Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przecież k***a domowa to darmowa służąca i prostytutka

Polecane posty

Gość gość
czasami zadroszcze kura domowym. Praca w domu jest przyjemniejsza niz w jakiejs firmie. Zadnego mobingu, plotek, glopich odzywek kolezanek z pracy. Ponadto one sa utrzymywane bo daly facetowi dziecko i je wychowuja + pranie, sprzatanie, gotowanie itp. Z tego co mi wiadomo to zaden facet nie urodzi dziecka. Autor jest pewnie ogromnym skapcem. Ponadto maz nie jest Panem. Jest partnerem i ojciem dzieci.

Gość gość
A ja jestem kura domowa i dobrze mi z tym. I zapewne prowadzę ciekawsze życie niż autorka. Autorka jakoś dziwnie zakłada ze tę które pracują to nie gotują czy nie kupują płynu do prania. Też to robią. Podobnie jak zakładanie ze praca rozwija jakoś specjalnie. Takie zawody czy stanowiska są w mniejszości. W większości przypadków robisz ciągle te same lub podobne rzeczy. Księgowa co miesiąc wylicza podatki, handlowiec zdobywa klientów stosując te same metody, a wykładowcą co roku realizuje ten sam program. Przejdź się rano na siłownię czy basen, pełno tam uśmiechniętych Kur domowych, którym nigdzie się nie spieszy. Za to wieczorami wpadają ciągle się spieszace i zmęczone kobiety pracujące, nie wspomnę ze większość tych pracujących po prostu tam nie ma bo majaciagle coś na głowie.

Gość gość
kury domowe to debilki

Gość gość
taa kury mają wybitnie ciekawe życie zwłaszcza wtedy gdy mąż odchodzi do młodszej i nie mają za co żyć

Gość gość
Praca i ćwiczenie mózgu nawet jak się robi ciągle to samo i nie jest to super ekscytujące chroni chociażby przed Alzheimerem. W Polsce ludzie mało czytają i mogę się założyć że jedyny wysiłek umysłowy przeciętnej kury domowej to skumanie fabuły telenoweli.

Gość gość
Z czasem kura domowa staje się półanalfabetką która rozumie jedynie co jest w gazecie Fakt bądź Życie Gwiazd. Trudniejszych zagadnień już nie rozumie.

Gość gość
Nie jesteś ciałem, które ma duszę, jesteś duchem / duszą, która ma doświadczenie w ciele. Wielokrotnie inkarnujemy się w ciele kobiety i mężczyzny na zmianę .Nas zabić nie można, niektórych nawet fizycznie. Wszystko zależy od poziomu naszej energii i oczywiście jak jej używamy. To my ludzie tworzymy / kreujemy tę transformację, w większości nieświadomie. Faktycznie niezbyt dużo "obudzonych", ale należy pamiętać, że ci obudzeni działają świadomie, stąd ich przełożenie energetyczne jest nieporównywalne z tymi śpiącymi. Bez myśli nie ma kreacji, myśl to jest zarodek, który rozwija się doskonale tylko wtedy, kiedy jest napędzany / żywiony siłą miłości bezwarunkowej, jeśli ktoś ma wątpliwości. Tak to działa. Więc tą kreatywną myśl trzeba zasilać, a właściwie jedyny sposób jaki mamy, to przez swoją "postawę życiową". Proste. Oczywiście są też "ciemni", ci , którzy wybrali dłuższą drogę, ale nie jest to żaden powód, żeby obdarzać ich negatywnymi uczuciami, a sobie kreować karmę, oni po prostu pokazują nam, jak nie powinniśmy postępować. "Zaświaty", w przekazach często twierdziły, że to często dusze, które zakończyły koło karmy, poświęcały się w tej grze jako "czarne charaktery". Reasumując tworzymy w sumie swoimi uczuciami, swój świat.

Gość armatka wodna 767
zgadzam sie

Gość gość
też uważam że kury domowe są zazwyczaj dość głupawe jakby opóźnione w rozwoju i cały ich świat kręci się wokół męża i dzieci, ponadto kury domowe wychowują swych synów na nieudaczników podstawiając im wszystko pod nos :O

Gość gość
Kura domowa to pustak. Tylko płoty, głupie seriale i interesowne się życiem innych a jak któraś lepsza to jej dogryza, ciągle w tych samych ciuchach niemodnych juz, bez makijażu, bez ciekawej fryzury bo do garnków nie trzeba a na siłkę czy do sklepu to w dresie obleci, marunde , zrzedliwe i nie zadowolone z życia, wciąż narzekające z depresja której leczyć nie chcą.

Gość gość
15.47 basen i siłka codziennie to dobre dla młodzieży a nie dorosłej kobiety i matki. Pracujące tez chodzą na siłkę i basen ale nie codzień bo to nudne.

