Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwolnilam sie od partnera egoisty i narcyza

Polecane posty

Gość gość
"Jak się szuka odpowiedniej kobiety dla siebie no cóż, ofiary muszą być. Wszystkim nie dogodzisz hahaha" x Kolejny typowy tekst typowego narcyzka. Ależ oni szablonowi i przewidywalni. Nudy.

Gość gość
Przeczytałam temat ciężarnej żony..narcyz jest zazwyczaj zakompleksiony i niepewny siebie, dlatego ma silną , chorobliwą potrzebę dominacji nad słabszym, zależnym od niego. Ciężarna żona jest idealną ofiarą. Jakiez to niskie i podłe , wyżywac się na słabszym. Do mezczyzny by taki nie wystartowal, bo go zdmuchnie jak świecę. By otoczenie go podziwiało i chwalilo, przy ludziach jest mily, uczynny, zabawny. Wszystko dzieje się w 4 scianach, bez swiadków. Otoczenie, bliscy, nie mogą, nie chcą uwierzyc ofierze narcyza, ze on jest TAKI, jak ofiara go opisuje. Jakby była mowa o innym człowieku... Źona, partnerka narcyza potrzebuje przyjaciół, kontaktu i wsparcia dobrych ludzi, by narcyz wiedział, że ofiara nie jest sama i może się do kogoś zwrócić o pomoc. To narcyza hamuje w jego okrucienstwie. Tak, tak narcyzi są okrutni i bezlitosni, po wszystkim dobrym, pozytywnym w drugim człowieku przejadą walcem drogowym, zniszczą poczucie godności, wartości. Dlaczego? Bo to lubią. Działają z premedytacją, celowo, z rozmysłem.

Gość gość
A ile facet ma lat?Tak jak bym o swoim czytała

Gość gość
75 ale kasa mu się skończyła.

Gość gość
10:57 Rozwodzik i do widzenia.

Gość gość
Akurat mnie rozwodzik nie w głowie. Mąż jest normalnym czułym mezczyzną. Pisałam o mężu narcyzie, bo znałam takiego w dalszej rodzinie, na szczęście kobieta się rozwiodła. Wreszcie oddycha swobodnie.

Gość gość
W poście 08:39 macie typową reakcję narcyza. Temat: odegralyscie-sie-na-facecie-ktory-dal-wam-nadzieje-a-pozniej-sie-wycofal xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 07:53 Moj ex mnie zdradzil i oklamywal. Nic nie powiedzialam. Po prostu zerwalam kontakt. Jakis czas temu odezwal sie i zaprosil na spotkanie.oczywiscie sie zgodzilamusmiech.gif Na spotkanie przyjechal w nowych ubraniach zmienil styl i nowym samochodem. Jakie bylo jego zdziwienie gdy podeszlam przywitalam sie z usmiechem. Wypilam z nim kawe ani slowem nie pisnelam o tym co zrobil. Caly czas bylam mila kolezenska. Na odchodne przytulilam go i zyczylam mu wszystkiego dobrego w zyciuoczko.gif jego mina? Bezcenna. Nie potrafil wydusic z siebie slowa usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxx 07:57 Byl mega zdziwiony ze nie olacze nie krzycze i nie prosze by wrocil. Jego ironiczny usmieszek ktory mial przez lata dziwnie zniknal i o to chodzilo. xxxxxxxxxxxxxxxxx 08:39 Czyli dobrze że cię zdradził. Nie ma się czym przejmować bo jesteś mściwa. Po co mu ktoś taki. Zrobiłaś mu przysługę.