic ..jedynie zresetować wf i wlaczyc je. na nowo.Czasem to pomaga.Potem to znka i znowu jest ok.You tuba tez mi gnoj zablokował nie mogę pisać komentarzy pod filmikami corki ani kopiować czy wklejać linek.Wiem ze to jest karalne..i wiem ze to on bo sie tym tutaj szczycił.Mialam awarie z netem i wtedy sie dowiedziałam od serwisanta ze miałam wirusa podglądacza tgzw.kayloggera.w dodatku na kompie syna bo to przy nim jezt router.