Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przecież k***a domowa to darmowa służąca i prostytutka

Polecane posty

Gość gość
Tak bo rodzina jest najważniejsza a jeśli jej nie masz to próbujesz ośmieszyć że nic nie widzą po za nią. Widzą więcej niż ty. Odechciewa się dyskusji.

Gość gość
czy rodzina jest najważniejsza np. w wypadku kobiety którą notorycznie bije mąż :D tak do krwi tak tylko pytam

Gość gość
Patricja92 temat jest o dzieciach i facetach;) Myślisz, że tylko ograniczeni ludzie chcą mieć rodzinę?

Gość gość
problem jest taki że głupi człowiek nie ma pojęcia o tym jaki jest głupi

Gość gość
Tak życie nie opiera się na tym, który by chciał taką. Ale nic na to nie poradzisz że z takim sianem we łbie i tak nic nie zdziałasz.

Gość gość
Rodzina jest najważniejsza dla inteligentnych ludzie. Zakompleksieni idioci powiedzą, że praca jest ważniejsza :D Moja matka jest lekarką i to my jesteśmy na 1 miejscu.

Gość gość
Odpowiesz na pytanie. Czy bierzesz pieniądze za sex czy jednak jestes na tyle głupia że robisz coś za darmo.

Gość gość
Jeśli mąż bije to dzwoni się na policję i bierze rozwód. Co to ma do normalnych rodzin?

Gość gość
robiłyście test ESFJ-tki niedorozwinięte ? :D

Gość gość
Mam wrażenie że temat założyła zryta kochanka kopnięta w dupę. Której nie pomogła kasa, pozycja społeczna i jej wątpliwa wyjątkowość. Przegrała z kurą domową? Hahahah to kim ona jest? Pomnikiem głupoty dla potomnych, uwiecznionym tutaj i w realu.

Gość gość
w Polsce kobieta pracująca zarobkowo robi na 2 etaty 8 godzin w pracy i potem w domu pranie sprzątanie gotowanie i dzieci. kobieta nie pracująca zarobkowo pracuje tylko w domu. Zresztą nie każda praca jest ambicją mówicie jakby praca w tych dużych sklepach była ambitna.... co chwila słychać afery że jakiejś kobiecie w ciąży kazali ciężary dźgać tam ..... większa ambicja dla współczesnej kobiety jest chyba niepracowanie....

Gość gość
to na chuj idiotki robicie te dzieci żeby potem tyrać w pracy i w domu czy wy naprawdę nie widzicie tego jak głupie jesteście?

Gość gość
Dziwie sie że tylu facetów wytrzymują na co dzień z kurami domowymi widocznie również nie sa zbyt lotni. Pewnie sie cieszą że narobiła dzieciaków i że jest głupsza od niego.

Gość gość
"Mam wrażenie że temat założyła zryta kochanka kopnięta w d**ę" aha czyli kobiety się dzielą na kury domowe i kochanki

Gość gość
Trzeba być frajerem aby utrzymywać kobietę w dzisiejszych czasach podczas gdy sama może na siebie zarabiać. W życiu nie zamierzam utrzymywać żadnej leniwej suki, szkoda mi kasy, choć nieźle zarabiam, ale wolę tą kasę wydać na własne przyjemności :) A do seksu i tak chętnych mi nie brak.

Gość gość
Gosc dzis 14:25 Urzekła mnie Twoja historia

Gość gość
żona to niewolnica

Gość gość
Widocznie ja kochanek kopnął w du/pe albo wogole był nie zainteresowany i kochankiem nie został bo idiotki pustej by nawet kijem nie tknal. Pewnie ze to durne ci/py które tylko zaczepki szukają i lubią się przy/pier/dalac i wyszukiwać problemów tam gdzie ich nie ma bo to wszystko z nudów się bierze.

Gość gość
Jaka darmowa jak facet też musi dać sporo od siebie. Gdzie jest napisane ze facet nie musi pracować czy zajmować się domem? w takim razie co powiedzieć o tych wyzwolonych jednorazówkach dających po dyskotekowych kiblach?

Gość gość
Przynieś wynies pozamiataj ugotuj wypierz i obciagnij za miskę zupy te co pracują i dysponują swoją kasa robią to albo nie jak nie chcą :p

Gość gość
Ja bym dodala jeszcze krowa rozplodowa, niektore sie nawet inseminowac daja....