Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i za mloda na dziecko? tak mi mowia kolezanki..

Polecane posty

Gość gość
"natomiast znajomi rodzicow maja dzieciaki w wieku nastu lat i dostaja szalu. " xxx Dlaczego dostają szału?

Gość gość
15:53 To co tu robisz kretynko?

Gość gość
Ja mam 27 lat. Syn prawie 6. Wtedy chciałam skoczyć z mostu. Narzeczony lat 23 zawinal d**e i sie wyprowadzil. Zostałam sama na studiach z mieszkaniem na glowie i niechcianą ciąża. Szczescie w nieszczesciu, ze studia wybralam zaoczne i pracowałam. Powrot do rodzicow nie wchodzil w gre. Siostra w liceum miala mase nauki gdzie tam sie pchać z dzieckiem do jednego pokoju. Z perspektywy czasu cieszę sie, ze tak sie stało. Widocznie tak mialo byc. Trzy lata temu poznalam obecnego męża. Koncze 2 rok studiów (tamtych nie udalo mi sie skończyć niestety, moi rodzice wciaz sa aktywni zawodowo i tak mi bardzo pomagali). Teraz jestem szczesliwa zadowolona, niebawem pojde do wymarzonej pracy. Teraz staramy się o 2 dziecko i osobiscie uważam, ze to ostatni dzwonek. Pozniej po 30 juz by mi sie nie chciało bawic w pieluchy itd.

Gość gość
Moim zdaniem to głupota. Ja urodziłam dziecko mając 23 lata i nie żałuję. Jeśli czujecie się gotowe w takim wieku to czemu nie? Ja podczas starań brałam kwas foliowy i celowaliśmy w owulację. Udało się już w 2 cyklu :)

Gość gość
Powiem wam że naprawdę lepiej rodzic dzieci jak się jest młodszym ja urodziłam mając lat 21 mam córkę w wieku 26 i wnuczka lat 3 i sama widzę że teraz jest super moja koleżanka z ławki szkolnej ma córkę w 5 klasie podstawówki dopiero tak że ja jestem młodą babcia a ona co jeszcze wszystko przed nia

Gość gość
Mnie matka urodziła jak miała 40... jestem jedynaczka. Teraz mam 25 A ona 65, tata 69... Nie polecam tak późnego macierzyństwa. Moi rodzice może się nawet wnuka nie doczekają.

Gość gość
Ja miałam 21 lat jak urodziłam syna.Teraz podchodzę pod 30 i nie żałuję

Z tego co piszesz, macie warunki na dziecko, cieszcie się i chcecie go. Sugerowane aborcji to chamstwo. Nie wiem co to za koleżanki, to chore baby. Może zazdroszczą Ci, bo fajny związek, ślub w planach, mieszkanie i jeszcze dziecko to wg niech za dużo szczęścia naraz. To że im nie idzie po ich mysli nie znaczy, że mogą Cię gonić i dolowac.