Gość gość
też ich nie znosze najgorsze że jedyny temat na który potrafią rozmawiać to rodzina, dzieci, życie ich znajomych, sąsiadów. Tylko to te idiotki potrafią, nawet nie wiedzą co się dzieje na świecie. A o zainteresowaniach typu genetyka, geopolityka, psychologia, chemia, ekonomia cokolwiek kuźwa prócz seriali to nie uświadczysz...

Gość gość
Tak się zastanawiam kto zakłada takie wątki - sfrustrowany facet który wie ze nigdy sam nie utrzyma rodziny, czy - sfrustrowana idiotka która nie może się pogodzić z tym ze jest taka mądra i yntylygentna i nikt jej nie chce za kurę domową. Bo to że pisze sama/sam ze sobą to pewne.

Gość gość
Nie ja założyłem temat a odpowiem: One są tak przykre i męczące ze brak słów.

Gość gość
"One są tak przykre i męczące ze brak słów." to się odnosi do kur domowych czy tego typu tematów :D ?

Gość gość
"Tak się zastanawiam kto zakłada takie wątki - sfrustrowany facet który wie ze nigdy sam nie utrzyma rodziny, czy - sfrustrowana idiotka która nie może się pogodzić z tym ze jest taka mądra i yntylygentna i nikt jej nie chce za kurę domową." a kto chce być kurą domową oprócz skrajnych idiotek z cielęcym spojrzeniem? teraz to nawet nie opłaca sie być matką wychowasz bachory wydasz mnóstwo kasy a one i tak niewdzięczne i jeszcze mogą być problemy, małżeństwo i dzieci to nieopłacalna inwestycja

Gość gość
No jakie zadowolone kury domowe bo ich jedyne zajęcie to zajmowanie sie dzieciakami, pranie zasranych gaci, gotowanie i obciąganie swojemu panowi :D Nie muszą używać mózgu z którego już niewiele nie zostało, ważne że wzamian rozłożą nogi i po sprawie :D Zero ambicji, samorozwoju bo po co buhaha :D

Gość gość
Ciekawie myora z was, pracujących nie robi obiadu, pierze gaci i obciaga. Pewnie kazda. Też mi przeblysk inteligencji zapieprzac na dwóch etatach.

Gość gość
Kury domowe to ładna nazwa prostytutek. Uwielbiam najbardziej jak sie tłumaczą miłością i dziećmi :D a tak to są zwykłymi utrzymankami wzamian za seks plus bonusowo ogarnięty dom i dzieci :)

Gość gość
"Kury domowe to ładna nazwa prostytutek. Uwielbiam najbardziej jak sie tłumaczą miłością i dziećmi a tak to są zwykłymi utrzymankami wzamian za seks plus bonusowo ogarnięty dom i dzieci " dokładnie :D

Gość gość
"Ciekawie myora z was, pracujących nie robi obiadu, pierze gaci i obciaga. Pewnie kazda. Też mi przeblysk inteligencji zapieprzac na dwóch etatach. " Mój mąż potrafi sobie zrobić obiad i czasem mi robi jak wracam później a włożenie gaci do pralki też nic trudnego i potrafi sam zrobić. Jesteś tak tępa że nie kumasz że jak 2 osoby pracują to facet tez może posprzątać ?

Gość gość
Ogarnij cie się ludzie są swoim chamstwie. Czy własną matkę która was urodziła, wychowywał a nazywalibyście prostytutką?

Gość gość
moja matka nie była tępą kurą domową

Gość gość
9:25 A ty nie widzisz różnicy między urodzeniem dziecka, wychowywaniem i pracowaniem a urodzeniem, wychowywaniem i byciem utrzymanką męża?

Gość gość
A ty jestes tak tepa ze nie mozesz zrozumiec ze jak jeden partner zarabia wystarczająco dużo to drugi nie musi pracować.

Gość gość
Większość dzieci to wpadki tak naprawdę a w tym kraju to muszą rodzić i wychować. Poważnie obstawiam że 70% pierwszych dzieci to wpadki. Dalsze może są już bardziej planowane. Tak więc większość matek nie ma wyboru i musi wychować choć to nie jest ich marzenie.

Gość gość
dziecko mojej siostry-wpadka, dziecko koleżanki-wpadka, dziecko koleżanki siostry-wpadka, wpadka wpadką pogania

Gość gość
Ale tu nie chodzi o kase tylko o to ze taka kura domowa to idiotka bez ambicji, samorozwoju zawodowego, bez późniejszej emerytury, która zawsze będzie od kogoś zależna :D

Gość gość
gdyby nie wpadki to już byśmy wymarli :O wszystko opiera sie na wpadkach