Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przecież k***a domowa to darmowa służąca i prostytutka

Polecane posty

Gość gość
A ja Ci powiem, że masz nieźle sprany mózg. Poczytaj może słowo Boże to Ci się naprostuje. Tylko człowiek pozbawiony uczuć może mieć taki stosunek do drugiego człowieka. Wiesz czym jest przemoc ekonomiczna? Mam wrażenie, że żyjesz w nibylandii gdzie facet=kasa. Większość zarabia grosze. Ludzie powini wspierać się i szanować. Pomagałam swojemu facetowi finansowo i nigdy nie patrzyłam na niego jak na nieudacznika.

Gość gość
o czym wy się tu w ogóle wypowiadacie ? ilu z was jest w małżeństwach albo choć w długotrwałych związkach ? ilu z was ma dzieci i na własnej skórze doświadcza na co dzień co znaczy opieka nad nimi ? Wypisujecie bzdury niczym z gazetek dla nastolatków o pasjach , hobby i innych rozwojach a żadnemu nie zaświata myśl ,ze macierzyństwo czy ogólnie rodzicielstwo jest czymś o wiele ważniejszym no ale przecież jest ono niewygodne bo wychowanie dzieci przeszkadza w w/w " pasjach " dziecinada .

Gość gość
Jaka większość? Jakieś statystyki z pudelka czy co? :D to że ty masz na codzień do czynienia z prostymi ludźmi to nie znaczy że większość ludzi to ofiary życiowe z najniższą krajową. Każdy jest kowalem swojego losu.

Gość gość
11:02 Zaliczasz się do tych mniej ogarniętych bab.

Gość gość
Rodzicielstwo nie jest niczym ważnym kobiety muszą sobie to wmawiać codziennie że posłanie dziecko do takiego czy innego przedszkola ma jakieś znaczenie bo inaczej ich życie straci sens. Chuj idiotki dziecko rodzi się już z określoną osobowością i inteligencją i niewiele zdziałacie wychowując je tak a nie inaczej więc możecie zająć też się sobą i swoimi pasjami. No ale ich nie macie...

Gość gość
11:17 Nie jestem babą

Gość gość
11:14 Większość robi karierę ;) To dlatego śmieci są na czas wywiezione i nowe sklepy/salony fryzjerskie wyrastają jak grzyby po deszczu.

Gość gość
Jak zdarzy się jakiś geniusz np. 2,5 latek umiejący czytać to nie jest zasługa matki tylko urodził się z takim mózgiem. Ze zwykłego dziecka nie zrobicie geniusza choćbyście się zesrały a np. z introwertyka ekstrawertyka więc wasza nadopiekuńczość nie jest wskazana. Kumacie to ?

Gość gość
A skąd to wiesz? Zamontowałaś kamery? Myślisz stereotypowo inteligentko.

Gość gość
Odnośnie wypowiedzi 11:18

Gość gość
11:20 Czy ja mówię że nie ma ludzi z prostą pracą? Tylko te twoje większości są śmieszne skąd ty to w ogóle wytrzasnelas

Gość gość
11:21 Myślisz, że powiedziałaś coś odkrywczego? Nie zmienia to faktu, że normalni, inteligentni ludzie wiedzą, że wychowywanie jest ważne.

Gość gość
No bo były badania i wynika z nich jednoznacznie że rodzice wychowując dziecko tak naprawdę mają niewielki wpływ na jego osobowość i inteligencję. Choćby badania na bliźniakach oddanych do różnych rodzin. Mimo różnego wychowania były bardzo do siebie pod względem inteligencji, poglądów politycznych, zachowania. Zupełnie różne rodziny a dzieci podobne do siebie. Wystarczy dziecko wychować poprawnie bez patologii a nie kurwa cały czas nadskakiwać i nadmiernie się troszczyć i wydawać kupę kasy na smartfony i inne gówna. Naprawdę rodzicielstwo nie jest jakieś niezmiernie istotne.

Gość gość
To jest typowe podejście dla prostaków. Wy dzieci hodujecie, a nie wychowujecie. Inteligentni ludzie inwestują w swoje pociechy. Jesteś bardziej ograniczona od typowej pani krysi.

Gość gość
Jak rodzice są inteligentni to dziecko prawdopodobnie też będzie inteligentne za sprawą dziedziczenia, genów a nie wychowania. Jak jesteście przykładowo tępymi kurami domowymi a wasz mąż tez jakimś kretynem i staracie się cholernie żeby wasze dziecko w końcu nauczyło się czytać w wieku 10 lat i nie wychodzi to zgadnijcie czyja to wina? Waszych spaczonych genów niestety. Możecie je wychować najlepiej jak tylko potraficie a i tak dziecko będzie tępe (po rodzicach)

Gość gość
Ty wgl masz dzieci? Bo zalatuje bezdzietną starą panną albo rozwódką z rozjebanym życiem rodzinnym.

Gość gość
11:29 Fajnie, że umiesz czytać i nie masz problemów z zapamiętaniem tekstu. Napisałam, że większość osób wie, że dzieci są różne, ale ty jak widać nie zrozumiałaś :D Ucz się na pamięć dalej.

Gość gość
To jest mit wychowania kobiety muszą sobie wmawiać że wychowanie jest niezmiernie istotne żeby nie popadły w depresję. Jak np. jesteście chrześcijanami to jedno wasze dziecko np. też będzie chrześcijaninem a drugie ateistą mimo że wychowaliście je na chrześcijanina i napierdalaliście co niedziele do kościółka. Kumasz już na czym polega mit wychowania... czy dalej mam tłumaczyć bo tępa kura domowa nie rozumie jak zwykle.

Gość gość
Tu musi pisać jakiś debil. Albo człowiek który był lub jest bardzo nieszczęśliwy w życiu. Nie chce mi się wierzyć że moja matka myślała o mnie jako bachorze, i ze byłem śl niej przeszkodą w szczęściu. Jestem z normalnej rodziny. Może dlatego mam i zawsze miałam szcesliwe związki, nie trafiała na tych złych facetów i wiele wiele innych. W zasadzie to nawet dobrze że niektóre z was nie chcą tych dzieci. Ale jedno na pewno powinniście zrobić, terapia. Są ludzie tak skrzywienia psychicznie ze nigdy nie zaznaja szczęścia.

Gość gość
Ok to skoro to rozumiecie to dlaczego stale są tematy na kafe typu: jak wychować dziecko? jak być dobrą matką? czy jestem dobrą matką? do jakiego przedszkola posłać dziecko ? moje dziecko jest nieśmiałe jak to zmienić? itd. itp. :O

Gość gość
11:41 dobrze że takie tłumoki nie mają dzieci.

Gość gość
" Nie chce mi się wierzyć że moja matka myślała o mnie jako bachorze, i ze byłem śl niej przeszkodą w szczęściu." nie wiem może była tak głupia że nie zauważyła że robiła wszystko za darmo? są kobiety do tego stopnia upośledzone i zakompleksione że nie widzą świata poza mężem i dziećmi

Gość gość
albo twoja stara była głęboko wierzącą katoliczką

Gość gość
Ta żyje mądrościami z kafe. Załóż rodzinę wychowaj dzieci to pogadamy. Tylko który facet by chciał takie dziwadło które nigdy nie powinno mieć dzieci.

Gość gość
Mam nadzieję ze kiedyś też ktoś Ci powie że nie ma nic za darmo. Btw ile bierzesz za numerek, no bo chyba nie jesteś tak głupia żeby coś robić za darmo.

Gość gość
Mam nadzieję ze kiedyś też ktoś Ci powie że nie ma nic za darmo. Btw ile bierzesz za numerek, no bo chyba nie jesteś tak głupia żeby coś robić za darmo.

Gość patricja92
właśnie kobitki dlaczego wasze życie opiera się na "który facet by chciał taką kobiete" albo "załóż rodzine" ja pierdole co za zacofany katoland kobieta jest tylko inkubatorem rzeczą która zechce facet ma znaczenie tylko wtedy kiedy jest młoda i ładna i narobi bachorów żenujący kraj naprawdę :O

Gość gość
Kobiety są głupsze bo ewolucja o to zadbała o tym juz mówił Korwin Mikke i jak widać miał rację wystarczy się rozejrzeć zresztą większość kobiet to uczuciowcy i z badań wynika że mają mniejszy potencjał intelektualny od logików (facetów)

Gość gość
Tu macie najbardziej utalentowane osobowości na samym dole jest ESFJ którą ma znaczna część kobiet (ok.14%) Jest tendencja najpierw logicy potem uczuciowcy zróbcie sobie test moge sie załozyć że większość kur domowych to ESFJ bądź ISFJ https://www.16personalities.com/pl

Gość gość
http://imgur.com/a/6zpnn na samym dole uzdolnionych jest kategoria SF na którą składa się ESFJ, ISFJ, ESFP, ISFP a te osobowości stanowią ok. 40% wszystkich kobiet. No więc jak kobiety mogą być specjalnie inteligentne i nadawać się do czegoś więcej niż do łóżka no jak ??